Dit is hoe het leven van Tom Hardy veranderde nadat hij in 'Venom' was gegoten

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het leven van Tom Hardy veranderde nadat hij in 'Venom' was gegoten
Dit is hoe het leven van Tom Hardy veranderde nadat hij in 'Venom' was gegoten
Anonim

Britse acteur en producer Tom Hardy werkte eerst als model voordat hij zijn huidige carrièrepad vervolgde. Hij werd geboren in 1977 in de wijk Hammersmith in Londen en studeerde acteren aan het Drama Centre London. Hardy heeft sinds 2001 deelgenomen aan meer dan 39 films op groot scherm, zoals Black Hawk Down, Minotaur, Scenes Of A Sexual Nature, Warrior, This Means War, Inception, The Revenant, Dunkirk en London Road. Hij produceerde ook de film uit 2015, Legend.

Tom speelde ook in meerdere tv-films en series, waaronder Band Of Brothers, Cape Wrath, Wuthering Heights, Taboo en Poaching Wars. Sommige series, zoals Poaching Wars en Taboo, worden ook door Hardy geproduceerd. Tussen 2003 en 2010 had Tom zes toneeloptredens in theaterrollen. Hoewel hij al meer dan een decennium beroemd is, kregen het leven en de carrière van Tom Hardy een opmerkelijke boost nadat hij in 2018 bij de Venom-cast kwam.

8 Hij speelde in 2021 in 'Venom: Let There Be Carnage'

Na zijn verbazingwekkende succes als Eddie Brock en de buitenaardse symbiont in de Amerikaanse superheldenfilm Venom uit 2018, herneemt Tom Hardy zijn rol in de film Venom: Let There Be Carnage uit 2021. De film werd uitgebracht op 14 september in het Verenigd Koninkrijk en op 1 oktober in de Verenigde Staten. De regisseur van de film, Andy Serkis, regisseerde Breathe in 2017 en Mowgli: Legend Of The Jungle uit 2018.

7 Tom Hardy schreef mee aan het scenario van 'Venom: Let There Be Carnage'

Tom Hardy speelt niet alleen de hoofdrol van Eddie Brock en Venom in zijn nieuwe film Venom: Let There Be Carnage, maar hij heeft ook het scenario voor de show geproduceerd en meegeschreven. Het is de eerste keer dat Tom meewerkt aan het maken en schrijven van een film. De beroemde acteur beschreef de kans om het stuk te schrijven als geweldig en zei dat hij dankbaar is dat hij de kans kreeg om deel te nemen aan het maken van het verhaal.

6 Tom Hardy kan de volgende James Bond zijn

Na het spelen van Bane, Venom, Al Capone en Mad Max Rockatansky begonnen de geruchten zich te verspreiden. Fans en de media speculeerden of Tom Hardy de volgende rol zal spelen als James Bond na de aankomende No Time To Die-film.

Toen hem werd gevraagd naar het nieuws, zei Tom niet veel. Hij verklaarde dat hij niets van het onderwerp af wist. Bovendien zijn de kansen voor Tom Hardy die de volgende James Bond speelt de afgelopen dagen gedaald en zijn de mogelijkheden voor James Norton om de rol op zich te nemen drastisch toegenomen.

5 Hij kreeg de hoofdrol aangeboden in de aankomende Netflix 'Havoc'

De nieuwe Netflix thriller Havoc wordt naar verwachting in 2022 uitgebracht. Bute street in Cardiff Bay werd eind september afgesloten en voor de opnames veranderd in een besneeuwde Amerikaanse scene van Havoc. Tom werd gespot terwijl hij Wales verkende en contact maakte met fans toen hij pauze nam van het filmen. Hardy zal in Netflix's Havoc de hoofdrol spelen van een gekneusde detective die zich een weg baant door een criminele onderwereld om de zoon van een politicus te redden.

4 Tom Hardy verschijnt mogelijk in 'Spider-Man: No Way Home'

Nadat de post-credits scene van Venom: Let There Be Carnage verscheen, speculeren de media en fans of Venom (Tom Hardy) zal verschijnen in de volgende Spider-Man: No Way Home-film. Er werd onthuld dat Venom nu in MCU zit in de aftitelingscène van Venom: Let There Be Carnage.

Dit betekent dat Venom zich nu in hetzelfde universum bevindt als Spider-Man. Bovendien plaatste Hardy een foto op sociale media met een hoed op met het Spider-Man: No Way Home-logo. Daarna heeft hij de foto verwijderd. Die laatste gebeurtenissen vergroten de kans dat Venom deel zal uitmaken van de aankomende film van Spider Man.

3 Hij speelde Al Capone in 2020

Na het spelen van Venom in 2018 speelde Tom Hardy als Al Capone in de Amerikaanse biografische dramafilm uit 2020 die het leven uitbeeldt van de hoofdpersoon die lijdt aan neurosyfilis en dementie en in Florida woont. Hoewel Hardy positieve recensies en lof ontving voor zijn vertolking van het Capone-personage, werd de regisseur van de film, Josh Trank, bekritiseerd vanwege zijn ongelijkmatige toon en gemiddeld script.

2 Zijn nettowaarde bedraagt $45 miljoen

Na bijna twee decennia te hebben doorgebracht in acteren, uitvoerend produceren en recentelijk het schrijven van scenario's, vergaarde de Britse beroemdheid Tom Hardy een vermogen van $ 45 miljoen. Bovendien ontving Tom $ 7 miljoen voor het spelen van Venom en Eddie Brock in 2018. Zijn vermogen zal naar nieuwe hoogten stijgen na zijn nieuwe 2021-film Venom: Let There Be Carnage en zijn aanstaande Netflix-thriller Havoc.

1 Hij won de Golden Carp Film Award voor zijn rol in 'Venom'

In 2019 won Tom Hardy de Golden Carp Film Award voor favoriete acteur voor zijn acteerrol in Venom uit 2018. Bovendien werd hij voor dezelfde filmrol genomineerd voor de Los Angeles Online Film Critics Society Award voor Beste Visuele Effecten of Geanimeerde Prestaties. Hij werd in 2019 ook genomineerd voor de MTV Movie and TV Awards voor de Beste Kus tussen hem en actrice Michelle Williams in hun rol in Venom.

Aanbevolen: