Hoe het leven van Evan Rachel Wood veranderde sinds het Marilyn Manson-schandaal

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Evan Rachel Wood veranderde sinds het Marilyn Manson-schandaal
Hoe het leven van Evan Rachel Wood veranderde sinds het Marilyn Manson-schandaal
Anonim

Amerikaanse actrice en muzikant Evan Rachel Wood staat bekend om haar rol als Dolores Abernathy in de sci-fi neo-westerse tv-serie Westworld. Wood speelde drie opeenvolgende seizoenen in de show tussen 2016 en 2020. Evan Rachel nam ook deel aan een handvol films op groot scherm, zoals The Wrestler uit 2008, The Conspirator uit 2010, Barefoot uit 2014 en Allure uit 2017. Ze speelde ook de moeder van Anna en Elsa, de stem van koningin Iduna in de hitfilm Frozen II uit 2019. In de serie speelde Evan Rachel in American Gothic, Profiler, Once And Again, True Blood, Drunk History en anderen.

De beschuldigingen van Evan Rachel Wood tegen haar ex-vriend, Marilyn Manson, van huiselijk geweld brachten ernstige uitdagingen en veranderingen in het leven van de Westworld-ster.

8 Evan Rachel Wood speelde in Ben Barnes' '11:11'

Ben Barnes is klaar om zijn aankomende muziekalbum Songs For You uit te brengen. In september lanceerde hij zijn eerste single, 11:11, samen met een videoclip met Evan Rachel Wood. Lee Toland Krieger regisseert de zwijmelende muziekvideo voor 11:11 waarin Evan Rachel en Ben romantisch samen dansen door kaarsverlichte balzalen. Je kunt 11:11 overal waar muziek beschikbaar is streamen.

7 Ze zet autoriteiten onder druk om op te treden tegen Marilyn Manson

De Westworld-ster blijft niet kalm bij haar vermeende misbruiker, Marilyn Manson. In een Instagram-bericht haalde Evan Rachel Wood uit naar de politie van Los Angeles en beschuldigde hen van passiviteit ten aanzien van beschuldigingen van misbruik waarvan Manson wordt beschuldigd. Evan Rachel verwees naar Manson in zijn echte naam, Brian Warner, in haar post. Ze vroeg wat er aan hem werd gedaan en riep iedereen op die verontwaardigd was over het gebrek aan beweging van de wetshandhavers om hun procureur-generaal en lokale vertegenwoordigers te bellen om de druk erop te houden.

6 'Westworld' seizoen 4 verschijnt in 2022

HBO filmt het 4e seizoen van de dystopische sci-fi tv-serie Westworld en de verwachting is dat de show in 2022 zal worden gestreamd. Fans speculeerden of Evan Rachel Wood in het nieuwe seizoen van de show zal schitteren zoals ze deed in de laatste drie seizoenen sinds 2016. Evan Rachel speelt de hoofdrol van Dolores Abernathy in de serie. Helaas heeft Jonathan Nolan, mede-bedenker van Westworld, onlangs onthuld dat Dolores weg is, maar hij zei dat hij nog steeds niet weet hoe de show eruit zal zien zonder Evan Rachel Wood.

5 Evan Rachel Wood treedt op met haar muzikale partner Zane

In 2018 vormde Evan Rachel een muzikale band met de Grammy-genomineerde gitarist Zane Carney. Het duo heeft sinds eind 2020 echter geen optredens meer gehad, totdat ze deze maand onthulden over hun evenement Aves op Veeps. In een Instagram-bericht riep Evan Rachel haar fans op om naar het muzikale evenement te kijken, waarin het thema Vogels centraal staat. Ze ondertitelde de post en zei: Wees vrij van de kooi en spreid je vleugels en vlieg met ons mee.

4 Wood bleef single in 2021

Hoewel Evan Rachel eerder verschillende relaties aanging, bleef ze in 2021 vrijgezel. De Westworld-beroemdheid onthulde in 2012 dat ze biseksueel is. In 2005 begon Wood te daten met de Britse acteur Jamie Bell, met wie ze in 2012 trouwde. In 2013 deelde het paar een zoon, Jack Matfin Bell, en ze scheidden in 2015. Evan Rachel Wood ging ook een paar maanden uit met Katherine Moennig, Zack Villa en Marilyn Manson die ze beschuldigde van emotioneel, fysiek en seksueel misbruik.

3 Haar nettowaarde bereikte $ 8 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth vergaarde Evan Rachel Wood een vermogen van $ 8 miljoen tijdens haar 27 jaar acteren. Ze verdient naar verluidt $ 250.000 per aflevering van haar Westworld-serie. Naast acteren is Evan Rachel ook zangeres en fotomodel. Ze heeft drie Emmy Awards-nominaties en drie Golden Globe Awards-nominaties voor haar acteerwerk.

2 Evan Rachel Wood reageerde op Kanye West's opname van Marilyn Manson op 'Donda'

Evan Rachel Wood gaf de middelvinger aan Marilyn Manson en noemde zijn naam in een poging kritiek te leveren op zijn optreden op het Donda-evenement van Kanye West. De Westworld-ster deed dat tijdens het uitvoeren van "You Get What You Give", samen met haar muzikale partner Zane in de Bourbon Room in Hollywood. Ze plaatste beelden van het optreden op Instagram en richtte zich tot haar mede-overlevenden van misbruik die deze week in het gezicht werden geslagen, vertelde hen dat ze van hen houdt en riep hen op om niet op te geven.

1 Ze steunde de wet van Jennifer

Eerder dit jaar getuigde Evan Rachel Wood ter ondersteuning van een wetsvoorstel voor huiselijk geweld genaamd Jennifer's Law. Jennifer Magnano werd in 2007 vermoord door haar man in het bijzijn van haar kinderen, en Jennifer Dulos werd vermist tijdens een omstreden echtscheidingsstrijd met haar man. Het wetsvoorstel van het congres is genoemd ter ere van die twee slachtoffers van huiselijk geweld. Evan Rachel Wood steunde het wetsvoorstel dat dwangmatige controle toevoegt aan de interpretatie van huiselijk geweld en vereist dat wetgevers huiselijk geweld als een topprioriteit behandelen.

Aanbevolen: