De waarheid over de relatie tussen Evangeline Lilly en Jason Sudeikis

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Evangeline Lilly en Jason Sudeikis
De waarheid over de relatie tussen Evangeline Lilly en Jason Sudeikis
Anonim

Onlangs nam Evangeline Lilly een pauze van haar Marvel Cinematic Universe (MCU)-projecten om samen met acteur Jason Sudeikis aan een misdaaddrama te werken. Samen speelden ze in South of Heaven van Aharon Keshales, waar Sudeikis een veroordeelde misdadiger speelt die vervroegd vrijkomt nadat hij smeekt om zijn jeugdliefde (Lilly) het beste laatste jaar van haar leven te kunnen geven.

En hoewel de film het niet bepaald goed deed bij critici en kijkers, prezen velen de chemie van Lilly en Sudeikis op het scherm. Bovendien vragen fans zich ook af hoe de co-sterren dat hebben bereikt, ondanks dat ze nog nooit eerder hebben samengewerkt. Dus, wat is er echt aan de hand tussen hen?

Ze heeft getekend omdat hij met hem wilde werken

In zekere zin is Sudeikis de man van het uur, die voor veel ophef zorgde na zijn optreden in de Apple TV+-serie Ted Lasso. Sterker nog, hij nam onlangs een Emmy-optreden mee naar huis (en scoorde daardoor zelfs een mooie salarisverhoging). En dus kwam het niet als een verrassing dat South of Heaven-schrijver en regisseur Aharon Keshales hem in gedachten had voor zijn hoofdrol.

“Terwijl ik onze Jimmy voor deze film vond, dacht ik dat ik een komiek nodig had, omdat een komiek een geweldige timing en veel verdriet in zich heeft. En ik wist dat Jimmy door zoveel slechte dingen in deze film zou gaan, en ook zelf een aantal vreselijke, vreselijke dingen zou doen, dat ik iemand nodig heb met de meest sympathieke, sympathieke persoonlijkheid die je je kunt voorstellen, "vertelde Keshales aan Paste Magazine. “Dus ik dacht aan Jason Sudeikis omdat hij van die gekke, mooie, lieve puppyogen heeft. Je wilt hem gewoon knuffelen en hem vertellen dat alles goed komt. Op het moment dat hij aan het casten was, kwam het ook voor dat Sudeikis nog beschikbaar was. "Gelukkig was hij op dat moment nog niet begonnen met Ted Lasso", herinnert Keshales zich. “We stuurden hem het script en hij vond het geweldig. We hadden een geweldige ontmoeting en geweldige gesprekken. Hij wist meteen wat hij met het personage wilde doen.”

Wat Lilly betreft, de actrice was aangenaam verrast bij het lezen van het script van Keshales. "Ze vertelde me: 'Dit is de eerste keer, Aharon, dat ik zie dat een mannelijke schrijver niet probeert de vrouw als slechts één ding te schrijven.'" Tegelijkertijd gaf Lilly toe, terwijl ze sprak met The Hollywood Reporter, "Wie wil er niet met Ted Lasso werken?" "Natuurlijk was Jason niet Ted Lasso toen we deze film samen maakten, maar hij was Jason Sudeikis, die niet charmanter en sympathieker kon zijn als hij het probeerde," voegde ze eraan toe. "Dus het was een goed idee in die drie opzichten." Keshales wees er ook op dat Lilly " altijd met Jason wilde werken. Ze houdt van hem.'

Ze ontmoetten elkaar lang voordat ze met de productie begonnen

Zelfs nadat Lilly de rol had geboekt, duurde het even voordat de productie van de film begon. Voor de nieuwe co-sterren was het de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. En dat deden ze. "We ontmoetten elkaar twee jaar voordat het project op de eerste productiedag begon", onthulde Lilly. "We gingen samen uit eten, het klikte tussen ons en hij was zo makkelijk in de omgang."

Sudeikis en Lilly hadden het niet alleen over werk. In plaats daarvan hingen ze waar mogelijk rond en hielden contact. “Dus we hebben weer gekampeerd. We speelden samen pingpong, we dronken samen en we hadden een geweldige tijd samen”, zei Lilly. “We deelden maandenlang muziek via tekst. We hebben echt een leuke tijd gehad om elkaar te leren kennen.”

Ze steunde zijn Golden Globes-hoodie volledig

Sudeikis haalde onlangs ook de krantenkoppen na het accepteren van een Golden Globe-prijs in een tie-dyed hoodie (voor de goede orde, Olivia Wilde heeft zijn outfit gesteund tijdens hun recente splitsing). Het bleek echter dat hij aanvankelijk de outfit niet voor de ceremonies mocht dragen. Ontwerper Tom had Sudeikis een pak gestuurd om te dragen. Maar terwijl hij in zijn flat in Notting Hill was, dacht de acteur dat het pak niet goed aanvoelde. En dus trok hij uiteindelijk een hoodie aan die het kledingbedrijf van zijn zus maakte. "Ik droeg die hoodie omdat ik niet f de bovenste helft van een Tom Ford-pak wilde dragen", vertelde Sudeikis aan GQ. De acteur maakte ook duidelijk dat zijn beslissing niets met Ford te maken had. "Ik ben dol op Tom Ford-pakken", legde hij uit. "Maar het voelde raar als verdomme."

Ondertussen zou Lilly later hulde brengen aan Sudeikis en zijn hoodie terwijl ze allebei persen voor South of Heaven. "Dit is mijn ode aan jou Jason, ik droeg hem voor jou", legde Lilly uit over haar eigen hoodie terwijl ze met Extra sprak. "Hij is een echte trendsetter, ik weet niet of het je is opgevallen."

Op dit moment is het onduidelijk of Sudeikis en Lilly binnenkort weer gaan samenwerken. Interessant is dat Sudeikis onlangs een Marvel-project op zich heeft genomen, de animatieserie Hit-Monkey op Hulu. De show werkt echter niet in de MCU, dus er is nog steeds geen kans op een nieuwe samenwerking tussen de twee acteurs.

Aanbevolen: