Big Brother 23': zou Tiffany het volgende doelwit van The Cookout kunnen zijn?

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': zou Tiffany het volgende doelwit van The Cookout kunnen zijn?
Big Brother 23': zou Tiffany het volgende doelwit van The Cookout kunnen zijn?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Big Brother 23' van 5 september 2021 worden hieronder besproken! Big Brother 23 stelt fans niet teleur, maar het lijkt erop dat Tiffany haar alliantie teleurstelt! Welp, dat is de naam van het spel, toch? Hoewel ze nu Big Brother-geschiedenis heeft geschreven, heeft Tiffany misschien net een belangrijk doelwit op haar rug gezet nadat ze het plan van The Cookout niet doorging.

Na de uitzettingen van Sarah Beth en Derek X, waardoor de fans ontdaan werden, werd het natuurlijk tijd om een nieuw hoofd van het huishouden te benoemen. De Cookout verspilde geen tijd voordat ze tot de kern van de zaak kwamen en een plan bedachten om zichzelf opnieuw te beschermen. Aangezien Claire en Alyssa de enige niet-Cookout-leden blijven, is het duidelijk dat ze vroeg of laat de boot zullen krijgen.

Aangezien Azah een reden had om zowel Alyssa als Claire te nomineren, was het logisch dat ze de HoH-overwinning van vanavond mee naar huis mocht nemen, maar het ging niet volgens plan. Tiffany besloot de overwinning binnen te slepen, een paar rode vlaggen op te heffen voor The Cookout en een mogelijk doelwit op haar rug te krijgen.

Tiffany wint hoofd van het huishouden

Big Brother is een spel dat draait om strategie, strategie en nog meer strategie. Hoewel dit seizoen ongetwijfeld een van de beste was als het gaat om … je raadt het al, strategie, lijkt het alsof er ook een beetje achterbaks en bedrog aan de hand is.

Nadat The Cookout duidelijk had gemaakt dat ze allemaal wilden dat Azah Head of Household en het wapen voor Claire zou winnen, zong Tiffany Mitchell een ander deuntje. Terwijl haar heerschappij als HoH vorige week werd afgebroken door Claire's mysterieuze overname, slaagde ze erin de HoH van deze week veilig te stellen door het langst te blijven hangen.

Dit maakt Tiffany uiteindelijk de allereerste zwarte vrouw die ooit back-to-back Head of Household-competities heeft gewonnen. Hoewel dit zeker een reden tot feest is, zal het niet op een feestelijke manier verlopen! Tiffany ging tegen haar alliantie in en daagde Kyland uit tijdens de wedstrijd in wat een krachtmeting werd.

Tiff beweert dat ze zich "ongemakkelijk" voelde toen Kyland alles probeerde te geven, wat haar vermoedens deed ontstaan, maar Tiffany heeft nu meer aan haar hoofd! Hoewel dit een paar rode vlaggen opriep, waren fans er snel bij om erop te wijzen dat Tiffany het recht had om vol te houden. Gezien het feit dat Azah eigenlijk de winnaar zou zijn, liet Kyland niet vallen na haar, alle rode vlaggen die ze nodig had om niet los te laten, maar haar alliantie ziet het niet zo.

Kan The Cookout het volgende op Tiffany richten?

Derek F was de eerste die op de grond stortte en werd een have-not voor deze week. Claire en Alyssa voegden zich bij hem en lieten de overige leden van The Cookout achter. Om het niet duidelijk te maken, gooiden ze elk de comp. Maar toen Azah viel, bleven Tiffany en Kyland achter in een HoH-confrontatie.

Met Kyland als de volgende plausibele HoH, die het zijn derde zou hebben gemaakt, wilde Tiffany de macht hebben, en dat deed ze! Hoewel de overwinning indrukwekkend is, is ze misschien een doelwit geworden binnen haar eigen alliantie. Fans wezen erop dat haar zet misschien niet verstandig was en noemden het de 'valkuil voor haar goede gameplay', tweette een kijker.

Tiffany nomineert Claire niet

Tijdens de wedstrijd maakte Xavier duidelijk dat Tiffany voor de overwinning een rode vlag voor hem was, en de andere leden van de alliantie waren het daarmee eens! Azah beweerde net zo "verward" te zijn, terwijl Derek F en Hannah niet begrepen waarom ze het zo lang volhield.

Wat Kyland betreft, hij vertelde Tiffany onmiddellijk na haar overwinning dat haar "acties meer zeggen dan woorden." Het werd alleen maar erger toen Tiffany Alyssa en Xavier nomineerde en Claire redde omdat ze in de buurt was, ondanks dat Claire het doelwit van The Cookout is. Nu is het slechts een kwestie van tijd om te zien of Tiff wat schade kan beperken en wat dit zou kunnen doen betekenen voor haar veiligheid in de toekomst.

Aanbevolen: