Twitter voelt zich na de afscheidstoespraak van Daniel Craig op de set 'No Time To Die

Twitter voelt zich na de afscheidstoespraak van Daniel Craig op de set 'No Time To Die
Twitter voelt zich na de afscheidstoespraak van Daniel Craig op de set 'No Time To Die
Anonim

Een video van acteur Daniel Craig is viraal gegaan! De huidige James Bond-portretteur hield een korte toespraak voor de cast en crew na de afsluiting van de laatste film No Time to Die. De ontwikkeling van de film begon een jaar na Spectre uit 2015 en de opnames werden voltooid in 2019.

Craig kondigde aan dat No Time to Die zijn laatste James Bond-film zou zijn. Toen het filmen eenmaal was afgelopen, kon de acteur alleen maar bespreken hoe hij zich voelde gedurende het proces van drie jaar, en bedankte hij alle cast en crew waarmee hij werkte. Voordat hij aan zijn toespraak begon, veegde Craig al zijn tranen weg.

Twitter kon ook niet anders dan liefdevol reageren op Craig en zijn vijftienjarige loopbaan. Fans spraken over hun opwinding over de film, maar ook over het verdriet dat zijn tijd als James Bond ten einde loopt.

Acteur en vriend Chris Evans deelde de video ook op zijn Twitter en tweette: "Ik ben er nog niet klaar voor." Andere gebruikers begonnen commentaar te geven op Evans retweet, waarbij een gebruiker gekscherend tweette: "Wat dacht je van de volgende James Bond?"

In de komende film wordt de nu gepensioneerde James Bond benaderd door CIA-officier Felix Leiter om te helpen zoeken naar een vermiste wetenschapper. Nadat is onthuld dat de wetenschapper is ontvoerd, moet Bond het opnemen tegen een schurk die de wetenschapper en miljoenen andere mensen wil vermoorden.

Behalve Craig zijn opmerkelijke sterren van de film onder meer Academy Award-winnaars Rami Malek en Christoph W altz, die Lyutsifer Safin en Ernst Stavro Blofeld zullen spelen. De film zal ook optredens bevatten van Léa Seydoux, Naomie Harris en Jeffrey Wright.

De James Bond-reboot van de serie met Craig begon in 2006 met de hitfilm Casino Royale. De film werd de best scorende James Bond-film tot 2012, toen hij werd verslagen door Skyfall. Elke film verdiende meer dan 580 miljoen aan box office-inkomsten, waarbij Skyfall 1,1 miljard verdiende en de op één na meest winstgevende film van 2012 werd.

Critici en publiek hebben Craigs optredens altijd geprezen en hij werd na zijn optredens genomineerd voor meerdere prijzen. Nadat hij meer erkenning kreeg voor zijn rol als James Bond, werd hij lid van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences.

De film zou oorspronkelijk in november 2019 uitkomen. De releasedatum werd echter meer dan vijf keer uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie en het vertrek van meerdere bemanningsleden. De film wordt nu op 8 oktober in de bioscoop uitgebracht en is niet van plan om op streamingplatforms uit te brengen.

Aanbevolen: