Hoeveel was de Bentley van Kim Kardashian die ze berucht beweerde dat haar zussen zich niet konden veroorloven?

Inhoudsopgave:

Hoeveel was de Bentley van Kim Kardashian die ze berucht beweerde dat haar zussen zich niet konden veroorloven?
Hoeveel was de Bentley van Kim Kardashian die ze berucht beweerde dat haar zussen zich niet konden veroorloven?
Anonim

Vorig jaar werd aangekondigd dat Keeping Up With the Kardashians na 14 jaar zal eindigen na het 20e en laatste seizoen op E!. Het nieuws verbaasde fans, die praktisch zijn opgegroeid met het kijken naar Amerika's beroemdste familie die elk aspect van hun leven deelt voor reality-tv - en of je nu van ze houdt of een hekel aan ze hebt, de Kardashians hebben de mensen zeker vermaakt gedurende hun lange run.

Meer dan drie miljoen kijkers zouden wekelijkse afleveringen van KUWTK op E! tijdens zijn hoogtijdagen, waaronder een reeks spin-offshows - waaronder Khloe & Kourtney Take Miami - verschillende bruiloften, gevechten, ruzies en nog veel meer.

Een van de meest memorabele momenten van KUWTK kwam in seizoen 3 toen Kim Kardashian opschepte over de aankoop van een Bentley waarvan ze beweerde dat deze zo duur was dat zelfs haar zussen, Kourtney en Khloe, kon het niet betalen.

En terwijl de beroemde broers en zussen hun meningsverschillen verzonnen en verpletterden in de volgende aflevering, is er nooit vermeld hoeveel Kim daadwerkelijk voor het luxe voertuig heeft betaald. Hier is het dieptepunt …

Kim Kardashian versus haar zussen

In seizoen 3, aflevering 5, getiteld 'All for One en One for Kim', verloor de moeder van vier kinderen haar kalmte nadat haar zussen zeiden dat ze 'verwend' was omdat ze een fortuin aan haar Bentley had uitgegeven.

Wat de situatie nog erger maakte, is dat Kim het in het gezicht van Khloe en Kourtney wreef door op te scheppen over de dure aankoop en gekscherend zei dat zij de enige persoon in de familie was die zich zo'n grote auto had kunnen veroorloven.

Nou, laten we niet vergeten dat Kim naar verluidt $ 4,5 miljoen verdiende voor het verkopen van de rechten van haar expliciete tape aan het volwassen bedrijf Vivid Entertainment, dat al in het bezit was van de ranzige clip voordat er een deal was gesloten.

Kim had twee opties: ofwel het schandaal verzilveren of een aanbod weigeren en de tape gratis online laten lekken, dus de realityster ging natuurlijk voor het laatste.

Het voertuig in kwestie was de Bentley Continental GT, die met $ 275.000 achteruit ging. Maar eerlijk gezegd loog Kim niet toen ze zei dat haar zussen de auto niet konden betalen omdat ze nog aan het werk waren voor de modeboetiek Dash en Smooch van de familie.

Met andere woorden, ze verdienden lang niet de miljoenen inkomsten die ze tegenwoordig genereren, en hoewel Kim waarschijnlijk de waarheid sprak, was de opmerking ongepast en onnodig.

Later in de aflevering bespraken Kourtney en Khloe hun vete met Kim over haar Bentley in het appartement van Rob Kardashian, waarbij ze benadrukten dat geen van beiden jaloers was op de oprichter van KKW Beauty, die daar toevallig binnenkwam exact moment.

Khloe ziet Kim binnenkomen en probeert de deur voor haar dicht te doen, waardoor de laatste ballistisch wordt terwijl ze haar designer handtas gebruikt en deze links en rechts naar haar broer of zus gooit terwijl ze herhaaldelijk zegt: Wees niet f onbeleefd zijn.'

In de volgende aflevering besluit Kris de familie mee te nemen op een broodnodige vakantie om hun meningsverschillen te herstellen, maar de zaken blijven escaleren.

Kim stort uiteindelijk in voor iedereen en zegt dat ze zich constant aangevallen voelt door haar zussen, wat het moment was dat zowel Khloe als Kourtney besloten om de vete voor eens en voor altijd te laten rusten.

Natuurlijk zijn de zaken behoorlijk drastisch veranderd voor Khloe en Kourtney, die respectievelijk een nettowaarde van $50 miljoen en $35 miljoen hebben.

Kim blijft een van de rijkste leden van de familie, met een nettowaarde van $ 1 miljard, waarbij het grootste deel van haar inkomsten afkomstig is van het succes van haar KKW Beauty-bedrijf.

Haar Skims shapewear-lijn, die ze eind 2019 oprichtte, is al gewaardeerd op een waarde van nog eens $ 1,6 miljard na een verkoop van meer dan drie miljoen slechts enkele weken na de lancering en bijna $ 160 miljoen aan financiering voor 2020, Forbes-rapport.

Op de eerste plaats staat Kylie Jenner, wiens Kylie Cosmetics-bedrijf haar de eerste 'miljardair' in het huishouden van Kardashian/Jenner maakte. In 2019 verkocht de socialite 51 procent van haar bedrijf aan schoonheidsgigant Coty voor naar schatting $ 600 miljoen.

Kylie is ook een van de best betaalde celebs op Instagram, waar ze gemakkelijk tot $ 2 miljoen kan verdienen voor een gesponsorde post die wordt gezien door haar 227 miljoen volgers.

Kim en haar familie kondigden eind 2020 aan dat KUWTK niet zou terugkeren na de 20e seizoensrun; in plaats daarvan zal de clan verhuizen naar Hulu, waar ze originele inhoud voor Hulu Plus, het streamingplatform van het bedrijf, zullen blijven produceren en spelen.

In haar officiële IG-verklaring die in september 2020 werd geplaatst, deelde Kim: Het is met pijn in het hart dat we als gezin de moeilijke beslissing hebben genomen om afscheid te nemen van Keeping Up with the Kardashians.

"Na wat 14 jaar, 20 seizoenen, honderden afleveringen en talloze spin-off-shows zullen zijn, zijn we iedereen die al die jaren naar ons heeft gekeken - door de goede tijden, buitengewoon dankbaar, de slechte tijden, het geluk, de tranen en de vele relaties en kinderen."

Aanbevolen: