Dit is de echte manier waarop Taylor Swift en haar vriend Joe Alwyn elkaar ontmoetten

Inhoudsopgave:

Dit is de echte manier waarop Taylor Swift en haar vriend Joe Alwyn elkaar ontmoetten
Dit is de echte manier waarop Taylor Swift en haar vriend Joe Alwyn elkaar ontmoetten
Anonim

Muzikant Taylor Swift en acteur Joe Alwyn zijn al meer dan vijf jaar aan het daten, en het lijkt zeker alsof de twee even gelukkig zijn als altijd. Hoewel het stel hun relatie super privé houdt, geloven sommige fans dat de twee sterren onlangs zelfs verloofd zijn. Natuurlijk, aangezien de twee hun liefdesleven zo ver mogelijk van het publiek houden, zou het niemand verbazen als ze hun verloving ook een tijdje geheim zouden houden.

Vandaag bekijken we hoe Taylor Swift en acteur Joe Alwyn elkaar hebben ontmoet. Hebben ze elkaar ontmoet en werden ze meteen verliefd, of kenden ze elkaar al een tijdje voordat ze gingen daten? Blijf scrollen om erachter te komen!

Taylor Swift en Joe Alwyn begonnen rond oktober 2016 te daten

Op 12 oktober 2016 woonden Taylor Swift en Joe Alwyn hetzelfde Kings of Leon-concert bij, en daarom denken velen dat dit het begin van hun relatie was. Niemand vermoedde op dat moment echter iets, en hoewel Swift en haar vrienden de première van Alwyn's film, Billy Lynn's Long Halftime Walk, bijwoonden, waren de twee nog steeds niet met elkaar in verband gebracht.

In feite was het pas in mei 2017 dat de twee voor het eerst werden vermoed een koppel te zijn - dat is bijna negen maanden na het Kings of Leon-concert. In juni 2017 werden de twee voor het eerst samen betrapt door de paparazzi, en de rest is zo goed als geschiedenis.

In tegenstelling tot de eerdere relaties van Taylor Swift, besloten de zangeres en haar partner dit keer om het meer privé te houden. Hoewel de twee hun relatie niet verbergen, praten ze er ook zelden over - maar als ze dat doen, is het duidelijk dat ze erg gelukkig zijn. In een interview met The Guardian onthulde Swift waarom ze niet over haar relatie praat:

"Ik heb geleerd dat als ik dat doe, mensen denken dat het ter discussie staat, en onze relatie staat niet ter discussie. Als jij en ik nu een glas wijn zouden drinken, zouden we praten erover - maar het is gewoon dat het de wereld in gaat. Dat is waar de grens is, en dat is waar mijn leven beheersbaar is geworden. Ik wil het echt beheersbaar houden."

In een interview met de Britse Vogue bevestigde Joe Alwyn dat de twee weten dat fans geïnteresseerd zijn in hun relatie, maar dat ze ervoor kiezen om het hoe dan ook privé te houden. De acteur zei: "Ik ben me ervan bewust dat mensen meer willen weten over die kant van de dingen. Ik denk dat we met succes heel privé zijn geweest, en dat is nu doorgedrongen voor mensen."

Aangezien de twee al meer dan een half decennium samen zijn, lijkt het er zeker op dat deze aanpak goed voor hen werkt. Iedereen weet echter dat Taylor Swift vaak schrijft over haar liefdesleven, en daarom kwamen fans op een bepaalde manier meer te weten over haar relatie via de albums die ze uitbracht nadat ze begon te daten met Alwyn - Reputation (2017), Lover (2019), Folklore (2020) en Evermore (2020).

Taylor Swift en Joe Alwyn hebben elkaar naar verluidt ontmoet tijdens het Met Gala van 2016

Hoewel velen denken dat Taylor Swift en Joe Alwyn in oktober 2016 met elkaar zijn gaan daten, hebben de twee elkaar daarvoor al ontmoet. Beide sterren woonden in mei het Met Gala van 2016 bij, dat bijna vijf maanden voor het concert van Kings of Leon was.

Velen geloven zelfs dat een deel van het nummer "Dress" van Swift's 2017-album Reputation een hint is naar deze ontmoeting. In het bijzonder de tekst "flashback naar toen je me ontmoette, je zoemende snit en mijn haar gebleekt." Zoals fans weten, woonde Swift het 2016 Met Gala bij met gebleekt haar, wat betekent dat dit de nacht zou kunnen zijn waarnaar ze verwijst.

Terwijl Taylor Swift echter aan het daten was met de Schotse DJ Calvin Harris, maar kort na het Met Gala gingen de twee uit elkaar. Na Harris ging Swift snel over naar acteur Tom Hiddleston met wie ze in de zomer van 2016 een relatie had. Dit betekent dat hoewel Swift en Alwyn elkaar mogelijk ontmoetten op het Met Gala, de vonken niet meteen oversloegen en Swift doorging met het daten van iemand anders voordat eindigend met Joe Alwyn.

Terwijl Swift en Alwyn in 2016 het Met Gala bijwoonden, hebben ze nooit bevestigd of dat de nacht was dat hun paden elkaar voor het eerst kruisten. Als de tekst van "Dress" echter over de acteur gaat, moeten ze elkaar in mei hebben ontmoet, toen Taylor Swift haar haar in juni een iets donkerdere blonde tint verfde, wat betekent dat ze geen platina meer was.

Aanbevolen: