Heeft Matthew McConaughey een haartransplantatie ondergaan?

Inhoudsopgave:

Heeft Matthew McConaughey een haartransplantatie ondergaan?
Heeft Matthew McConaughey een haartransplantatie ondergaan?
Anonim

Toen Matthew McConaughey in 2020 zijn memoires Greenlights uitbracht, werden fans en media onmiddellijk aangetrokken door enkele schokkende details over zijn moeilijke jeugd. Zijn ouders waren bijvoorbeeld drie keer met elkaar getrouwd. Toen hem werd gevraagd naar zijn relatie met hen, beschreef hij het als 'de Stille Oceaan in een storm'. Maar tot op de dag van vandaag is de meest spraakmakende onthulling in zijn boek zijn geruchten over haartransplantatie nadat hij enige tijd geleden kaal was geworden. Dit is de waarheid over de "mysterieuze" haargroei van de acteur.

Wat is er met het haar van Matthew McConaughey gebeurd?

Tijdens een optreden op Live! met Kelly in 2017, gaf McConaughey toe dat hij in 1999 kaal begon te worden."Eigenlijk verloor ik mijn haar in '99. Ja, dat was ik." hij zei. "Een deel van dit haar viel uit. Nu is mijn haarlijn beter dan toen ik 18 was." Daarom besloot hij toen al zijn haar af te scheren. "Je kunt teruggaan en kijken naar dingen als The Wedding Planner en die dingen; ik bedoel, je zult zien dat ik aan het verliezen was", vertelde hij in februari 2022 aan LADbible. "Ik heb een foto, het millenniumfeest in 2000 in Jamaica keek ik lachend naar beneden en er was een kale plek ter grootte van een honkbal op de bovenkant van mijn hoofd."

De ster van de Dallas Buyer's Club voegde eraan toe dat zijn krullen helemaal natuurlijk zijn, maar opgroeien was dat niet het geval. Verward? Hier is zijn uitleg: "Oh ja, op de middelbare school had ik een permanent [in de achterkant van mijn hoofd], direct na de rattenstaart, vlak voor de bleekblonde," herinnerde hij zich op Live! met Kelly. "Zoals ik het me herinner, had ik steil haar en toen kreeg ik een permanent op mijn 15e en sindsdien is het gekruld. Ik heb het zelfs doorgegeven aan mijn kinderen."Stel je hem voor zonder die prachtige manen… Interessant is dat McConaughey in 2016 veranderde in een kalende goudzoeker in de film Gold. Ze schoren zijn hoofd kaal en lieten hem een zijtoupetje dragen.

"Iedereen, de producers waren bezorgd. Een van hen kwam in het bijzonder en zag me voordat we op het punt stonden Matthews hoofd te scheren en zei: 'Weet je, ik maak me hier echt zorgen over. het gaat eruit zien of wat er gaat gebeuren'', vertelde haar- en make-upartiest Felicity Bowring aan Deadline. "Ik zei: 'Kijk, het ergste scenario is dat je het niet leuk vindt en we hebben Matthew's hoofd kaalgeschoren, je duwt je productie met een week op, en slechts één week, en we laten Alex Rouse een volledige pruik maken. dat lijkt op Matthew McConaughey.' Ik zei: 'Dat is makkelijk. Dat is makkelijk.'" Nou, het is allemaal goed gekomen.

Heeft Matthew McConaughey een haartransplantatie ondergaan?

De geruchten over haartransplantatie kwamen van een dokter in Zweden die de eer opeiste voor McConaughey's haargroei."Ik kom deze man tegen in Beverly Hills en hij zegt: 'Ik wil je al heel lang ontmoeten omdat ik elk jaar naar deze conferentie ga en in de afgelopen 10 jaar hebben we je altijd op het scherm gezet als een voorbeeld van een geweldig kapsel. De afgelopen zes jaar heeft niemand ooit zijn hand opgestoken om te zeggen dat zij het waren en de laatste drie jaar is er een dokter uit Zweden die de eer opeist'', herinnert de acteur zich. "En ik ga, 'Ah, hij zit vol met BS' en hij zegt: 'Mag ik naar je hoofdhuid kijken? En hij kijkt ernaar en hij gaat, je hebt geen haartransplantaties, ik ga deze man arresteren op de conventie van volgend jaar.'"

Het geheim van zijn hoofd vol haar? Regenix olie behandeling. "Ik begon mijn hoofd te wrijven met dit spul genaamd Regenix, en verdomd als het niet terugkwam." hij zei. Onlangs onthulde hij ook dat hij het nog steeds religieus toepast zoals toen hij begon. "Ik krijg deze actuele zalf en ik wrijf het eenmaal per dag gedurende 10 minuten in mijn hoofdhuid", vertelde hij aan LADbible."Ik was volledig toegewijd, ik was er volledig voor - geen Propecia, niets, het was gewoon handenarbeid. Hetzelfde waar ik het mee insmeer, doe ik vandaag nog steeds. Ik ga niet stoppen om te zien of, 'Oh, moet ik het nog meer doen?'. Ik neem die kans niet."

Matthew McConaughey heeft Regenix gered van sluiting

Hoewel de Interstellar-ster een klant van Regenix is sinds 1999, gaf hij het bedrijf pas in 2001 een shoutout op de Late Show. De CEO van het bedrijf, Bill Edwards, vertelde onlangs aan TMZ dat het "McConaughey-effect" hen populair maakte over de hele wereld. Als resultaat creëerden ze een nieuw postorderprogramma voor internationale klanten waar ze haarmonsters naar binnen sturen en Regenix biedt hen een aangepast haargroeiplan.

Maar in 2020 moest het bedrijf zijn kliniek in L. A. sluiten. Gelukkig behoedde hun postorderprogramma ervoor dat ze volledig moesten sluiten. Edwards zei dat McConaughey het allemaal doet. Als blijk van waardering zei de CEO dat hij de acteur en zijn vrienden een levenslange behandeling van Regenix geeft.

Aanbevolen: