Wat is er echt gebeurd tussen '90 dagen verloofde' koppel Nicole en Azan?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen '90 dagen verloofde' koppel Nicole en Azan?
Wat is er echt gebeurd tussen '90 dagen verloofde' koppel Nicole en Azan?
Anonim

Nicole Nafziger en Azan maakten voor het eerst hun debuut in seizoen 4 van 90 Day Fiance, nadat ze elkaar hadden ontmoet via een dating-app. Het duurde niet lang voordat de 22-jarige Floridian en de 24-jarige Marokkaanse autochtoon botsten over verschillende redenen, namelijk het feit dat ze dramatisch verschillende mensen waren. Ze kwamen uit twee totaal verschillende lagen van de bevolking en probeerden een langeafstandsrelatie te onderhouden, wat zelfs in de beste situaties moeilijk te doen is.

Ze waren weer aan, een tijdje weer uit, en besloten uiteindelijk dat ze het als koppel gewoon niet konden laten werken. Er was een heleboel drama dat plaatsvond tussen deze twee geanimeerde karakters. Hier is enig inzicht in hoe hun relatie echt was…

10 Culturele botsing

Er was een korte tijd in hun relatie waarin de twee gelukzalig aan het daten waren, maar het duurde niet lang voordat de botsing van hun culturen zichtbaar werd. Nicole had een zeer liberale, christelijke levensstijl en was niet verlegen om PDA te laten zien terwijl ze op pad was met Azan. Hij was daarentegen veel conservatiever en had een sterke band met zijn islamitische geloof. Ze zagen zelfs de meest elementaire dagelijkse gedragingen niet eens en hun culturele botsingen leken groter te worden naarmate de tijd verstreek.

9 Azan geeft toe dat hij niet zo aangetrokken was tot Nicole

Azan heeft toegegeven dat hij zich slechts "55 procent" tot Nicole aangetrokken voelt, wat niet echt is wat iemand wil horen over hun partner. De fitnessexpert heeft gescheurde buikspieren en maakt enorme offers aan zijn levensstijl om zijn gezondheid en lichaamsbeeld te behouden. Nicole schaamde zich voor het dragen van een paar extra kilo's, en de twee leken fysieke compatibiliteit te missen. Lichamelijke aantrekkingskracht is een gemeenschappelijke noemer voor elke relatie, en dit was de eerste snuifje voor dit jonge stel dat zo hard probeerde om het te laten werken.

8 Er waren drie mislukte huwelijkspogingen tussen hen

Ondanks hun verschillen waren Nicole en Azan van plan om te trouwen… drie verschillende keren. Ze hadden hun hart erop gezet om met elkaar te trouwen en geloften uit te wisselen in het bijzijn van hun geliefden, maar de wereld leek hier een ander plan voor te hebben. Ze hebben niet één, of twee, maar drie mislukte huwelijkspogingen doorlopen voordat ze ermee ophielden. Het K-1-visum van Azan werd steeds geweigerd en de pandemie richtte grote schade aan in hun leven, waardoor alles zo veel uitdagender werd.

7 Nicole droomde ervan om 2 kinderen te krijgen met Azan

Nicole had een jonge dochter toen ze nog maar een tiener was, en de naam van haar kleine meisje is May. Ze is met familieleden vertrokken uit May om Azan naar Marokko te volgen, een zet die door fans zeer werd beoordeeld. In oktober 2018 gebruikte Nicole haar sociale-mediaplatform om aan fans aan te kondigen dat ze ervan droomde nog twee kinderen met Azan te krijgen, om er in totaal 3 kinderen voor de jonge moeder van te maken. Dat is natuurlijk nooit gelukt voor het paar.

6 Sponsoring van Azan's Visa werd zwak

Op een gegeven moment werd op de televisie uitgezonden op 90 Day Fiance, dat Nicole $ 6.000 aan Azan had overhandigd om te helpen met zijn financiën en zijn Visa-status. Hun relatie was echter afhankelijk van haar om genoeg te verdienen om zijn Visa volledig te kunnen ondersteunen en sponsoren, en dat was gewoon niet iets dat Nicole kon bijhouden. Werken om zijn Visa te sponsoren werd al snel een vermoeiende ervaring die ze gewoon niet vol kon houden.

5 Azan had wat dubbelzinnige relaties

Deze relatie is vanaf het begin doorzeefd met geruchten over vreemdgaan en Azan was het middelpunt van veel van deze controverses. Er wordt gezegd dat hij veel vriendinnetjes over de hele wereld heeft gehouden, en er werd aangenomen dat hij een van zijn visa te lang had overschreden met een andere vriendin, en dat is precies waarom de Verenigde Staten zijn verzoeken bleven afwijzen. Spanje, Zuid-Korea, Japan en Engeland zouden allemaal locaties zijn waar hij andere relaties levend hield. Op een gegeven moment werd Azan er zelfs van beschuldigd een intieme relatie te hebben met zijn eigen neef.

4 Nicole geconfronteerd met geruchten over vreemdgaan

Nicole kreeg ook te maken met een groot deel van de geruchten over vreemdgaan en was zeker niet zonder schuldgevoel te midden van deze controverse over vreemdgaan. Nicole geeft toe dat ze Azan heeft bedrogen toen de twee net online aan het chatten waren, voorafgaand aan hun eerste persoonlijke ontmoeting met elkaar. Er werd ook veel gespeculeerd dat ze haar ring had afgedaan toen ze met een paar vrienden uitging, en dit gebeurde in een tijd dat haar relatie met Azan niet eens gespannen was.

3 Ze gingen uit elkaar in juli 2021

In juli 2021 hebben Nicole en Azan, na een heleboel aan-en-uit voorvallen binnen hun relatie, er voorgoed mee opgehouden. Nicole ging naar sociale media om aan te kondigen dat ze niet langer samen waren, en herhaalde dat ze "voorgoed" waren gedaan." Ze gooide veel mooie woorden om hun vijfjarige relatie te herdenken voordat ze de wereld vertelde dat ze niet langer een officieel item waren.

2 Dat hele 'nep-dood'-ding…

In wat een poging lijkt te zijn om de aandacht van sociale media te trekken en zichzelf weer in de schijnwerpers te zetten, plaatste Nicole een foto van zichzelf met Azan met de woorden "RIP" languit over de foto. Fans schreeuwden meteen naar de sociale media-accounts van Azan en ontdekten al snel dat het heel lang geleden was dat hij online actief was, waardoor ze nog meer achterdochtig en bezorgd waren om de ster. Kort daarna gaf Nicole toe dat ze dit gerucht had gelanceerd om opschudding te veroorzaken en online meer actueel te blijven.

1 Ze onthouden zich ervan elkaar te vernielen

Ondanks het feit dat deze twee duidelijk een behoorlijk aantal ups en downs hebben doorgemaakt, zijn ze toegewijd gebleven om respectvol voor elkaar te blijven. Ze zijn niet op een diss-blitz gegaan, en ze hebben de ander ook niet echt vernield in welke hoedanigheid dan ook.

Toen het einde van hun relatie aan de wereld werd aangekondigd, verklaarde Nicole: "Azan en ik hebben besloten onze eigen weg te gaan. We hadden veel liefde en respect voor elkaar, maar we waren niet zonder onze fouten. Helaas kunnen we onze reis niet meer samen voortzetten. Dit kan voor velen een schok zijn omdat we door dit alles zo lang sterk zijn gebleven. Maar terwijl we verder gaan en genezen, vragen we jullie beide partijen te respecteren en er niet constant naar te vragen. Bedankt aan iedereen die ons samen heeft gesteund en [ons] blijft steunen als afzonderlijke individuen.”

Aanbevolen: