Alles wat we weten over de spin-offshow 'Addams Family' van Tim Burton

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de spin-offshow 'Addams Family' van Tim Burton
Alles wat we weten over de spin-offshow 'Addams Family' van Tim Burton
Anonim

Tim Burton is tegenwoordig een van de beroemdste regisseurs ter wereld en zijn unieke manier van filmmaken heeft hem sinds de jaren 80 prominent in de industrie gehouden. Sommige van Burton's grote schermaanbiedingen zijn gewoon iconisch, en hij heeft legio fans die zijn projecten blijven steunen.

De regisseur maakt volgend jaar de overstap naar het kleine scherm als hij woensdag het Netflix-project leidt. De serie zal zich richten op de dochter van Gomez en Morticia Addams, en er zijn al wat details over de show naar voren gekomen.

Laten we eens kijken naar wat we tot nu toe weten over Tim Burton's Wednesday

Jenna Ortega schittert als woensdag

Tim Burton's aanstaande woensdag krijgt veel buzz, en een van de grootste vragen over de show was wie woensdag Addams zou spelen. Het iconische personage zal hier tenslotte het voortouw nemen en de fans waren benieuwd wie het personage zou landen. Het zou niemand minder dan Jenna Ortega zijn die de rol van de Addams-dochter zou krijgen.

De 18-jarige Ortega maakt al jaren furore in entertainment en ze heeft een indrukwekkende lijst met credits verzameld tijdens haar tijd in Hollywood. Ze verscheen in films als Iron Man 3 en Insidious: Chapter 2. Ze zal ook te zien zijn in de volgende Scream-film, die in 2022 uitkomt.

Op het kleine scherm was Ortega te zien in projecten zoals CSI:NY, Jane the Virgin, Elena of Avalor, Jurassic World Camp Cretaceous en meer. De hoofdrol op woensdag bemachtigen is zeker weer een spraakmakend optreden voor de actrice, en ze is klaar om geweldige dingen met het personage te doen.

Op haar sociale media plaatste Ortega: Nieuw hoofdstuk. Ik hoop dat ik woensdag Addams recht kan doen.”

Gezien haar oeuvre, is het veilig om te zeggen dat ze deze rol uit het park zal slaan. Ortega heeft tijdens haar carrière al uitzonderlijk werk geleverd, en als Tim Burton haar de duimen omhoog geeft, dan weet je dat hij iets in haar zag dat tot een geweldige prestatie zal leiden.

Alsof deze castingkeuze niet geweldig genoeg is, krijgt Burton ook hulp van een aantal mensen die eerder met de enge en maffe familie hebben gewerkt.

Het project krijgt een boost van een aantal alumni

Hoewel dit een nieuw hoofdstuk is voor de iconische familie, is het interessant om te horen dat Burton de bron aanbort om woensdag tot leven te brengen op Netflix.

Volgens Us Weekly zullen "Andrew Mittman, Gail Berman en Kevin Miserocchi, die allemaal aan de Addams Family van 2019 hebben gewerkt, samen met Jonathan Glickman, uitvoerend producent van The Addams Family 2", gaan produceren.

Deze individuen hadden allemaal een ervaring in de vorige projecten, en ze weten het een en ander over het verteerbaar maken van het gezin voor het reguliere publiek. Ze zullen een grote rol spelen bij het van de grond komen van de nieuwe serie, en het zal de zaken een stuk makkelijker maken voor Burton en de rest van de cast en crew.

Op dit moment zijn er geen originele castleden uit de jaren 90-films aan boord, wat jammer is. De fans zouden zelfs maar een cameo in de serie willen zien. Hopelijk zal zoiets als dit plaatsvinden.

Nu we weten wie er aan boord is, is het belangrijk om te kijken naar het weinige dat we weten over de plot van de show.

Woensdag zal een aantal misdaden oplossen

In tegenstelling tot eerdere projecten, lijkt het er niet op dat woensdag een familieaangelegenheid wordt. In plaats van te focussen op het gezin dat samen iets bereikt, lijkt deze show zich te concentreren op woensdag zelf om dingen voor elkaar te krijgen op haar school en haar nieuwe stad.

Volgens What's On Netflix: Wednesday Addams tegenslagen als student aan Nevermore Academy: een zeer unieke kostschool nestelde zich in het diepste New England. De pogingen van woensdag om haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij te dwarsbomen die de plaatselijke stad heeft geterroriseerd, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen waarmee haar ouders 25 jaar geleden verwikkeld waren - en dat allemaal terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarde relaties in Nevermore navigeerde.

Dit klinkt als zo'n cool uitgangspunt voor een show, en het feit dat woensdag niet de enige persoon is die gebruikmaakt van het bovennatuurlijke, zou kunnen zorgen voor een aantal geweldige secundaire personages. Het heeft een kans om de kennis uit te breiden en wat leuke dingen te doen met woensdag terwijl ze een nieuw hoofdstuk in haar leven aangaat.

We hebben behoorlijk lang gewacht op deze serie, maar met Burton en Ortega aan boord is de hype door het dak gegaan en het wachten zal het waard zijn.

Aanbevolen: