Hoe is 'The Kardashians' anders nu het op Hulu staat?

Inhoudsopgave:

Hoe is 'The Kardashians' anders nu het op Hulu staat?
Hoe is 'The Kardashians' anders nu het op Hulu staat?
Anonim

Fans mogen er gerust vanuit gaan dat ze het einde van de Kardashians en Jenners niet zullen horen, ook al was Keeping Up With the Kardashians afgelopen in 2020.

Kim Kardashian kondigde de oproep van de familie aan om te stoppen met het opnemen van hun beroemde E! programma na veertien jaar en twintig seizoenen op Instagram in september 2020.

'We zijn jullie allemaal die al die jaren naar ons hebben gekeken meer dan dankbaar - door de goede tijden, de slechte tijden, het geluk, de tranen en de vele relaties en kinderen,' lees een deel van het nieuwsbericht.

Volgers van de tv-serie waren op dit moment in wanhoop, in de overtuiging dat de familie definitief afscheid nam van de televisie. In december 2020 ontdekten kijkers echter dat de Kardashian-Jenner-clan nu terug zal keren naar de tv-schermen met hun Hulu/Disney+-programma.

De volgers van het Kardashian/Jenner-huishouden hoeven niet lang meer te wachten op vers, binge-waardig entertainment, aangezien The Kardashians nu streamt op Hulu.

Waar gaat de nieuwe Hulu-show 'The Kardashians' over?

The Kardashians is de titel van de nieuwe show, die, net als KUWTK, de familienaam vooraan in het midden houdt. Hoewel de clan misschien een lange adempauze heeft genomen uit de schijnwerpers, zijn ze sterker dan ooit terug. De nieuwste Hulu Original biedt fans een ongecensureerd, all-access ticket in het dagelijkse leven van een van de meest herkenbare families van de mainstream cultuur.

De show duikt in de realiteit achter roddelverhalen en geruchten op sociale media. De Kardashians bieden een eerlijke blik op de levensstijl van de Kardashian-Jenner-familie in de schijnwerpers, van nieuwe liefdes, pasgeborenen en reizen tot het ontbinden van relaties en de verantwoordelijkheden van het runnen van tal van ondernemingen.

De Kardashians zullen waarschijnlijk een nieuwe benadering kiezen om de Kardashian-Jenner-clan op televisie te portretteren. Hoewel de interne dynamiek van een van 's werelds meest populaire huishoudens en een vleugje drama cruciale punten zullen blijven, zal deze frisse realityshow een meer verheven aangelegenheid bieden, compleet met documentaire-achtige gesprekken en filmische productie.

The Kardashians zullen naast de hoofdcast van de show familievrienden en liefdesbelangen als Scott Dissick, Tristan Thompson, Travis Scott en anderen schitteren. Pete Davidson kan zelfs verschijnen op Hulu's The Kardashians.

Waarom zijn The Kardashians overgestapt op Hulu?

Geld en technologie waren volgens de familie belangrijke overwegingen bij de beslissing om over te stappen op streaming.

"We wilden bij iemand zijn die technisch vooruitstrevend is, dus we zijn met de tijd mee", legde Khloé uit. "Voor ons was het gewoon niet zo merkwaardig voor ons om nog steeds op de kabel te zijn."

Jenner zei: Nou, geld doet er altijd toe. Ik denk dat iemand dwaas zou zijn om te zeggen dat geld er niet meer toe doet.”

Jenner heeft niet gezegd hoeveel de Kardashians verdienen voor deze nieuwe tv-show, hoewel het gerucht gaat dat het in de negen cijfers zit. De directeur weigerde ook te zeggen of E! en Hulu waren in een biedingsstrijd. Ze verklaarde net dat ze "opties" hadden op een cryptische manier.

Hoeveel heeft Hulu de Kardashians betaald?

Volgens Variety Magazine verdienen de Kardashian-Jenners een inkomen "negen cijfers" van hun nieuwe Hulu-show naar een interview met bronnen. Dit geeft aan dat na het stoppen met E! Entertainment, de Kardashian-Jenners verdienen $ 100 miljoen om een nieuwe weg in te slaan met Hulu.

Kim, Kendall, Khloe, Kris, Kourtney en Kylie werden naar verluidt gelijk betaald om eventuele onenigheid over wie het meeste geld ontving tot een minimum te beperken. De hele familie wilde de televisie verlaten nadat hun eerste show Keeping Up With The Kardashians in juni 2021 was afgelopen. Maar volgens Kris Jenner "was het geld dat Hulu gaf de sleutel achter hun terugkeer naar televisie."

Zullen 'The Kardashians' net als 'KUWTK' zijn?

Volgens de Wall Street Journal in oktober 2021 zal de nieuwe serie meer over het werkleven van het gezin gaan dan KUWTK deed. "Ik denk dat het een andere kant zal zijn", zei Kim Kardashian, eraan toevoegend dat de Kardashians de redactionele rechten van de show zullen hebben. "Maar ik zou niet zeggen dat onze dwaze kanten niet naar buiten zullen komen."

“Vroeger, op E!, was het helemaal wij en helemaal geweldig, maar de afleveringen waren zo kort”, zei Kim in een clip voor het hoofdartikel van Variety waarin reclame werd gemaakt voor The Kardashians. “En de producers wisten zeker wat de E! publiek wilde. En dit voelt een beetje meer documentaire-achtig aan.”

"Mijn doel was dat het vertrouwd was en aanvoelde als thuis, zoals: 'Oh mijn god, ze zijn terug.' Maar dan bijgewerkt of gewoon een beetje intiemer." zei Kim in het aanvullende gesprek.

Het concept van de show, inclusief door drones gefilmde openingsbeelden, zal de kijkers een warm gevoel geven. Het feit dat de vele broers en zussen regelmatig onafhankelijk schoten, waardoor ze een beter inzicht krijgen in hun persoonlijke leven buiten familiegebeurtenissen, zal het persoonlijker maken. Ze moesten in groepen schieten voor de E! show, wat betekende dat ze hun leven moesten plannen rond het filmschema. De Hulu-show gaf hen meer controle over wat er werd opgenomen en waar het werd opgenomen.

Het gezin zal ten aanzien van hun privéleven hetzelfde niveau van openhartigheid behouden als voorheen. En, vergelijkbaar met E!, zullen de broers en zussen hun reacties op belangrijke nieuwsverhalen in hun leven bewaren voor de show. Tot ieders vreugde zullen afleveringen over dergelijke gebeurtenissen echter dichter bij het tijdstip waarop ze plaatsvonden worden uitgezonden.

Hoewel het misschien is gebeurd dat The Kardashians gemengde reacties van sociale media ontvingen met de nieuwe trailer voor Hulu-originelen, is de show van groot belang voor fans en anderen die meer willen weten over het gezin.

Aanbevolen: