De waarheid over de relatie tussen Jason Momoa en Eiza González

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Jason Momoa en Eiza González
De waarheid over de relatie tussen Jason Momoa en Eiza González
Anonim

In januari 2022 verraste Jason Momoa fans toen hij en Lisa Bonet aankondigden dat ze gingen scheiden na 17 jaar samenzijn. Ze hebben twee kinderen, Lola en Nakoa-Wolf.

"We hebben allemaal de druk en veranderingen van deze transformerende tijden gevoeld … Er ontvouwt zich een revolutie ~ en ons gezin is daarop geen uitzondering … voelen en groeien door de seismische verschuivingen die plaatsvinden. En dus ~ We delen ons familienieuws ~ Dat we uit elkaar gaan in het huwelijk, "zei het paar in een gezamenlijke verklaring.

Ze vervolgden: "We delen dit niet omdat we denken dat het nieuwswaardig is ~ Maar zodat ~ terwijl we ons leven leiden, we dit met waardigheid en eerlijkheid kunnen doen. De liefde tussen ons gaat door en evolueert op een manier waarop het gekend en beleefd wil worden. We bevrijden elkaar ~ om te zijn wie we leren te worden … Onze onwankelbare toewijding aan dit heilige leven en onze kinderen Onze kinderen leren wat mogelijk is ~ Het gebed naleven May Love Prevail J &L."

Een paar maanden later ging het gerucht dat de Aquaman-ster "terugkaatste" met Eiza González. Hoewel de romance naar verluidt werd afgebroken, werden ze onlangs weer samen gezien. Hier is alles wat je moet weten over hun relatie.

Hoe hebben Jason Momoa en Eiza Gonzáles elkaar ontmoet?

In mei 2022 vertelde een bron aan Us Weekly dat Momoa met González aan het daten was. "Het is heel casual", zei de insider. "Maar ze hebben plezier en leren elkaar beter kennen. Sinds ze elkaar hebben ontmoet, is er een aantrekkingskracht. Ze voelen zich allebei erg tot elkaar aangetrokken en ze zien waar het heen gaat."

Diezelfde maand sloeg de Game of Thrones-ster de geruchten af dat hij met Kate Beckinsale aan het daten was. Ze waren samen gefotografeerd op de afterparty van de Vanity Fair Oscars, waar hij haar zijn jasje aan het geven was.

"Het was cray. [Ik] heb een gesprek met een vrouw over haar land, ik was in Engeland om Aquaman 2 te doen. Iedereen zegt: 'Ben je aan het daten?'", zei de acteur over zijn ontmoeting met Beckinsale. "Nee, nee, het was ridderlijkheid. De vrouw had het koud… Ze is erg aardig. Ik was heel aardig, ik was gewoon een heer. Nu geef ik mijn jas aan niemand."

Ondertussen is González eerder in verband gebracht met andere acteurs zoals Liam Hemsworth, Josh Duhamel en Timothée Chalamet. In juni 2020 werd de Baby Driver-ster samen met Chalamet gespot tijdens een reis naar Cabo San Lucas, Mexico. Ze was ook gezien met Jeremy Renner op een pre-Super Bowl-feest in februari van dat jaar. De ster van Marvel zou "behoorlijk flirterig" zijn met de actrice Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Zijn Jason Momoa en Eiza González uit elkaar gegaan?

In juni 2022 kwam het nieuws dat Momoa en González uit elkaar waren. Meerdere bronnen vertelden People dat de twee gewoon onverenigbaar waren."Het zijn gewoon heel verschillende mensen", zegt een bron. Een ander voegde eraan toe dat ze "hoopten dat ze er misschien uit zouden komen" en dat "ze heel veel van elkaar houden nadat ze een tijdje stilletjes hebben gedate voordat het openbaar werd.

Ze bevinden zich in verschillende levensfasen. Gonzáles is 10 jaar jonger dan Momoa - een ander probleem waar de media op gefixeerd waren toen ze begonnen met daten.

Maar niet lang voordat hun geruchten uit elkaar gingen, zei een bron dat het paar eigenlijk een goede match was. Gonzáles werd beschreven als deze "erg leuke, down-for-alles-type persoon en is voor het grootste deel behoorlijk avontuurlijk" en dat zij en Momoa "diezelfde geest delen". Ze voegden eraan toe dat "ze meer een persoon is met een langdurige relatie dan een casual dater, terwijl hij" een echt goede kerel is, erg genereus en altijd gelukkig; bij hem draait alles om liefde en het verspreiden van liefde."

Zijn Jason Momoa en Eiza González nog steeds samen?

Kort na hun geruchten dat ze uit elkaar gingen, werd het paar in juli nog steeds meerdere keren samen in Londen gespot. Onlangs werden ze ook gefotografeerd tijdens een "romantische motorrit" samen in Malibu.

Hoewel hun romance aanvankelijk werd omschreven als 'casual', verduidelijkte een bron later dat Momoa het gewoon rustig aan deed omwille van zijn kinderen. "Het is niet dat hij het niet serieus neemt, maar met zijn kinderen zal hij niet snel iets overhaasten", zei de insider.

"Hij had veel liefde voor Lisa en er is nog steeds veel wederzijds respect wat haar betreft", vervolgde de bron. Wie weet maakt het stel binnenkort hun debuut op de rode loper. Ze werden net gefotografeerd toen ze in april de film over Michael Bay van González, Ambulance, bijwoonden. Ondertussen onderhoudt Momoa een co-ouderschapsrelatie met Bonet. In maart zei de acteur dat zijn ex-vrouw en zijn ex-stiefdochter Zoë Kravitz "nog steeds familie" zijn.

Aanbevolen: