15 weinig bekende feiten over de Kelly Clarkson Show

Inhoudsopgave:

15 weinig bekende feiten over de Kelly Clarkson Show
15 weinig bekende feiten over de Kelly Clarkson Show
Anonim

Kelly Clarkson heeft een lange weg afgelegd sinds ze American Idol in 2002 won. Ze is erin geslaagd haar status als een van de meest getalenteerde zangeressen in Amerika te behouden, terwijl ze de wateren als filmacteur en tv-persoonlijkheid op de proef stelde. Tegenwoordig heeft Kelly haar eigen gevarieerde talkshow genaamd The Kelly Clarkson Show, waar ze de dagtelevisie opnieuw lijkt uit te vinden. Kelly zet haar muzikale talenten goed in en voorziet de kijkers van goed, ouderwets entertainment.

Kelly Clarkson klimt snel in de gelederen als een populaire talkshowhost en geeft ons een beter beeld van wie ze is als persoon. De Kelly Clarkson Show heeft tonnen beroemde gasten op de set verwelkomd, waarvan vele zelf gerenommeerde talkshowhosts zijn. Degenen die nog niet hebben afgestemd op de show overdag, zullen hierin geïnteresseerd zijn na het lezen over de unieke kenmerken ervan.

15 Kelly zingt populaire covers aan het begin van elke aflevering

The Kelly Clarkson Show verscheen voor het eerst op het kleine scherm op 9 september 2019. Het duurde niet lang voordat fans zich realiseerden dat Kelly's dagshow anders was dan wat ze gewend waren. Dus hoe begint Kelly haar afleveringen? Nou, ze gebruikt haar stem om geld te verdienen goed door haar publiek te verwennen met live optredens.

14 De show duikt diep in Kelly's country roots

Het is geen geheim dat Kelly Clarkson een meisje uit een klein stadje is dat dol is op countrymuziek. Om eer te bewijzen aan haar country-roots, werd de set van The Kelly Clarkson Show gebouwd met een schuurachtige studio. Hier spelen Kelly en haar band muzikale nummers voor het publiek.

13 De grootste fanbase van de show is in Nashville

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Kelly Clarkson een groot probleem is in Texas. De beroemde zangeres en haar familie wonen tenslotte in Tennessee en zijn geboren en getogen met countrymuziek. Maar wist je dat de grootste fanbase van de voormalige American Idol-winnaar terug te voeren is op Nashville?

12 Het had een recordbrekend debuut

Zeg wat je wilt over Kelly Clarkson, maar je kunt niet ontkennen dat de sprankelende persoonlijkheid van de zangeres haar tot een veelbelovende presentatrice van een talkshow maakt. Geloof het of niet, maar The Kelly Clarkson Show won de titel voor het hoogste debuut voor een nieuwe syndicaatshow sinds 2012 - hoe indrukwekkend is dat?

11 Kelly was terughoudend om presentator van een talkshow te worden en dacht niet dat iemand zou kijken

Kelly Clarkson is niet iemand die de roem naar haar hoofd laat stijgen. Ondanks al het succes dat ze heeft gevonden, was Kelly stomverbaasd toen NBC haar vroeg om de show overdag te hosten. Dus ze aarzelde eerst. Ze geloofde oprecht dat niemand naar haar tv-programma zou willen kijken. Maar jongen, had ze ooit ongelijk!

10 De Kelly Clarkson Show wordt uitgezonden op meer dan 200 stations

Wat maakt Kelly Clarkson zo'n goede gastheer? Nou, haar reputatie als kletskous doet zeker geen pijn. Je weet dat je een populaire tv-persoonlijkheid bent als je dagprogramma door het hele land wordt uitgezonden. Dit is het geval voor Kelly, wiens show wordt uitgezonden op meer dan 200 stations in heel Amerika.

9 Dwayne Johnson was de eerste beroemdheid die op de show verscheen

Om haar kijkers op het puntje van hun stoel te houden, verwelkomt Kelly Clarkson een aantal extreem populaire beroemdheden op haar set. Kelly's allereerste gast was niemand minder dan Dwayne "The Rock" Johnson, gevolgd door de hilarische Steve Carell. Kelly heeft ook het geluk gehad om te chatten met sterren als Jessica Alba en Christina Aguilera.

8 Het is gepositioneerd als een aanloop naar de Ellen DeGeneres Show

Laten we eerlijk zijn, Ellen DeGeneres is een van de meest populaire talkshowhosts ter wereld. Haar tv-programma wordt elke dag door miljoenen kijkers bekeken. Maar wist je dat The Kelly Clarkson Show wordt gepositioneerd als een aanloop naar The Ellen DeGeneres Show? Met andere woorden, u kunt deze programma's achter elkaar bekijken.

7 Kelly Clarkson testte haar hostingvaardigheden op de Ellen DeGeneres Show

Ellen DeGeneres weet talent als ze het ziet. Een jaar voordat The Kelly Clarkson Show tot stand kwam, speelde Kelly een gastrol in The Ellen DeGeneres Show. Maar deze keer draaide Ellen het script om en vroeg Kelly haar voor de verandering eens te interviewen. Een jaar later, in 2019, zou Ellen een gastrol hebben in Kelly's eigen talkshow.

6 Publiekleden kunnen de covers van Kelly Clarkson selecteren

Kelly Clarkson brengt iets nieuws en fris op tafel. In plaats van te doen alsof het publiek er niet is, praat Kelly met haar leden. Ze laat ze zelfs aan het begin van elke aflevering kiezen welk nummer ze willen dat ze covert. Dit is wat The Kelly Clarkson Show zo'n unieke en meeslepende ervaring maakt.

5 Het is vergeleken met een doordeweekse brunchfeest

Kelly Clarkson wil haar publiek de volledige ervaring geven. Ze zingt voor ze, ze praat met ze en soms kookt ze zelfs voor ze. Om deze reden wordt The Kelly Clarkson Show vaak vergeleken met een brunchfeest op doordeweekse dagen. Maar in tegenstelling tot de meeste brunchfeesten, bevat Kelly's een fascinerende gastenlijst.

4 Kelly vroeg Jimmy Fallon om advies voor talkshowhosts

Kelly Clarkson is geen nieuweling als het gaat om presentator van een talkshow. Ze heeft tenslotte als rechter bij The Voice gediend. Het hebben van een eigen talkshow is echter een heel ander verhaal. Dus zocht Kelly advies bij gevestigde gastheren zoals Jimmy Fallon, Seth Meyers en Blake Shelton voordat ze de deal bezegelde.

3 Het verving de gesyndiceerde talkshow van Steve Harvey

Kort nadat The Kelly Clarkson Show zijn grootse debuut maakte, kondigde NBC aan dat het programma The Steve Harvey Show op de meeste zenders van de omroep zou vervangen. Voor het geval je het je afvroeg, Steve Harvey is niet boos over het verlies van zijn dagslot aan de voormalige winnaar van American Idol. Hij is er zelfs heel blij mee.

2 De uitvoerend producent van Steve Harvey werkt nu samen met Kelly Clarkson

Bovenop het verlies van zijn dagslot aan Kelly Clarkson, heeft Steve Harvey ook zijn uitvoerend producent, Alex Duda, verloren. Alex heeft met Steve Harvey en Tyra Banks gewerkt aan respectievelijk The Steve Harvey Show en The Tyra Banks Show. Maar nu is ze van boord gesprongen en dient ze momenteel als uitvoerend producent van Kelly Clarkson.

1 Het is vernieuwd voor een tweede seizoen

Het eerste seizoen van The Kelly Clarkson Show eindigde op 7 februari 2020. Maar maak je geen zorgen, Kelly Clarkson gaat nergens heen. Haar talkshow is al verlengd voor een tweede seizoen. Dus ja, er komt nog veel meer van "Kellyoke" op je af. Seizoen twee eindigt ergens in 2021.

Aanbevolen: