Alles waar Danielle Bregoli Dr Phil van heeft beschuldigd sinds ze elkaar ontmoetten

Inhoudsopgave:

Alles waar Danielle Bregoli Dr Phil van heeft beschuldigd sinds ze elkaar ontmoetten
Alles waar Danielle Bregoli Dr Phil van heeft beschuldigd sinds ze elkaar ontmoetten
Anonim

Herinner je je de grofgebekte tiener Danielle Bregoli, die voor het eerst de publieke aandacht trok voor haar optreden op Dr. Phil ? De virale sensatie is nu helemaal volwassen en heeft zichzelf getransformeerd van internetmeme tot succesvolle rapper en songwriter Bhad Bhabie, nadat ze de Billboard Hot 100 Chart had gehaald met haar singles " These Heaux" en " Hi Bich"

De muziekster, die een complete stijl-make-over heeft ondergaan, is net zo bekend geworden om haar muziek als om haar persoonlijke capriolen, en haar confronterende persoonlijkheid en sterke meningen hebben haar al in vetes met tal van andere rappers en beroemdheden. Maar misschien was haar meest bekende ontmoeting met Dr. Phil, presentator van de gelijknamige adviesshow waarin Danielle met haar moeder Barbara Ann verscheen tijdens het segment getiteld "I Want to Give Up My Car-Stealing, Knife-Wielding, Twerking 13-Year-Old Daughter Who Tried om mij te laten opdraaien voor een misdaad." Danielle was in de stemming om iedereen uit te dagen tijdens haar optreden, en daagde het publiek uit tot een gevecht, met de vraag "Cash me ousside, how bout dah" - en werd een nachtelijke meme-sensatie en voor altijd de 'Cash Me Outside Girl.'

Sinds haar beroemde optreden heeft Bhad Bhabie verschillende beschuldigingen geuit tegen presentator Dr. Phil. Dus wat zijn ze?

6 Ze werd naar een kamp gestuurd na haar verschijning

Nadat ze in de show was verschenen en werd ondervraagd over haar wilde gedrag, werd Bregoli naar de Turn-About Ranch gestuurd, een faciliteit voor 'lastige tieners' in de staat Utah. De ervaring leek de tiener echter niet aan te moedigen haar gedrag te veranderen, aangezien ze later werd gearresteerd en schuldig pleitte aan beschuldigingen van grote diefstal, bezit van marihuana en het indienen van een vals politierapport, later werd ze veroordeeld tot vijf jaar proeftijd.

5 Ze beweerde later misbruik in het kamp

Bregoli koos er later voor open te staan over haar ervaringen bij Turn-About en bracht in maart van dit jaar een video op haar YouTube-kanaal uit. In de video beweerde de rapper dat ze tijdens haar verblijf vreselijk was mishandeld en getuige was geweest van verschillende verontrustende incidenten bij anderen, waarbij ze zei dat stafleden haar hadden gemarteld met slaapgebrek, waardoor ze drie dagen lang stil moest zitten zonder te mogen slapen, gebruikte fysieke dwang op anderen en ontkende consequent dat er op de ranch werd gepest.

4 En beschuldigde Dr. Phil ervan volledig op de hoogte te zijn

Dr. Phil zei in een interview een paar dagen nadat Bhabie de video had gepost dat hij niet wist dat er misbruik in het kamp plaatsvond.

Hij beweerde: "We hebben niets te maken met wat er gebeurt met gasten zodra ze het podium verlaten. Dat is tussen de voogd en de ouder, en naar welke faciliteit ze ook gaan. Wij zijn daar niet bij betrokken - we hebben geen feedback van hen. Dus wat er ook gebeurt als ze daar zijn, dat is tussen hen en de faciliteit."

Bregoli smeekte echter om van mening te verschillen, maar zei in haar video: "Ben je verdomd gek? Mijn moeder tekende een toestemming voor het vrijgeven van informatie om voortgangsrapporten rechtstreeks van Turn-About naar de Dr. Phil-show te sturen."

Ze suggereerde ook dat Dr. Phil van haar had geprofiteerd, door te vertellen hoeveel geld en aandacht ze met haar optreden naar de Dr. Phil-show had gebracht.

3 Bhad Bhabie bekritiseerde Dr. Phil voor het sturen van kwetsbare tieners om zich om te draaien

De 'Hi Bich'-zanger bekritiseerde ook Dr. Phil omdat hij kwetsbare tieners in zijn show naar de TurnAbout Ranch had gestuurd, en eiste een verontschuldiging van hem niet alleen aan mij maar aan Hannah en elk ander kind dat je hebt gestuurd naar Turn-About of een ander programma zoals dit.”

Hij reageerde via een interview met NewsNation in april 2021 dat hij niet op de hoogte is van de acties van de ranch en geen feedback van hen krijgt, waarop Bregoli reageerde door in een tweede video te zeggen dat de ranch voortgangsrapporten rechtstreeks naar de show stuurt.

2 Danielle beschuldigde Dr. Phil ervan "niets" te zijn voor haar

Ondanks haar gecompliceerde gevoelens jegens Dr. Phil, keerde de achttienjarige later terug naar de show in februari 2017. Tijdens haar optreden beschuldigde ze Dr. Phil ervan "niets" te zijn voordat ze in zijn show kwam.

Na het beschrijven van haar ambities (toen) om uiteindelijk verpleegster te worden, vroeg Dr. Phil of de aandacht die ze had gekregen tijdens haar moment op de show goed of slecht was geweest. "Ik denk dat wat goed voor je is, is dat ik je gemaakt heb zoals Oprah je gemaakt heeft," zei Bregoli. "Je was niets voordat ik in deze show kwam."

“Dank u daarvoor,” antwoordde Dr. Phil.

1 Ze gaf uiteindelijk toe dat Dr. Phil haar volwassen had geholpen

Tijdens haar tweede optreden weigerde Bregoli ook toe te geven dat de tussenkomst van Dr. Phil haar had geholpen om te kalmeren en volwassen te worden als persoon - bewerend dat ze zichzelf net zo gemakkelijk had kunnen helpen.

“Je moet toegeven, hij heeft je veel geholpen”, zei haar moeder Barbara Ann. Danielle antwoordde: Als het niet voor zijn geld was, kun je niet zeggen of het niet voor hem was. Zonder hem en zijn mensen zou ik niet zijn zoals ik ben. Ik had het zelf kunnen betalen.'

Danielle leek echter terug te vallen en bood Dr. Phil een "dankjewel" aan.

Aanbevolen: