Dit zijn de twee meest succesvolle Disney Channel-shows ooit

Dit zijn de twee meest succesvolle Disney Channel-shows ooit
Dit zijn de twee meest succesvolle Disney Channel-shows ooit
Anonim

Iedereen heeft een favoriete Disney Channel-show, ook al lijken ze met de seizoenen mee te draaien. Er zijn zoveel Disney-sterren die zijn gekomen en gegaan, en slechts weinigen blijven voor de lange termijn hangen, of ze nu hun eigen shows hebben of met uitlopers van de Disney-franchise.

Maar veel voormalige Disney Channel-sterren zijn tegenwoordig volop succesvol, nadat ze het huis van muis hebben verlaten. In sommige opzichten kunnen ze het hitniveau van hun vorige shows echter niet helemaal evenaren.

Dat betekent natuurlijk niet dat ze het niet hebben geprobeerd. Van zingen tot het opnieuw opstarten van hun eerdere successen op Disney, twee specifieke sterren zijn doorgegaan met het creëren van hun eigen erfenis, afgezien van hun shows uit de jaren 2000.

Per IMDb zijn de meest succesvolle shows in de geschiedenis van Disney Channel 'That's So Raven' en 'Wizards of Waverly Place'. Het is niet verwonderlijk voor iedereen die opgroeide met het kijken naar de shows, die van 2003 tot 2012 samen liepen.

De cast van 'That's So Raven' inclusief Raven-Symone
De cast van 'That's So Raven' inclusief Raven-Symone

Maar erachter komen dat Selena Gomez en Raven-Symoné allebei enorme hitmakers hadden en in wezen Disney-roy alty zijn, kan een beetje verrassend zijn voor de nu-volwassenen die opgroeiden met het kijken naar de twee tween/tienershows.

Van zijn kant brak 'Wizards of Waverly Place' echter een hoger record dan de sitcom van Raven. Volgens IMDb eindigde 'Wizards' zijn run met 106 afleveringen, waardoor Selena Gomez behoorlijk succesvol naar het sterrendom werd gestuurd.

Raven-Symoné, van haar kant, lag een tijdje grotendeels stil nadat haar show was afgelopen. Maar toen draaide ze met succes in talkshow primetime met 'The View', wat een beetje een verrassing was voor haar jongere schare fans.

En toen vernieuwde Raven-Symoné haar eerdere show op Disney met 'Raven's Home', een bewijs van haar blijvende kracht bij fans en het netwerk zelf. Van Selena's kant is ze niet echt teruggekeerd naar fulltime acteren sinds ze 'Wizards' heeft voltooid.

Selena Gomez en David Henrie over 'Wizards of Waverly Place&39
Selena Gomez en David Henrie over 'Wizards of Waverly Place&39

In plaats daarvan groeide ze uit tot een van de meest iconische popzangers van die tijd. Natuurlijk is ze ook begonnen met een tv-serie ('Selena + Chef'), en ze heeft een filmrol op komst -- en misschien stopt ze met zingen, hoe graag Cardi B ook hoopt dat ze dat niet zal doen.

Maar beide hoofdrolspeelsters hebben hun weg gevonden dankzij Disney, net als andere, hoewel minder succesvolle, sterretjes.

Ten eerste werd Dove Cameron een megahit op Disney met 'Descendants', maar toen ging ze verder naar Broadway om haar opwaartse traject voort te zetten. En zelfs de voormalige sterren van minder bekende Disney-shows (zoals 'Bizaardvark') zijn de relevantiesporten gestegen - Olivia Rodrigo en haar hit zijn een recent voorbeeld.

Hoewel de bekendheid van Disney Channel geen ticket is voor een leven lang succes voor elke kindacteur en actrice, is het lucratief gebleken voor een groot aantal sterren. Het was duidelijk dat House of Mouse de moeite waard was om aan hun cv toe te voegen.

Aanbevolen: