Heeft de 'Shang-Chi'-trailer een hint gegeven naar Marvel's grootste show van 2022?

Inhoudsopgave:

Heeft de 'Shang-Chi'-trailer een hint gegeven naar Marvel's grootste show van 2022?
Heeft de 'Shang-Chi'-trailer een hint gegeven naar Marvel's grootste show van 2022?
Anonim

Als we naar de grootste entertainmentfranchises ter wereld kijken, wordt het vrij duidelijk dat de MCU dingen groter en beter doet dan de rest. Iron Man bracht het feest op gang in 2008 en sindsdien heeft de franchise meer dan 20 films en talloze televisieshows samengebracht voor een enorm indrukwekkend universum.

2021 markeert een enorm jaar voor de franchise, aangezien een aantal nieuwe projecten het spel veranderen. Shang-Chi zal over een maand debuteren en de trailer van de film heeft fans enthousiast gemaakt voor de film. Het onthulde ook een vroegere MCU-schurk die lijkt terug te keren en zelfs een hint zou kunnen geven naar wat er gaat komen in een toekomstige MCU-show.

Laten we eens kijken naar de Shang-Chi trailer en waar het toe zou kunnen leiden.

De MCU heeft een enorm 2021 gehad

De MCU is sinds 2008 een krachtpatser, maar wat de franchise tot nu toe in 2021 heeft gedaan, was spectaculair. Er was een enorme vertraging op dingen die dateren van vorig jaar, maar de franchise heeft dit jaar een stortvloed aan shows ontketend, en hun aanbod op groot scherm zal de franchise voor altijd veranderen.

Op het kleine scherm heeft de MCU fans WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki gegeven, die nog niet zo lang geleden zijn afgerond. De gebeurtenissen van WandaVision en Loki brachten het multiversum voort, en de dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn voor onze favoriete helden en schurken.

Black Widow was dit jaar het enige aanbod van de MCU op het grote scherm, maar ze maken zich op om het huis in de laatste maanden van 2021 af te breken. In totaal heeft Marvel nog drie filmische aanbiedingen, en zelfs nog een tv-show of twee uitgezonden. The Eternals en Spider-Man: No Way Home zullen zeker in de smaak vallen, maar Shang-Chi zou in 2021 wel eens de beste film van allemaal kunnen worden.

‘Shang-Chi’ ziet eruit als een ongelooflijke film

Shang-Chi ziet eruit als een enorm vertrek voor de MCU, en we bedoelen dit op de best mogelijke manier. Natuurlijk zullen er aantekeningen zijn van een verhaal over de oorsprong van een superheld, maar het toevoegen van een nieuw genre aan de MCU kan in de loop van de tijd zijn vruchten afwerpen. Vasthouden aan de formule werkt, maar het toevoegen van wat nieuwe rimpels kan geweldige dingen doen voor de franchise.

De film zelf ziet er geweldig uit en er is momenteel veel hype omheen. Het komt over ongeveer een maand uit en het markeert een nieuw hoofdstuk voor de MCU, die enige vooruitgang heeft geboekt in de vierde fase. We krijgen een aantal nieuwe personages en locaties, en als het een enorme hit wordt, kan Shang-Chi zelf een belangrijke rol spelen in de MCU die vooruitgaat.

In de trailer merkten fans dat niemand minder dan Abomination aan het einde verscheen. Dit personage keerde niet alleen terug na jaren weg te zijn geweest, maar hij nam het ook op tegen Wong, die voor het eerst verscheen in Doctor Strange.

Abomination's uiterlijk wierp fans af en ze vroegen zich af waarom de franchise besloot het personage af te stoffen. Het blijkt dat hij een rol zou kunnen spelen in een aankomende MCU-serie.

Het zou kunnen aansluiten bij 'She-Hulk'

Voor degenen die het zich misschien niet herinneren, Abomination was de slechterik in The Incredible Hulk, wat nog steeds een van de meest vergeetbare inzendingen in de MCU is. Nadat ze in de trailer verschenen en bevestigd waren dat ze in een bepaalde hoedanigheid in She-Hulk zouden verschijnen, is er gespeculeerd over hoe deze dingen met elkaar zouden kunnen verbinden.

Dus, hoe zou het aansluiten? Het lijkt erop dat de mensen van We Got This Covered deze puzzel zijn gaan oplossen.

Volgens de site: De laatste keer dat we Emil Blonsky zagen, werd hij in hechtenis genomen door de troepen van generaal Ross, dus hij heeft vermoedelijk een lange tijd in de gevangenis gezeten voor zijn misdaden. De titelheldin van She-Hulk is toevallig ook een advocaat die gespecialiseerd is in superheldenzaken, dus het complot zou haar mogelijk kunnen volgen terwijl ze probeert hem achter de tralies te houden, alleen voor hem om te ontsnappen en uiteindelijk op de ouderwetse manier te worden opgepakt.”

Er zijn hier oneindig veel mogelijkheden en fans hopen dat Abomination meer wordt dan alleen een cameo in zowel Shang-Chi als in She-Hulk. Hij zou een vrij man kunnen zijn in Shang-Chi dankzij de hulp van She-Hulk, maar we zullen moeten afwachten hoe de dingen uitpakken.

Het zou een coole manier zijn voor de grote scherm- en televisieaspecten van de MCU om een diepere verbinding te krijgen, en het zal Eli Roth een kans geven om te schitteren in de MCU nadat hij deel uitmaakte van de matte Incredible Hulk.

Aanbevolen: