15 keer dat Michael Scott te ver ging (en we waren aan Toby's kant)

Inhoudsopgave:

15 keer dat Michael Scott te ver ging (en we waren aan Toby's kant)
15 keer dat Michael Scott te ver ging (en we waren aan Toby's kant)
Anonim

Het karakter van Michael Scott is meer dan lief vanwege hoe grappig hij is. Zo simpel is het! Alles wat hij doet is absoluut hilarisch. Het is te moeilijk om lang boos te blijven op een personage als Michael Scott. Meestal doet hij nooit iets om iemand op kantoor opzettelijk pijn te doen, behalve Toby Flenderson! De meeste andere keren dat hij iemand pijn heeft gedaan, was het per ongeluk, nalatigheid of per ongeluk.

Er zijn genoeg momenten dat Michael Scott misschien een beetje te ver is gegaan, maar wij als kijkers zijn altijd snel en bereid geweest om hem te vergeven voor alles wat hij verkeerd heeft gedaan - zelfs in sommige gevallen waarin hij gemeen was naar Toby. Hoewel zijn acties niet altijd geweldig waren, waren ze nog steeds volkomen hilarisch. Lees verder om erachter te komen welke van Michaels gedragingen en acties over de schreef gingen!

15 Toen Michael herenigd werd met Jan na het zien van haar cosmetische chirurgie

michael en jan
michael en jan

Michael maakte de vrouwen van het kantoor duidelijk dat zijn relatie met Jan totaal giftig was. Hij was ongelukkig met haar en ze behandelde hem helemaal niet goed. Hij maakte een einde aan de zaak met haar, maar zodra ze op kantoor verscheen met een cosmetische ingreep, nam hij haar terug.

14 Toen Michael de diversiteitsdag probeerde te organiseren

Diversiteitsdag het kantoor
Diversiteitsdag het kantoor

Toen Michael probeerde een diversiteitsdag op kantoor te organiseren, kwam hij ongevoeliger over dan ooit tevoren! Zijn naïviteit en onwetendheid waren nooit bedoeld om op een grove of enorm respectloze manier over te komen. Daarom konden kijkers lachen om een aflevering als "Diversity Day".

13 Toen Michael iedereen op kantoor irriteerde nadat hij zijn voet had verbrand

michael verbrande voet
michael verbrande voet

Toen Michael zijn voet verbrandde aan zijn George Foreman-grill, verscheen hij op kantoor en viel hij iedereen om hem heen lastig. Hij maakte een spektakel van zichzelf en probeerde voor steun en hulp afhankelijk te zijn van iedereen om hem heen, zelfs nadat hij iedereen om hem heen had gezegd hem normaal te behandelen.

12 Toen Michael verkleedde als gevangenis Mike

Gevangenis Mike
Gevangenis Mike

Toen Michael zich verkleedde als 'Gevangenis Mike', voelde de hervormde veroordeelde die op kantoor werkte zich erg ongemakkelijk. Het zorgde er waarschijnlijk voor dat iedereen op kantoor zich ook ongemakkelijk voelde! Hij probeerde zijn werknemers ervan te overtuigen dat het kantoor beter was dan de gevangenis, terwijl ze sarcastisch met hem rommelden.

11 Toen Michael zich verkleedde als date Mike

Datum Mike
Datum Mike

Toen Michael zich verkleedde als "Date Mike" nadat Pam hem probeerde te koppelen aan een van haar vriendinnen in een speelhal, was het een van de meest intrigerende momenten op televisie om naar te kijken. Hij ging naar zijn auto, zette een hoed op en veranderde zijn hele houding. Uiteindelijk heeft hij de date helemaal verpest.

10 Toen Michael zich verkleedde als Darryl Philbin

Darryl Philbin
Darryl Philbin

Toen Michael erachter kwam dat Darryl Philbin tot het uiterste ging met een idee, voelde Michael zich overrompeld en super verraden. Het was op Halloween, dus hij had het gevoel dat het de perfecte tijd zou zijn om zich als Darryl te verkleden en zich op de meest negatieve manier voor te doen als Darryl. Het zag er niet goed uit.

9 Toen Michael Phyllis "Easy Rider" noemde op haar bruiloft

Phyllis trouwt het kantoor
Phyllis trouwt het kantoor

Michael besloot dat het grappig zou zijn om te vermelden dat Phyllis' bijnaam op de middelbare school "Easy Rider" was op haar trouwdag met Bob Vance, van Vance Refrigeration. Het noemen van haar bijnaam op de middelbare school was onnodig en behoorlijk in de war! moest Phyllis' zaken kennen van toen ze een tiener was.

8 Toen Michael in een meer reed

het kantoor
het kantoor

Michael reed een meer in met Dwight Schrute in de auto om te bewijzen dat technologie eigenlijk niet slimmer was dan mensen. Hij hoefde niet echt een meer in te rijden om zijn punt te bewijzen! Hij ging boven en buiten, en totaal overboord met deze.

7 Toen Michael zei dat hij Toby twee keer zou neerschieten

michael en toby
michael en toby

Toen Michael zei dat hij Toby twee keer zou neerschieten als hij de kans kreeg, met twee andere kwaadaardige individuen in de kamer, riep iedereen op kantoor het feit uit dat Michael te ver was gegaan met zijn grap. Ze noemden het feit dat Michaels grap grappig begon, maar dat hij er uiteindelijk te ver door ging.

6 Toen Michael tegen Dwight vocht in de Karate Dojo

michael en dwight karate
michael en dwight karate

Michael ging een beetje te ver toen hij de lunchtijd van de werknemers verlengde om tegen Dwight te vechten in de karate-dojo van Dwight. Hij wilde overkomen als een macho-man en wilde bewijzen dat hij sterker was dan Dwight, terwijl hij in werkelijkheid Dwight gewoon zijn eigen overtuigingen had moeten laten hebben.

5 Toen Michael zijn eigen papierbedrijf begon

Michael Scott Paper Company
Michael Scott Paper Company

Toen Michael Scott besloot om zijn eigen papierbedrijf te beginnen, ging hij beslist een beetje te ver. Hij deed uiteindelijk leden van het verkoopteam van Dunder Mifflin pijn omdat hij hun klanten begon te stelen om succes te behalen binnen zijn eigen bedrijf. Uiteindelijk zag hij de dwaling van zijn wegen in.

4 Toen Michael Oscar kuste

michael scott en oscar kus
michael scott en oscar kus

Michael drukte een kus op Oscar's lippen op kantoor en het leidde ertoe dat Oscar een schikking kreeg met drie maanden vrij van zijn werk en een gloednieuwe bedrijfswagen! Michael probeerde te laten zien dat iedereen geaccepteerd zou moeten worden voor wie ze zijn, maar hij deed het helemaal verkeerd.

3 Toen Michael Meredith aanreed in zijn auto

michael scott
michael scott

Michael reed Meredith aan met zijn auto en hoewel hij het per ongeluk deed, was het nog steeds behoorlijk in de war! Het ongeval gebeurde door nalatigheid en afgeleid rijden, wat aantoont dat Michael toch nooit echt op zijn omgeving let! Gelukkig kwam Meredith uiteindelijk in orde.

2 Toen Michael Scotts peuters beloofde dat hij zou betalen voor hun college

scott's tots
scott's tots

Toen Michael Scott een groep derdeklassers beloofde dat hij binnen 10 jaar hun collegegeld zou betalen, was dat waarschijnlijk een van de meest verknipte dingen die hij deed. Michael ging hier absoluut te ver mee. Hij kreeg een klaslokaal vol hoop van studenten dat hun studie zou worden betaald en trok toen het kleed recht onder hen vandaan.

1 Toen Michael het kantoor verliet

het kantoor
het kantoor

Last but not least, het ergste wat Michael Scott ooit deed, was besluiten om het kantoor te verlaten! De aflevering waarin Michael Scott iedereen op kantoor liet weten dat hij naar Colorado verhuisde om bij Holly Flax te zijn, onthulde teleurstelling en verdriet op de gezichten van alle Dunder Mifflin-medewerkers.

Aanbevolen: