Big Brother 23': zou Derek F het eerste Cookout-lid kunnen zijn dat wordt uitgezet?

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': zou Derek F het eerste Cookout-lid kunnen zijn dat wordt uitgezet?
Big Brother 23': zou Derek F het eerste Cookout-lid kunnen zijn dat wordt uitgezet?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Big Brother 23' van 18 augustus 2021 worden hieronder besproken! Als het gaat om de Big Brother-game, is het van cruciaal belang dat we allemaal onthoud waaraan? Verwacht het onverwachte! Dit seizoen zit vol met wendingen, waaronder de meest recente Rollers Room-gameplay. Nu de spanning hoog begint te lopen in het Big Brother-huis, lijkt het erop dat er een grote opschudding kan komen, vooral als het gaat om The Cookout.

Tijdens Kyland's regeerperiode als hoofd van het huishouden, heeft hij Derek F en Claire Rehfuss uitgezet voor uitzetting, maar met de OTEV-competitie van vanavond, waardoor Alyssa en Ky een dubbele Veto-overwinning behalen, lijkt het alsof Claire van het blok komt, Derek F daar achterlatend met een lege plek naast hem.

Hoewel Derek F in de buurt was, was slechts een manier om het huis af te stoten, aangezien hij een pion is, lijkt het erop dat Kykands besluiteloosheid kijkers bezorgd maakt dat Derek echt naar huis zou gaan. Met pionnen in het Big Brother-spel die notoir overrompeld zijn, wie zegt dat dat niet zal gebeuren met Big D?

Kan Derek F naar huis gaan?

Derek F speelt een vrij consistent spel, maar het zou zomaar kunnen dat er een einde aan komt! Vorige week zette Kyland Young Claire en Derek F op, maar er werd duidelijk gemaakt dat Big D als pion zou spelen, en alleen als pion. Aangezien Derek een alliantie heeft met Ky, The Cookout, zou het natuurlijk in zijn eigen belang zijn om Dereks veiligheid te waarborgen.

Nou, met pionnen die berucht zijn omdat ze overrompeld worden, zijn fans bang dat als Derek op het blok blijft, hij misschien wel het eerste lid van The Cookout wordt dat naar huis wordt gestuurd! Nadat Alyssa en Ky hun dubbele Veto-overwinning naar huis hebben gehaald, lijkt het alsof Claire het blok verlaat en Britini achterlaat als mogelijke vervangingskandidaat.

Hoewel fans Kyland vertrouwen om te doen wat het beste is voor zijn alliantie, speelt hij een verwarrend spel en maken fans zich zorgen over Dereks veiligheid! Hoewel Big D niet per se een grote bedreiging in het spel hoeft te zijn, aangezien hij nog geen competitie heeft gewonnen, is het duidelijk geworden dat hij het een en ander weet over het spelen van een goed sociaal spel.

"DF zou mogelijk een fout kunnen maken door een pion te zijn. De stemmen kunnen donderdag omslaan", reageerde een kijker op Twitter, en ze hebben geen ongelijk! Hoewel fans weten dat Derek een pion is, heeft hij erover gelogen tegen Azah en Britini, waardoor het lijkt alsof hij echt het doelwit is, wat de boel in de war brengt voor Azah en de rest van The Cookout-leden!

Wie is de vader van Derek F, Joe Frazier?

Tijdens de Veto-wedstrijd van vanavond maakte Derek F duidelijk dat de Frazier's geen opgevers zijn! Hoewel hij misschien de boot krijgt, is het veilig om te zeggen dat Derek F niet als een verliezer naar huis gaat.

Big D is behoorlijk thuis als het gaat om je hoofd omhoog houden, vooral vanwege wie zijn vader is! Derek F is niet alleen een favoriet bij fans, maar hij heeft ook heel wat volgers buiten de Big Brother-game. De gast heeft een zeer beroemde vader, bokser Joe Frazier, die ook de naam Smokin' Joe droeg.

Joe Frazier werd een enorme deal toen hij de allereerste atleet was die Muhammad Ali versloeg in een bokswedstrijd, wat bewijst dat Frazier nooit opgeeft! Hoewel het lot van Derek F in de lucht blijft hangen, voelen fans zich veilig genoeg bij The Cookout om aan te nemen dat Big D veilig zal blijven, maar, zoals we al zeiden, het is het beste om altijd het onverwachte te verwachten!

Aanbevolen: