Dit was de vreemdste film van Nicolas Cage ooit

Dit was de vreemdste film van Nicolas Cage ooit
Dit was de vreemdste film van Nicolas Cage ooit
Anonim

Zelfs fans die van Nicolas Cage houden, begrijpen dat de acteur gewoon een beetje onconventioneel is. Ze hebben het waarschijnlijk decennia geleden ontdekt toen ze Cage keken in films als 'Vampire's Kiss' (het werd een cultklassieker) en 'Face/Off' (ze namen letterlijk hun gezicht eraf, zoals wat?).

Maar tegenwoordig, met zijn vijfde huwelijk in de boeken en zijn carrière die een aantal interessante wendingen neemt, kijken fans terug op wat mogelijk de vreemdste film van Cage ooit was.

Hij speelde bijna een iconisch personage in 'Breakfast Club', maar in plaats daarvan sloeg Nicolas Cage een ander pad in, een pad dat hem naar 'Between Worlds' leidde. Nu denken fans niet per se dat dit de slechtste film van Nicolas was. Ze hebben alleen laten doorschemeren dat het zijn absoluut raarste is.

Een bepaalde fan legde via Reddit uit dat ze de tijd hadden genomen om alle 29 direct-to-videofilms van Nic Cage uit de jaren 2010 te bekijken (of in sommige gevallen opnieuw te bekijken). Deze films zijn verschillende onderdelen van Cage's carrière, omdat het niet de blockbuster-films zijn die hij verzilverde om internationale bekendheid te verwerven.

In plaats daarvan helpen deze minder bekende films een excentrieke carrière af te ronden en benadrukken ze Cage's neiging om interessant ongemakkelijke rollen op zich te nemen.

En zoals die ene Redditor ontdekte, was de film 'Between Worlds' gewoon een krankzinnige film die aanzienlijke hoeveelheden vloekwoorden vereiste om te beschrijven en te ontleden. De film kwam uit in 2018, dus het was nog geen eonen geleden in Hollywood-tijd.

De film koppelde Nicolas Cage aan Franka Potente terwijl Cage Joe speelde, een weduwnaar die de verkeerde menigte tegenkomt en ontdekt dat geesten meer controle over zijn leven hebben dan hij lijkt te hebben.

Nicolas Cage en Franka Potenta in 'Between Worlds&39
Nicolas Cage en Franka Potenta in 'Between Worlds&39

Kortom, het complot gaat over een weduwe (zijn dochter is ook overleden) Joe die Potente's Julie probeert te helpen haar dochter van de dood te redden. Wanneer dat is bereikt, ontdekt Joe dat de geest van zijn overleden vrouw via de dochter terugkeerde, in plaats van dat de geest van de dochter terugkeerde naar het aardse rijk.

Behalve de supergekke verhaallijn liet de ontwikkeling van de personages een paar dingen te wensen over, waardoor de film onhandig en bekrompen werd, zegt die Reddit-criticus. Om te beginnen zijn de karaktertrekken van de personages raar, zoals het feit dat Joe's niet-dood-vrouw hem graag poëzie (geschreven door Nicolas Cage) voorleest terwijl ze intiem worden.

En aan het einde van de film, wanneer alles wordt onthuld -- IE, het feit dat Joe's nieuwe beau's dochter echt zijn echtgenote is -- zet Nicolas' personage zichzelf in brand van angst, maar gaat op een vreemde manier naar buiten. rokerige scène.

Oncomfortabel?

Dat was blijkbaar het doel van de film, want sommige mensen vonden hem geweldig, ook degenen die hem bij de première zagen en de film een staande ovatie gaven, legt Syfy uit. De publicatie noemde het 'grensverleggend', zelfs in vergelijking met eerdere 'bizarre rollen'. Ja, dat is het ticket -- traditionele Nic Cage voor fans die er geen genoeg van kunnen krijgen.

Aanbevolen: