KUWTK': Kim Kardashian maakt de show compleet met updates over Shorty

Inhoudsopgave:

KUWTK': Kim Kardashian maakt de show compleet met updates over Shorty
KUWTK': Kim Kardashian maakt de show compleet met updates over Shorty
Anonim

De megahit-show Keeping Up With The Kardashians nadert zijn einde en fans genieten van de bitterzoete momenten tijdens het laatste seizoen. Elke resterende aflevering is een opwindende ervaring om op af te stemmen, maar fans zijn zich er heel goed van bewust dat ze elke keer dat ze een aflevering bekijken een stap dichter bij het einde zijn.

Veel die-hard fans herinneren zich het allereerste seizoen van de show, en dat zijn degenen die de laatste post van Kim Kardashian het meest waardeerden. Tijdens de eerste jaren van de show werd een dakloze man net buiten hun Dash-winkel gespot en Khloe vond hem echt leuk.

Nu heeft Kim Kardashian via Twitter aan de fans onthuld dat de familie weer contact heeft met deze man, Shorty genaamd, en dat ze hem helpen in een heel groot manier, nogmaals.

De Kardashians herenigd met Shorty

Het is alweer een tijdje geleden dat de Kardashians contact hebben gehad met Shorty. Het leven nam gewoon zijn loop en ze bleven niet verbonden. Khloe is altijd geïnteresseerd geweest in zijn verblijfplaats en lokale burgers twitterden haar als er ergens in de stad een waarneming van hem was.

Eindelijk hebben ze hem opgespoord, en dit geeft fans een heel mooie, ongelooflijk intense dosis nostalgie.

Kim Kardashian heeft zojuist de show compleet gemaakt door de Kardashians te laten zien dat ze "toen" waren in vergelijking met hoe ze nu zijn, in de huidige tijd.

Zorgen voor Shorty is iets dat consistent blijft, omdat ze opnieuw tussenbeide kwamen om Shorty te helpen. Tijdens dit laatste seizoen van de show nam Kim Kardashian de show rond en herinnerde fans eraan dat de Kardashians een zeer genereuze kant hebben. Nu ze erin geslaagd zijn hem weer te vinden, gaan ze hem helpen een appartement te krijgen en zich erin te vestigen, zijn leven van dakloosheid achterlatend.

Fans reageren

Fans waren verheugd om te zien dat Shorty terugkeerde voordat de show zijn laatste buiging maakte.

Khloé moest hard werken om Shorty te vinden en het was de moeite meer dan waard.

Fans gingen naar sociale media om hun onsterfelijke liefde en steun voor Shorty te delen met een paar hele lieve berichten.

Ze schreven om te zeggen; "Ik ben zo blij dat shorty terug is KUWTK, " "Ik!! Hoe kunnen we Shorty vergeten… Hou helemaal van hem KUWTK, "en "Yesssss! Dat was ZO een teder moment! Het liet zien hoe GROOT de harten van de Kardashians waren."

Anderen deelden hun herinneringen aan de originele momenten met Shorty door te schrijven; "Omg shorty is nu anders, ik herinner me hem degene die jij en Kourtney hielpen en in Kris's douche je hem baadde," en "zo gek dat hij op seizoen 1 was en nu op HET LAATSTE SEIZOEN! KUWTK."

Aanbevolen: