Britney Spears-fans opgelucht dat ze de rechtbank zal toespreken op haar conservatorium

Inhoudsopgave:

Britney Spears-fans opgelucht dat ze de rechtbank zal toespreken op haar conservatorium
Britney Spears-fans opgelucht dat ze de rechtbank zal toespreken op haar conservatorium
Anonim

Britney Spears zal op 23 juni rechtstreeks spreken over haar conservatorschapszaak in de rechtbank.

Jamie Spears, de vader van de zangeres, heeft sinds 2008 de controle over haar persoonlijke en professionele zaken na zorgen over de geestelijke gezondheid van Britney.

“Mijn cliënt heeft verzocht om een hoorzitting waarop zij zich rechtstreeks tot de rechtbank kan wenden”, vertelde Samuel Ingham de rechtbank op 27 april. Hij voegde eraan toe dat zijn cliënt “had gevraagd om dit op een versnelde basis te doen”.

Britney Spears-fans tweeten hun steun voorafgaand aan nieuwe hoorzitting

“Britney Spears heeft verzocht om rechtstreeks tot de rechtbank te komen, zegt haar door de rechtbank aangestelde advocaat in een conservatorschapszaak. Britney zal op 23 juni spreken', luidt een tweet van de documentaire Framing Britney Spears-producer Liz Day.

De aankondiging werd ontvangen door een stortvloed van steun voor de Toxic-zanger.

“niemand geeft vrijwillig zijn autonomie op, er zijn 13+ jaar Britney op record die instaat voor het feit dat ze de zeer vrije wil koestert + onafhankelijkheid waarvan ze is beroofd door haar eigen vader + het verrotte rechtssysteem doorzeefd met dubbelzinnigheid die misbruik mogelijk maakt”, schreef een fan op Twitter.

“Fk ‘em up B. Je verdient dit niet,” merkte een andere gebruiker op.

“Uw kans om uw waarheid te spreken”, luidt een andere opmerking.

Britney Spears spreekt zich uit over documentaire 'Framing Britney Spears'

Jaren nadat het door de rechtbank bevolen conservatorschap van kracht werd, begonnen fans van de popster de FreeBritney-campagne om licht te werpen op haar situatie.

De door Day geproduceerde documentaire die eerder dit jaar werd uitgebracht, hielp ook bij het verspreiden van het bewustzijn over de zaak van Spears. Framing Britney Spears maakt deel uit van de serie The New York Times Presents. Het behandelt de juridische strijd van Britney Spears' conservatorschap, evenals het incidentele misbruik dat ze heeft ondergaan door bepaalde media, familieleden en vrienden, waaronder haar ex-vriend Justin Timberlake en haar vader Jamie.

Britney heeft onlangs gezegd dat ze slechts enkele delen van de documentaire heeft gezien, geregisseerd door Samantha Stark. Haar kijk erop was echter niet zo positief als fans hadden gehoopt.

In een Instagram-bericht zei Spears dat ze "in verlegenheid was gebracht" door het inlijsten van Britney Spears. Haar verklaring riep nieuwe zorgen op of zij degene is die de controle heeft over haar sociale media.

Aanbevolen: