Kris Jenner beschuldigd van lekkend verhaal over Kim Kardashian die wordt achtervolgd door roy alty's

Kris Jenner beschuldigd van lekkend verhaal over Kim Kardashian die wordt achtervolgd door roy alty's
Kris Jenner beschuldigd van lekkend verhaal over Kim Kardashian die wordt achtervolgd door roy alty's
Anonim

Kris Jenner wordt beschuldigd van het "per ongeluk" lekken van een verhaal over haar dochter Kim Kardashian's liefdesleven.

Het komt nadat een bron aan Page Six vertelde dat de realityster wordt achtervolgd door royals, miljardairs en A-lister vrijers. De 40-jarige KUWTK heeft op 19 februari de scheiding aangevraagd van rapper Kanye West, 43. Het stel was zes jaar getrouwd en zal de gezamenlijke voogdij over hun vier kinderen delen.

De insider vertelde naar verluidt aan Page Six: "Mensen bereiken contact via wederzijdse vrienden en mensen met wie ze heeft gewerkt om haar in contact te brengen met iedereen, van koninklijke familieleden tot A-lijstacteurs tot atleten tot miljardair-CEO's."

"Mensen proberen haar ook te bereiken via DM."

kim kardashian skims
kim kardashian skims

Hoewel de bron eraan toevoegde dat Kim "op dit moment niemand zoekt", vervolgden ze: "Ze wil nergens in springen, maar houdt een open geest."

Het verhaal kreeg al snel de aandacht van sociale media - waarbij de oorsprong van het artikel rechtstreeks naar Kim's momager, Kris Jenner, werd verwezen.

"Ik wed dat dit artikel is vrijgegeven door haar moeder. Zo grappig", las een opmerking.

"Alsof - controleer het persbericht, want het is waarschijnlijk van Kris Jong-Ung…." een louche persoon toegevoegd.

"'A Source Told'" betekent dat Kris Jenner had gezegd, "een derde stemde in.

Het artikel komt na geruchten dat Kanye West wil dat zijn volgende relatie "met een artiest en een creatief persoon" is.

Kim Kardashian Kris Jenner
Kim Kardashian Kris Jenner

Een bron vertelde Page Six, het is zo "ze kunnen dezelfde taal met elkaar spreken."

West, 43, heeft eerder verklaard: “Ik ben Michelangelo. Ik ben Picasso.” Hij vertelde ook aan GQ: Ik ben ongetwijfeld, ongetwijfeld, de grootste menselijke artiest aller tijden. Het is op dit moment niet eens een vraag. Het is gewoon een feit.”

Het zorgde ervoor dat fans speculeerden dat Kanye met Jennifer Lopez zou uitgaan. De Selena-ster is een succesvolle actrice/zangeres/performer.

Gisteren hebben Jennifer Lopez en honkbalster Alex Rodriguez hun verloving afgeblazen - een maand nadat ze hadden ontkend dat ze uit elkaar waren.

Kim-Kardashian-en-Kanye-West-Wedding
Kim-Kardashian-en-Kanye-West-Wedding

"Verdomme Kanye. Het klinkt alsof je op zoek bent naar J. LO! Wacht niet lang. Je weet dat Jennifer nooit lang zonder een man is!" een fan schreef online.

"Kanye zei:"Misschien als je echt kunst had waar je gepassioneerd over was, zou je weten wat er nodig is om met een artiest te daten", grapte een ander.

"Dat is cool. Je weet dat Kim met haar legale gelijke Van Jones wil daten," las een duistere opmerking.

Aanbevolen: