De waarheid over de relatie van Ximena en Mike van het '90 dagen verloofde' koppel

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Ximena en Mike van het '90 dagen verloofde' koppel
De waarheid over de relatie van Ximena en Mike van het '90 dagen verloofde' koppel
Anonim

90 Day Fiancé-fans zijn allemaal verwikkeld in de bizarre en vaak ongemakkelijke relatie tussen Ximena Cuellar en Mike Berk. De twee behoren tot de meest onwaarschijnlijke koppels die ooit in de reality-tv-show te zien waren, en ze wekken de golven van controverse op bij elke wending in hun relatie. Mike is een brandweerman uit New York die helemaal naar Columbia is gereisd nadat hij Ximena op een dating-app had ontmoet.

Mike is wanhopig op zoek naar liefde en wil Ximena en haar kinderen ten huwelijk vragen en terugbrengen naar de Verenigde Staten met een K-1-visum. Ximena, aan de andere kant, heeft een aantal relaties gehad, waarvan één met een veroordeelde huurmoordenaar en een andere waarbij een man betrokken was die momenteel achter de tralies zit, maar toch dagelijks communiceert met hun gedeelde kind, Harold. Mike en Ximena hebben niets gemeen, maar toch steken ze hun energie in het proberen om hun relatie te laten werken.

10 Ximena begon deze relatie door een enorm geheim te koesteren

Terwijl de meeste mensen geloven dat relaties afhankelijk zijn van vertrouwen en eerlijkheid, begon Ximena Mike te leren kennen zonder transparant te zijn, en brak daarmee de vertrouwensregels vanaf hun allereerste ontmoeting. Pas toen Mike helemaal naar Colombia was gevlogen om haar te ontmoeten, onthulde Ximena dat ze een enorm geheim voor hem had. Ze had een medische ingreep ondergaan om te voorkomen dat ze opnieuw zwanger zou worden. Dit was een enorme klap voor Mike, die al had aangegeven vader te willen worden.

9 Ximena Cuellar is nog steeds verliefd op haar gevangengenomen ex-vriend

Ximena schokte fans door te onthullen dat ze nooit echt een relatie had gehad met een van de mannen die haar kinderen verwekten. Ze zegt dat ze "zwanger werd, en dat is het." Een van haar exen is een huurmoordenaar die haar op een gegeven moment tegen haar wil liet vasthouden. De ander zit momenteel in de gevangenis, maar onderhoudt regelmatig contact met hun kind. Dit is de man voor wie Ximena duidelijk nog steeds gevoelens heeft, en fans beginnen zich af te vragen of ze naar hem terug zal keren als hij uit de gevangenis wordt vrijgelaten.

8 Mike Berk heeft niet veel ervaring met relaties

Mike geeft toe dat hij geen geluk heeft gehad in de liefde en maar één echte relatie op zijn naam heeft staan. Hij heeft nog niet zo lang geleden kort met iemand gedate, maar die relatie eindigde helaas net voordat de wereldwijde pandemie toesloeg. Hij heeft aangegeven moeite te hebben met het vinden van een vrouw om zijn tijd mee door te brengen en om een toekomst mee te plannen. Hij veranderde zijn locatie op Tinder van de Verenigde Staten naar Colombia, in de hoop liefde te vinden in een ander deel van de wereld. Zo ontmoette hij Ximena.

7 Mike en Ximena's lastige taalbarrière

Misschien is een van de meest ongemakkelijke aspecten van deze relatie het feit dat Mike en Ximena nauwelijks met elkaar kunnen communiceren. Engelssprekende Mike lijkt de Spaanse taal niet te begrijpen, en Ximena beweert dat ze helemaal geen Engels verstaat.

De twee kunnen op natuurlijke wijze geen gesprek uitwisselen, en Mike vertrouwt op een zeer frustrerende en vaak nauwkeurige vertaal-app om te proberen zijn gedachten aan Ximena over te brengen. De relatie worstelt op basis van het onvermogen om elkaar naadloos te leren kennen.

6 Mike Berk belooft de kinderen van Ximena Cuellar als zijn eigen kinderen op te voeden

Mike had er alles aan gedaan om vader te worden en was stomverbaasd toen hij hoorde dat Ximena in het verleden pijnlijke keizersneden had ondergaan, waardoor haar eileiders werden vastgebonden. Nu er geen hoop meer is voor de twee om een eigen kind te creëren, schakelt hij snel over en belooft hij Ximena's twee kinderen alleen op te voeden. Hij maakt zich klaar om de vader van deze instant-familie te worden en lijkt snel vrede te sluiten met dit nieuwe pad voor zijn toekomst.

5 Ximena Cuellar wordt afgeschrikt door hoe 'grof' Mike is

Er lijkt geen fysieke chemie te zijn tussen Ximena en Mike, en Ximena heeft openlijk onthuld dat ze hem helemaal niet aantrekkelijk voor haar vindt. Ze heeft eerder mannen gezocht met een dominantere status en geeft toe dat ze zich meer aangetrokken voelt tot slechteriken. Naast dit probleem is het feit dat Ximena Mike erg vies vindt. Ze drukt haar onvermogen uit om zijn onhandig getimede boeren en scheten te tolereren, die vaak voorkomen aan de eettafel of tijdens intieme momenten. Ze lijkt erg afgeschrikt door alles aan hem.

4 Mike Berk financiert de levensstijl van Ximena Cuellar

Mike logeert bij familie om wat van zijn geld vrij te maken. Dat geld wordt besteed aan het financieren van Ximena's levensstijl en dat blijkt een enorme aanwinst te zijn om haar betrokken te houden bij de relatie. Het appartement van Ximena is door Mike ingericht en de vele apparaten die ze heeft worden ook door hem betaald. Ximena crediteert hem ook voor het betalen van haar huur en eten. Het wordt steeds duidelijker voor fans dat dit een van de belangrijkste factoren is voor Ximena's tolerantie voor zijn anders "grove" gedrag.

3 Ximena's motieven worden onder de loep genomen

Gezien het feit dat ze zich duidelijk niet tot Mike aangetrokken voelt en dat hij haar levensstijl tijdens de pandemie financiert, zijn de ware motieven van Ximena veel onderzocht. Het is overduidelijk dat ze op zoek is naar een mooie toekomst voor haar kinderen, en het idee om naar Amerika te gaan en door Mike te worden verzorgd, lijkt de enige reden te zijn dat Ximena hier blijft. Fans vragen zich af of dit koppel ooit in staat zal zijn om het echt te maken.

2 Mike en Ximena's engagement-updates verschijnen op sociale media

Eagle-eyed fans hebben gemerkt dat Mike en Ximena belangrijk verlovingsnieuws deelden in 2021. Een TikTok-video dook op waarin Mike een ringdoos openhoudt met het bijschrift: "Te amo mi vida gracias por tanta felicidad," wat ruwweg verta alt naar: "Ik hou van je mijn leven, heel erg bedankt voor [het] geluk." Het lijkt erop dat de twee hun relatie naar een hoger niveau hebben getild, ondanks hun vele verschillen en tekortkomingen. De updates stopten daar en het is niet helemaal duidelijk wat er daarna gebeurde.

1 De huidige relatiestatus van Mike Berk en Ximena Cuellar

Ondanks het verlovingsnieuws, weten fans echt niet waar de relatie van Mike en Ximena momenteel staat. Sommige berichten op sociale media suggereren dat ze misschien naar een bruiloft zijn gesneld en mogelijk al aan het koppelen zijn, terwijl anderen ze hebben vastgepind als het afbreken van dingen na de verloving. Het lijkt erop dat de enige manier om erachter te komen wat dit niet-overeenkomende en zeer controversiële stel te wachten staat, is door af te stemmen op 90 Day Fiancé om te zien wat er daarna gebeurt.

Aanbevolen: