15 Dingen over Lorelai en Rory's relatie BTS van Gilmore Girls

Inhoudsopgave:

15 Dingen over Lorelai en Rory's relatie BTS van Gilmore Girls
15 Dingen over Lorelai en Rory's relatie BTS van Gilmore Girls
Anonim

Op het scherm zien Lorelai en Rory Gilmore eruit alsof ze de perfecte moeder-dochterrelatie hebben. Natuurlijk hebben ze af en toe ruzie, net als iedereen, maar Rory weet altijd dat ze op Lorelai kan rekenen voor steun, en Lorelai is fel beschermend en trots op haar dochter.

Toen Gilmore Girls in 2007 werd geannuleerd, waren er nog een aantal losse eindjes die moesten worden vastgemaakt. Gelukkig voor fans van de show bracht Netflix Alexis Bledel (Rory) en Lauren Graham (Lorelai) weer samen voor een speciale miniserie in 2016, Gilmore Girls: A Year in the Life.

De twee actrices moesten zeven jaar nauw samenwerken toen de originele Gilmore Girls-serie werd gemaakt, dus hoe was hun echte relatie, vergeleken met Rory en Lorelai?

15 Zij waren de enige acteurs die officieel op de hoogte waren dat de show was geannuleerd

Fans van Gilmore Girls waren er kapot van toen ze hoorden dat de populaire serie van Amy Sherman-Palladino was geannuleerd door het CW-kanaal - en hetzelfde geldt voor veel van de castleden. Alexis Bledel en Lauren Graham waren zelfs de enige twee acteurs die officieel door de studiobazen werden geïnformeerd over de annulering.

14 Lauren hield er echt van om de vrijdagavonddiners te filmen

Op het scherm leken de diners op vrijdagavond een vorm van marteling voor Lorelai, die gedwongen werd tijd door te brengen met haar ouders, Emily en Richard, in ruil voor het betalen van Rory's schoolgeld. In werkelijkheid hield Lauren ervan om die scènes te filmen, en genoot vooral van de kans om samen te werken met Kelly Bishop (Emily) en Edward Herrmann (Richard).

13 Alexis overtuigde Lauren om geen tatoeage te nemen

Terwijl Gilmore Girls nog in productie was, had Lauren het over haar plannen om een tatoeage te laten zetten, en het was Alexis die de rollen omdraaide en haar overhaalde om niet te verhuizen. Lauren beschouwde Alexis als de meer volwassen van hen twee en nam haar advies om geïnkt te worden ter harte.

12 In tegenstelling tot haar karakter, heeft Alexis een hekel aan koffie

Een van de running gags in Gilmore Girls was hoeveel Lorelai en Rory afhankelijk waren van hun kopjes koffie. Ze zouden thuis koffie zetten, maar ook Luke lastigvallen in het restaurant om hun koffiekopjes vol te houden. Ironisch genoeg haat Alexis Bledel koffie en moest ze altijd faken door haar kopje met cola te vullen.

11 Lauren vulde de beker van Alexis soms met water

Lauren Graham, aan de andere kant, was meer dan blij om een paar kopjes koffie te drinken tijdens het filmen - hoewel zelfs zij toegaf dat als ze meerdere opnames van scènes in het restaurant moesten doen, ze zou vinden zelf voelde zich nogal over-cafeïne en zou in plaats daarvan haar koffiemok met water vullen.

10 Alexis en Lauren aten eigenlijk junkfood tijdens scènes

Hoewel de twee hoofdrolspeelsters misschien niet zo dol waren op koffie als hun Stars Hollow alter-ego's, waren zowel Alexis als Lauren grote fans van het junkfood dat hun personages te eten kregen. In feite mochten ze tijdens het filmen al het junkfood eten dat ze wilden - alles van pizza tot snoep, cakes en koekjes.

9 Lauren heeft gezegd dat ze worstelde met de vervreemding van Rory en Lorelai

Tijdens seizoen zes van Gilmore Girls verliet Rory Yale en kreeg ruzie met Lorelai, wat leidde tot een vervreemding van zes maanden tussen de twee, terwijl Rory bij haar grootmoeder, Emily, bleef. Lauren Graham heeft gesproken sinds de show eindigde over hoe moeilijk ze het vond om de afleveringen te filmen waarin Lorelai en Rory aan het vechten waren.

8 Beide actrices kregen $750, 000 per aflevering voor de opwekking

Fans van de show waren opgetogen toen Netflix aankondigde dat ze in 2016 een nieuwe Gilmore Girls-miniserie aan het maken waren. En de kans is groot dat Alexis Bledel en Lauren Graham ook erg blij waren, aangezien werd gemeld dat de actrices betaalde $ 750.000 voor elk van de vier afleveringen.

7 Lauren zou Alexis helpen met wat haar eerste acteeroptreden was

The Gilmore Girls was Alexis Bledels eerste acteeroptreden, hoewel ze in haar tienerjaren als model had gewerkt. Alexis was pas 19 jaar oud toen het filmen van de serie begon in 2000, waar Lauren Graham, die al speelde in de tv-series Townies en Conrad Bloom, haar dochter op het scherm hielp met haar acteervaardigheden.

6 Alexis nam een Yale-wimpel uit Rory's kamer toen het filmen eindigde

Toen het filmen van Gilmore Girls: A Year in the Life ten einde liep, was dat een emotioneel moment voor de cast en crew, evenals voor de fans van de show. Veel van de acteurs namen hun eigen souvenirs van de set mee als aandenken aan hun Gilmore Girls-ervaring. Alexis Bledel nam bijvoorbeeld een wimpel van Yale uit Rory's slaapkamer toen ze wegging.

5 Lauren heeft nog steeds een Prada-jas die deel uitmaakte van Lorelai's kleerkast

Lauren Graham nam ook haar eigen souvenir mee; een roze flamingo-ornament dat de hele serie aan de muur van Lorelai's keuken had gehangen. Dit was niet de eerste keer dat Lauren iets van de set had bevrijd. Tijdens de originele serie nam ze ook een blauwe Prada-jas mee naar huis die deel uitmaakte van Lorelai's garderobe.

4 De twee waren close, maar hebben elkaar uit het oog verloren sinds de serie eindigde

Alexis en Lauren vormden allebei een hechte band tijdens het filmen van The Gilmore Girls, maar toen de show ten einde liep, brachten ze niet meer zoveel tijd samen door, hoewel ze contact hielden dankzij de magie van sociale media. Ze slaagden er echter duidelijk in om hun natuurlijke verstandhouding te behouden, zoals bleek uit de reboot van Netflix.

3 Alexis moest Lauren vragen naar enkele van de popcultuurreferenties van de show

The Gilmore Girls zat boordevol popcultuurreferenties die Alexis Bledel vaak te jong was om te begrijpen. Gelukkig was haar moeder op het scherm er om al haar vragen te beantwoorden! Alexis moest zelfs vragen wat The W altons was toen de show het oude W alton-huis gebruikte als decor voor Lorelai's herberg.

2 Lauren feliciteerde Alexis op Twitter met haar Emmy Win

De Gilmore Girls zijn in de loop der jaren misschien niet zo hecht gebleven als Rory en Lorelai, maar ze zijn er nog steeds voor elkaar als het erop aankomt. Toen Alexis Bledel een Emmy won voor haar optreden in The Handmaid's Tale, ging Lauren Graham op Twitter om haar dochter op het scherm enthousiast te feliciteren.

1 Noch Lauren noch Alexis willen meer Gilmore Girls maken

Hoewel The Gilmore Girls: A Year in the Life een grote hit was bij de fans, zijn er geen garanties dat er een tweede seizoen van de reboot komt. Lauren zei dat hoewel ze van het personage hield, ze alleen zou instemmen met een terugkeer als er een waardevol verhaal was, waarbij Alexis het ermee eens was dat een tweede serie niet onvermijdelijk was.

Aanbevolen: