Fans vinden dat Howard Stern te ver ging in dit Harry Styles-interview

Inhoudsopgave:

Fans vinden dat Howard Stern te ver ging in dit Harry Styles-interview
Fans vinden dat Howard Stern te ver ging in dit Harry Styles-interview
Anonim

Harry Styles is zeker geen onbekende in de schijnwerpers. Het voormalige One Direction-lid heeft behoorlijk wat voeten in de aarde gehad in de muziekscene en staat nu als een van de grootste muzikale acts van zijn generatie. Nadat hij in 2010 in The X-Factor UK was verschenen, slaagde Styles erin om naam te maken buiten de 1D-bende, zozeer dat hij het enige is waar we aan denken.

Nou, met een carrière die zo succesvol is als de zijne, is het geen verrassing dat hij een enorme aanhang heeft en dat zijn fans niet spelen! Tijdens Harry's interview met Howard Stern in maart 2020 werd de 'Watermelon Sugar'-zanger onder druk gezet over een handvol persoonlijke zaken.

Aangezien Howard Stern soms erg controversieel kan zijn, zo erg dat velen zich afvragen hoe Stern nog niet is geannuleerd, lijkt het alsof hij zich niet heeft ingehouden. Van vragen over zijn liefdesleven, seksualiteit, tot verlatingsproblemen; ging Howard te ver? Laten we het uitzoeken!

Ging Howard Stern te ver tijdens het interview met Harry Styles?

Hoewel de One Direction-leden allemaal zijn vertrokken en solocarrières zijn begonnen, is het duidelijk dat Harry Styles gemakkelijk een van de meest succesvolle is. De Grammy-genomineerde wint aan populariteit, vooral na de release van zijn hitnummers 'Adore You' en 'Watermelon Sugar'.

Nou, met groeiende bekendheid komt er een overvloed aan publiciteit, maar niet bij publiciteit is goede publiciteit. Tijdens zijn interview met Howard Stern in maart 2020 zag Harry Styles er zichtbaar ongemakkelijk uit toen Stern zijn persoonlijke leven in twijfel trok. Van de vraag aan Harry hoe "f up" hij is van de scheiding van zijn ouders en het vertrek van zijn vader, helemaal tot de eindeloze vrouwen die hij moet "neuken", Howards vragen waren niet alleen veronderstelling, maar ronduit ongepast.

Fans riepen de presentator van de radioshow op vanwege zijn nieuwsgierige aard en beweerden dat hij te ver ging met vragen over de seksualiteit en het gezinsleven van Styles. Hoewel velen misschien beweren dat een inbreuk op de privacy gepaard gaat met beroemd zijn, is het veilig om te zeggen dat Stern veel te ver ging met veel van zijn vragen.

Harry behandelde het interview als een kampioen

Gelukkig voor Harry Styles lijkt het alsof hij behoorlijk wat mediatraining heeft ondergaan, aangezien hij Sterns vragen als een absolute kampioen behandelde. Toen hem werd gevraagd naar de scheiding van zijn ouders en hoe "f het" was dat zijn vader hem verliet, draaide Harry de vraag om en concentreerde hij zich op de liefde en steun die hij constant van zijn ouders en stiefouders krijgt.

Het interview richtte zich ook op Harry's uiterlijk en beweerde dat "rijk, sexy en getalenteerd" alles is wat hij nodig heeft om iemand te krijgen die hij wil. Styles lachte er snel om, maar Howard ging nog verder door te verwijzen naar zijn therapeut. Nadat Harry had onthuld dat hij inderdaad een vrouwelijke therapeut heeft, zei Stern dat dat een vreselijk idee was, omdat Harry haar zou 'verleiden'."

Terwijl het interview van 1 uur en 40 minuten duurde, inclusief een paar optredens, ontweek Harry veel vragen met zijn Britse charme, lachte hij Howards opdringerige opmerkingen uit en maakte hij hoogstwaarschijnlijk een mentale notitie om nooit meer langs te komen.

Aanbevolen: