Fans wisten dat Jason Derulo en Jena Frumes uit elkaar zouden gaan, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans wisten dat Jason Derulo en Jena Frumes uit elkaar zouden gaan, hier is waarom
Fans wisten dat Jason Derulo en Jena Frumes uit elkaar zouden gaan, hier is waarom
Anonim

Jason Derulo en Jena Frumes ontmoetten elkaar in 2020 en begonnen te daten nadat ze elkaar in de sportschool hadden gezien. Fans raakten al snel betrokken bij hun relatie, vooral toen ze vijf maanden geleden een baby kregen.

Helaas heeft het stel onlangs besloten om hun eigen weg te gaan, en fans reageerden op de breuk omdat ze nieuwe ouders zijn en het leek een verrassende timing.

Laten we eens kijken waarom fans wisten dat Jason Derulo en Jena Frumes uit elkaar zouden gaan.

Cheating Rumors

Vóór Jenna was Jasons andere spraakmakende relatie met Jordin Sparks, en fans zijn nieuwsgierig naar de waarheid over het uiteenvallen van Jason Derulo en Jordin Sparks. Mensen begonnen te praten over de vraag of hij ontrouw was aan Jordin.

Fans begonnen zich af te vragen of Jason vals speelde en of hij zich niet kan binden. Volgens Distractify.com, toen een persoon hoorde over de breuk, tweeten ze: "Ik [hou van] Jason, maar hij heeft [een] probleem met toewijding. Hij had een geweldige vrouw in Jordin, maar vond dat ze te dichtbij kwam. Hij loopt door andere vrouwen."

Een andere persoon twitterde: "Oh nee, hij heeft vals gespeeld. Ze is prachtig. Sorry Jena! Je verdient de wereld."

Het was absoluut een schok om te zien hoe het paar uit elkaar ging nadat ze net hun baby Jason King hadden gekregen in mei 2021. Jason legde een openbare verklaring af en terwijl hij een paar vriendelijke woorden over Jena zei, zijn mensen nog steeds nieuwsgierig naar wat er is gebeurd. Jason zei: "Jena en ik hebben besloten uit elkaar te gaan. Ze is een geweldige moeder, maar we voelen dat als we op dit moment uit elkaar zijn, we de beste versie van onszelf en de beste ouders kunnen zijn die we zouden kunnen zijn. Respecteer onze privacy hierin tijd."

Het nieuws van de breuk is vooral schokkend omdat Jena op 11 september een lieve foto van haar en Jason plaatste en vrienden haar gefeliciteerd met het huwelijk aanbood. Het leek alsof het paar een bruiloft bijwoonde in Italië. Er zijn veel foto's van het gelukkige paar op Jena's Instagram, samen met veel snapshots van hun schattige baby. Op 16 september plaatste Jena een foto van zichzelf en schreef: "@jasonderulo wordt steeds beter in het maken van mijn foto's."

Op 10 juli plaatste Jena een foto van haar en Jason in zwemkleding en schreef in het bijschrift: "Als we elkaar hebben, hebben we alles" en vervolgde: "Babyjongen is nu twee maanden oud. Hij is de beste en is de meest lachende, kronkelige, vrolijke baby ooit en houdt ervan om buiten te zijn, we zijn zo verliefd." Jena's Instagram tijdens haar zwangerschap en de eerste paar maanden van het leven van haar zoon schetst een romantisch en lief beeld van een stel dat helemaal verliefd is en klaar is voor een grote verandering in hun leven, dus het lijkt erop dat er snel iets moet zijn gebeurd waardoor ze uit elkaar zijn gegaan.

Jena's TikTok-opmerkingen suggereren dat Jason vals speelde, volgens Capital FM. Om het verhaal nog dramatischer te maken, zei Hannah Kosh, de TikTok-ster, dat Jason een bedrieger was in een video en zelfs een heleboel internetberichten als bewijs had.

Een persoon vertelde Jena: "Hij is een cheater, hij zat letterlijk in mijn Insta DM's terwijl ze zwanger was en me vroeg of ik in Miami bleef [sic]." Een andere persoon zei: "Lol, ze waren nooit echt samen, mijn vriend ontmoette hem in de sportschool en hij vloog haar naar Vegas zoals 3 weken geleden, allemaal betaald." Jena antwoordde hen en zei: "Yikes, we waren inderdaad samen, maar bedankt voor de info."

Wat er ook gebeurde tussen Jason en Jena, het is absoluut triest dat het zo snel uit de hand liep.

Jason vertelde Showbiz Cheat Sheet dat ouder zijn zijn eigen band met zijn vader hielp: Het is ongelooflijk om gewoon wakker te worden met die bundel van vreugde, man. Het is een hervonden liefde; het is anders dan elke andere liefde die je ooit hebt gehad. Ik denk dat het me zelfs dichter bij mijn vader heeft gebracht.”

Jason is erg actief op TikTok en Buzzfeed News wees erop dat hij met de app succesvoller en bekender kon worden. Toen hij werd geïnterviewd door Complex, zei hij: "Mensen begonnen me de koning van TikTok te noemen en ik had zoiets van, woah, dat is veel druk. Maar ik besloot om het gewoon te dragen, om gewoon die kroon te dragen en gewoon een soort leider te zijn en de jonge makers te ondersteunen, de vroege makers die geen enorme aanhang hebben."

Fans wachten zeker af of er meer nieuws naar buiten komt over het uiteenvallen van Jason Derulo en Jena Frumes, en het lijkt erop dat verschillende mensen denken dat hij niet trouw was, gebaseerd op hoe snel hun breuk plaatsvond en wat mensen hebben gezegd op TikTok.

Aanbevolen: