Jennifer Lopez plaatst met sterren bezaaide beelden achter de schermen als 'Shotgun Wedding' Wraps

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez plaatst met sterren bezaaide beelden achter de schermen als 'Shotgun Wedding' Wraps
Jennifer Lopez plaatst met sterren bezaaide beelden achter de schermen als 'Shotgun Wedding' Wraps
Anonim

Jennifer Lopez dwa alt af van de discussies over haar breuk met Alex Rodriguez en legt de focus weer op haar enorm succesvolle carrière. Er is geen betere manier om dit te doen dan haar Instagram-pagina te overspoelen met foto's van zichzelf samen met andere grote beroemdheden, achter de schermen van een filmopname!

Fans waren aangenaam verrast toen ze een reeks sneak peek-afbeeldingen achter de schermen van Shotgun Wedding zagen, en net toen ze dachten dat ze een heleboel fantastische visuele traktaties hadden gekregen, onthulde Jennifer Lopez dat "het is een wrap!" en ze is officieel klaar met het filmen van de film.

Ze zijn een stap dichter bij het kunnen kijken van de film, maar voor nu zijn deze beelden van de set meer dan bevredigend.

Jennifer Lopez en haar beroemde vrienden

Jennifer Lopez maakte fans heel, heel blij, toen ze foto's van zichzelf plaatste naast enkele van Hollywood's grootste namen. De eerste foto was meer dan genoeg om de aandacht van fans over de hele wereld te trekken, en hij werd met elke klik alleen maar beter en beter.

De uitgelichte afbeelding bij dit bericht is ongelooflijk. Het toont Jennifer Lopez, Josh Duhamel en Lenny Kravitz die allemaal naast elkaar staan, en dat is genoeg om fans helemaal gek te maken. Jennifer Lopez wordt dicht bij hen genesteld terwijl ze een selfie maakt, en deze informele, openhartige foto van deze grote sterren was genoeg om een enorme menigte geïnteresseerde fans aan te trekken die meer willen en moeten weten.

Duizenden mensen reageerden op de openhartige foto's die op de set van de film werden genomen, en de film is al meer dan 1,6 miljoen keer geliked.

Het komt niet vaak voor dat fans dit van dichtbij en persoonlijk kunnen zien met hun favoriete sterren, laat staan dat ze de kans krijgen om de fragmenten van afbeeldingen te zien die onthullen hoe het is om achter de schermen van een aankomende film te staan.

JLo heeft het weer gedaan… fans zijn echt gebiologeerd.

Fans delen interessante opmerkingen

Er waren een aantal fans die hart-emoji's stuurden, en opgewonden bedankjes naar Jennifer Lopez voor het plaatsen van deze ongelooflijke afbeeldingen.

Andere gedeelde opmerkingen toonden echter interessante perspectieven op wat fans zagen toen ze inzoomden.

Veel fans geloofden dat ze een weerspiegeling van JLo's telefoon konden zien en dat ze een screensaver van zichzelf op haar eigen telefoon had.

Anderen begonnen commentaar te geven over hoe ze voelden dat een van deze vooraanstaande heren zou worden aangekondigd als haar volgende vriendje, grappend over het feit dat ze nu vrijgezel is en klaar om zich te mengen.

Het enige wat ze allemaal gemeen hadden, was hun dankbaarheid voor het feit dat ze de primeur konden krijgen met deze coole beelden, en wetende dat de film klaar is met filmen, maakt ze nog meer opgewonden voor de release.

Aanbevolen: