Twitter voelt zich slecht voor de echtgenoot van Jessica Chastain na het zien van 'Scenes From A Marriage

Twitter voelt zich slecht voor de echtgenoot van Jessica Chastain na het zien van 'Scenes From A Marriage
Twitter voelt zich slecht voor de echtgenoot van Jessica Chastain na het zien van 'Scenes From A Marriage
Anonim

Jessica Chastain en Oscar Isaac hadden fans die vorige maand betoverd waren door hun pda op het filmfestival van Venetië, en velen waren verrast om te horen dat ze allebei getrouwd zijn - met verschillende mensen. Ondanks dat ze al jaren hechte vrienden zijn, hebben Chastain en Isaac de afgelopen maanden reden gehad om bijzonder gezellig te worden, vanwege de première van de drama-miniserie van het paar, Scenes From A Marriage, op HBO.

De serie volgt Mira en Jonathan, een getrouwd stel, terwijl ze door de problemen in hun relatie navigeren, en het is alom geprezen, grotendeels vanwege de knetterende chemie tussen de twee hoofdrolspelers.

Zoals te verwachten is van een serie die de huwelijksrelatie nauw onder de loep neemt, bevat Scenes From A Marriage een aantal behoorlijk hete en zware sequenties. En de onlangs uitgezonden aflevering 4 van het HBO-aanbod toont de meest opwindende scènes tot nu toe. Nu verwijzen fans naar een interview dat Chastain in september gaf, waarin ze verwijst naar de scènes in kwestie. In een gesprek met Vulture onthulde de actrice dat haar man, Gian Luca Passi de Preposulo, met haar naar de serie kijkt - ze zei: "hij moet het zien omdat het heel intiem is", voordat ze toegeeft dat "het soms ongemakkelijk is.”

En fans van Isaac en Chastain op Twitter hebben een velddag waarin ze zich voorstellen hoe hun echtgenoten zich moeten voelen als ze kijken hoe de twee het op het kleine scherm krijgen. Een Twitter-gebruiker grapte dat de twee acteurs hun echtgenoten in wezen dwongen om getuige te zijn van een affaire en schreef: "Ik heb beroemdheden verstrikt zien raken in affaires en schandalen, maar NOOIT gezien dat niemand hun echtgenoten bedroog in LIVE ACTION zoals Oscar Isaac en Jessica Chastain."Terwijl een ander zei: "Als ik de vrouw van Oscar Isaac of de man van Jessica Chastain was, zou ik overgeven en herhaaldelijk met mijn hoofd tegen een muur stoten."

Hoewel de twee een vriendschap hebben die teruggaat tot hun dagen op de universiteit en beide acteurs hebben bevestigd dat ze ook close zijn met elkaars echte partners, heeft het internet een fascinatie ontwikkeld voor de Chastain-Isaac-relatie. Een verwarde gebruiker van sociale media noemde dit en schreef: "Waarom is iedereen op Twitter zo raar over Oscar Isaac en Jessica Chastain. heb je nog nooit een seksscène gezien. weet je niet wat acteren is. ben je 12 jaar oud."

Maar het is vrij duidelijk dat alle geruchten over de twee die een echte romantische connectie koesteren, werkt als ongelooflijk effectieve marketing voor hun nieuwe show - het feit dat beide sterren wereldwijd trending waren na de aflevering van gisteravond is daar het bewijs van. Of misschien is er een niet-zo-geheime affaire gaande in de live-time, en recht onder de neus van hun partner.

Wie weet? Voor nu hebben we in ieder geval de aflevering van volgende week van Scenes From A Marriage om ons overeind te houden.

Aanbevolen: