Fans haatten dit ene ding over het ontmoeten van Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Fans haatten dit ene ding over het ontmoeten van Jennifer Aniston
Fans haatten dit ene ding over het ontmoeten van Jennifer Aniston
Anonim

Voor sommige fans van 'Friends' zou de ontmoeting met Jennifer Aniston het hoogtepunt van hun bestaan zijn. En het is waar dat veel Rachel-fans het geweldig vinden om Aniston te ontmoeten.

Meerdere accounts van fanbijeenkomsten suggereren dat Jennifer aardig, herkenbaar en ronduit geweldig is. Sommige fans zeggen echter dat het mogelijk is dat Jennifer Brad heeft verlaten, en niet andersom, dus misschien heeft ze ook een pittige trek.

Hoe is het om Jennifer Aniston te ontmoeten?

Fans over de hele Quora en Reddit praten graag over de ontmoeting met Jennifer Aniston, in het openbaar of als figurant op de set van haar films. Sommige beroemdheden, zoals Kaley Cuoco, hebben zelfs hun eigen verhalen over het ontmoeten van Aniston voordat ze megaberoemd werden.

Maar voor de gemiddelde persoon is het heerlijk om Jennifer op een straathoek tegen te komen, zeggen fans. De actrice is meer dan blij om even te kletsen en in sommige gevallen zelfs de honden van fans te aaien.

Ze is "een klasse act" en is warm en aardig voor haar fans, zelfs als ze om dingen vragen die ze hen niet wil geven.

Waarom haten fans het om Jennifer Aniston te ontmoeten?

Dezelfde fan die Jennifer een klasse-act noemde, haatte het ook dat ze het enige weigerde wat ze echt wilden: een foto.

De fan, die op Quora deelde hoe het was om Jennifer Aniston te ontmoeten, legde uit dat ze de starlet benaderden terwijl ze met Adam Sandler aan een film werkte. Hoewel Adam "willekeurig geklets" deed met de ventilator in de espressobar, was Jennifer buiten met een productie-assistent.

Toen de fan, die weliswaar "het protocol brak" en haar benaderde voor een momentopname, zou Jennifer hebben gereageerd met 'Oh dat is lief, maar ik maak geen foto's. Ik zou graag een handtekening zetten.'

Op dit punt neemt het verhaal natuurlijk een neerwaartse spiraal; de fan beweert dat ze de handtekening hebben geweigerd en Jennifer hebben beledigd door te zeggen dat de fan zelf handtekeningen "niet heeft gedaan", dus waarom zou dat de moeite waard zijn.

Jennifer Aniston en haar haar- en make-upcrew selfie
Jennifer Aniston en haar haar- en make-upcrew selfie

Hoewel dat aspect van het verhaal twijfelachtig klonk voor andere Quora-commentatoren, klinkt de rest helemaal goed voor Aniston, tot in het detail dat ze de elleboog van de onbeschofte fan aanraakt terwijl ze de foto afwijst.

Plus, om je voor te stellen dat Jennifer iemands elleboog aanraakt terwijl ze 'nee' zegt tegen hun verzoek en ze 'lief' noemt, klinkt alsof ze een absolute charmeur is. Veel beroemdheden zouden niet zo vriendelijk zijn als ze door een willekeurige fan werden benaderd terwijl ze aan het werk waren.

Wat betreft het weigeren van foto's? Een theorie is dat Jen niet op foto's wil verschijnen zonder haar haar en make-upploeg om haar er 110 procent uit te laten zien - wat klinkt als een logische verklaring voor een supersteractrice.

Aanbevolen: