Deze 'gebottelde' patiënt wilde veranderen in een stripfiguur

Inhoudsopgave:

Deze 'gebottelde' patiënt wilde veranderen in een stripfiguur
Deze 'gebottelde' patiënt wilde veranderen in een stripfiguur
Anonim

Dr. Terry Dubrow heeft behoorlijk wat vermogen vergaard dankzij 'Botched'. De show is op dit moment nog steeds aan de gang, waarbij Dr. Paul Nassif belooft dat er in het komende seizoen meer drama zal plaatsvinden.

In werkelijkheid is er veel over de show die de meeste fans niet weten, vooral achter de schermen.

In het volgende zullen we kijken naar wat we wel weten, en dat was een gek verzoek van Pixee Fox. Ze wilde eruitzien als een stripfiguur en om dat mogelijk te maken, waren er talloze operaties nodig. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging en wat er gebeurde op 'Bothced'.

Waarom wilde Pixee een operatie ondergaan om in een stripfiguur te veranderen?

Pixee Fox is geen onbekende in plastische chirurgie en dat is meestal de cast voor degenen die op 'Botched' verschijnen. Tijdens haar introductie van de show onthulde Fox dat het haar uiteindelijke doel is om eruit te zien als een stripfiguur… dat gezegd hebbende, ze heeft 20 operaties ondergaan in een poging om daar te komen.

"Sinds de laatste keer dat ik hier was, heb ik meer dan 20 plastische chirurgieprocedures ondergaan voor mijn zoektocht om eruit te zien als een levende cartoon. Operaties waarvan ik weet dat Dr. Nassif en Dr. Dubrow nooit, nooit op mij zouden optreden’, zei Vos. "Deze keer kunnen ze misschien proberen zich open te stellen en een klein beetje van mijn visie op mijn leven te zien." Dit omvatte ook het verwijderen van haar ribben.

Zelfs Dr. Dubrow had toegegeven dat hij in zijn lange carrière nog nooit een situatie als deze had gezien. "Ik kan niet geloven hoeveel operaties Pixee het afgelopen jaar heeft ondergaan. Ik heb nog nooit zoiets gezien in mijn hele carrière."

Pixee maakte grapjes dat ze al twee weken niet geopereerd was… wat een lange tijd voor haar was.

Ze onthulde dat ze nog een operatie nodig had. Ze was ervan overtuigd dat de dokters dit keer haar verzoek zouden accepteren. Deden ze? Laten we het uitzoeken.

Pixee had nog een laatste operatie nodig om klaar te komen

Dus wat was het probleem deze keer? Welnu, volgens Pixee zijn haar wenkbrauwen te hoog, dus ze wilde het aanpassen door haar haarlijn naar beneden te brengen en de grootte van haar voorhoofd aan te passen, wat er in werkelijkheid prima uitziet.

De artsen bespraken de procedure en uiteindelijk was het weer een nee voor de operatie.

Het feit dat Pixee geen gevoel in het onderste deel van haar gezicht had, was zeer verontrustend voor de artsen. Bovendien waren ze er niet helemaal zeker van dat ze ooit weer gevoel in dat gebied zou krijgen.

Pixee was teleurgesteld over het vonnis, vooral omdat ze probeerde te streven naar haar doel om eruit te zien als een stripfiguur.

"Ik heb me nooit echt mens gevoeld, ik voelde me altijd meer een pixie, een fantasiewezen. Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Ik vind het geweldig. Ik heb een nieuw gezicht, een nieuw lichaam, het is veel, "zei ze.

Pixee zou ook zeggen dat de operaties hebben geholpen om haar zelfliefde te maken.

Fans hadden veel te zeggen over de YouTube-clip, die door 5 miljoen mensen werd bekeken. De aflevering werd uitgezonden tijdens seizoen 5.

Wat vonden fans van Pixee's beslissing over 'Botched'?

Dit zou geen verrassing moeten zijn, maar fans waren over de hele kaart te vinden in het opmerkingengedeelte van de video. Er was veel geklets, waaronder veel fans die beweerden dat Pixee perfect was voordat er een operatie werd uitgevoerd.

"Oké, kunnen we even erkennen hoe mooi ze eruitzag voor de operaties?? Zoals serieus, ze zag er prachtig uit!"

"Het trieste is dat ze denkt dat ze na nog een operatie "compleet" zal zijn, maar ze zal gewoon meer willen."

"Ze lijkt me zo'n aardig persoon, maar ze is gewoon weg en heeft zichzelf dat aangedaan en het trieste is dat ze waarschijnlijk niet zal stoppen."

"Aww, ze is eigenlijk zo aardig en haar accent is ook schattig, gelukkig kan ze haar persoonlijkheid niet laten opereren."

Op een betere noot, Pixee heeft zich onlangs uitgesproken over de operaties en beweert dat ze veel van hen wil terugdraaien, inclusief een borstverkleinende operatie.

Haar doel is gewoon om zich weer goed te voelen - ze wil zich ontspannen voelen en veranderingen ten goede aanbrengen. Dit is te hopen dat ze de juiste hulp kan krijgen die nodig is en de cartoonafbeeldingen achterlaat voor degenen in animatie.

Aanbevolen: