Fans reageren op de plotselinge scheiding van Jason Derulo en Jena Frumes nadat ze hun zoon hebben gekregen

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de plotselinge scheiding van Jason Derulo en Jena Frumes nadat ze hun zoon hebben gekregen
Fans reageren op de plotselinge scheiding van Jason Derulo en Jena Frumes nadat ze hun zoon hebben gekregen
Anonim

Jason Derulo en zijn vriendin van meer dan een jaar zijn officieel uit elkaar na de geboorte van hun zoontje. Jena Frumes en Jason Derulo verwelkomden hun zoon Jason King vijf maanden geleden op de wereld… en hebben de relatie al beëindigd.

"Jena en ik hebben besloten uit elkaar te gaan", tweette Derulo. "Ze is een geweldige moeder, maar we voelen dat als we op dit moment uit elkaar zijn, we de beste versie van onszelf en de beste ouders kunnen zijn die we zouden kunnen zijn. Respecteer onze privacy in deze tijd," eindigde hij zijn briefje.

Dit nieuws kwam als een schok voor velen die hen volgden sinds hun TikTok-quarantainedagen. Ze waren te zien in veel dansvideo's met Addison Rae, Charli D'Amelio en leden van het Sway House.

The Savage Love-artiest werd een TikTok-sensatie bovenop zijn enorme zangcarrière, samen met het 26-jarige model en influencer Jena. Helaas zijn de dagen dat ze samen dansten en zongen voorbij.

Jason en Jena op TikTok

Jason Derulo's uiteenvallenverklaring

Iedereen rende snel naar de reacties na die tweet om de popster te laten weten hoe ze zich voelden.

Een gebruiker schreef: Mannen kunnen ongevoelig zijn….verdomme. stop met weglopen voor verantwoordelijkheden. Ze heeft net een baby gekregen. Voor het opvoeden van een nieuwe baby zijn twee verantwoordelijke volwassenen nodig.

Een ander merkte op over de verdediging: "het feit dat hij jullie vroeg om hun privacy te respecteren en hier gaan jullie allemaal in deze opmerkingen. we weten letterlijk niets anders dan wat ze ons laten zien, dus stop met doen alsof jullie allemaal wisten hoe lang ze al samen waren of hoe Jena of Jason over de hele situatie denkt." Iemand ondersteunde hen door te schrijven: "Goed gezegd! Jason en Jena hoeven ons niets uit te leggen."

Na de geboorte van hun zoontje leek het alsof niets hen kon breken. Sociale media kunnen op die manier een zegen en een vloek zijn.

Frumes deelde een lieve post over haar baby na de geboorte en schreef: "Een glimp van mijn eerste week met onze gezonde knappe kleine koning ???" Frumes ondertitelde de post. "Het leven heeft nu zoveel meer betekenis en ik ben zo dankbaar. Ik ben zo zo verliefd op deze kleine jongen, hij is alles waarvan ik nooit wist dat ik het nodig had???? 2021-08-05✨" Ze voegde eraan toe: "Ik hou van jij voor altijd @jasonderulo."

Baby Jason King

"Fijne Vaderdag mijn liefste, we houden voor altijd en altijd van je @jasonderulo ?"

"Ik vind het geweldig om je te laten zien hoe mooi de wereld is Bubsyyy????"

We wensen Jena en Jason het beste!

Aanbevolen: