Kim Kardashian pennen hartverscheurende pleidooi voor wapenbeheersing

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian pennen hartverscheurende pleidooi voor wapenbeheersing
Kim Kardashian pennen hartverscheurende pleidooi voor wapenbeheersing
Anonim

Kim Kardashian is "woedend" over de hartverscheurende tragedie die zich dinsdag in Texas heeft voltrokken, en ging naar Instagram om een plechtige boodschap te delen waarin ze pleitte voor politici - en iedereen die zou willen luisteren - om aan te dringen op wapenwetgeving dat is 'passend in de wereld van vandaag'. De realityster - die het een en ander weet over de wet - is een van de vele sterren die de gruwelijke aanval publiekelijk veroordeelt.

Kim Kardashian smeekt wetgevers om actie

Kim begon met het benadrukken van een blogpost die ze bijna vijf jaar geleden over het onderwerp schreef, waarin ze vroeg: "Is het belangrijker om het tweede amendement te beschermen dan om onze eigen kinderen te beschermen?"

De oprichter van SKIMS beschreef vervolgens hoe de verwoestende schietpartij van dinsdag haar een "hartverscheurend, walgelijk en woedend" gevoel gaf over hoe weinig wetgevers hebben ondernomen om wetgeving aan te nemen die "onze kinderen beschermt".

Kim Kardashian deelt een opmerking over wapengeweld op haar Instagram-account
Kim Kardashian deelt een opmerking over wapengeweld op haar Instagram-account

Kim, die zelf vier jonge kinderen heeft, veroordeelde heftig de huidige laissez-faire benadering van vuurwapens, die volgens haar de aanval mogelijk heeft gemaakt.

"Er is geen excuus en geen rechtvaardiging voor wat er gisteren is gebeurd. De huidige wetten in ons land rond wapenbeheersing beschermen onze kinderen niet. We moeten wetgevers aansporen om wetten uit te vaardigen die passen in de wereld van vandaag, " Kim schreef in het ontnuchterende bericht.

The Reality Star mikte op de wettelijke leeftijd om een wapen te kopen

Kim legde vervolgens uit dat ze het niet eens was met de huidige wettelijke leeftijd om een vuurwapen te kopen, en noemde het een "ernstige kwestie" die "moet worden aangepakt en verhoogd". De Keeping Up with The Kardashians-ster vroeg haar 314 miljoen volgers om eerdere schietpartijen te bekijken en merkte op dat de daders allemaal jonger waren dan 21 jaar en hun wapens legaal kochten.

“Dit zijn tieners,” zei Kim. “Iemand die niet oud genoeg is om alcohol te kopen, mag geen vuurwapen kopen.”

"Terwijl ik zelfs deze woorden typ, ben ik serieus met stomheid geslagen dat dit iets is dat als normaal, acceptabel en legaal wordt beschouwd", vervolgde ze. "Woorden kunnen mijn liefdesverdriet niet uitdrukken voor de ouders van wie de baby's gisteren niet thuiskwamen van school."

Kim sloot haar notitie af door er bij de natie op aan te dringen om samen te komen om 'de politiek opzij te zetten en kinderen op de eerste plaats te zetten'.

Kim is geen onbekende in de politiek. Niet alleen haar ex-man Kanye West liep voor president, maar de realityster had eerder gelobbyd bij president Donald Trump voor hervorming van de gevangenis. De toekomstige advocaat vroeg de president ook om gratie van Alice Johnson.

Aanbevolen: