Britney Spears heeft misschien nog steeds haar oude telefoon, en fans hebben vragen

Inhoudsopgave:

Britney Spears heeft misschien nog steeds haar oude telefoon, en fans hebben vragen
Britney Spears heeft misschien nog steeds haar oude telefoon, en fans hebben vragen
Anonim

Britney Spears is de laatste tijd vaker op pad geweest en is gespot bij het winkelen en bij het doen van schijnbaar ‘gewone’ dingen. Net toen fans zich meer op hun gemak begonnen te voelen over haar welzijn, ging Spears naar Instagram om een vreemd bericht te delen waar iedereen het over had.

Ze plaatste een afbeelding van zichzelf terwijl ze een standbeeld kust en het bijschrift dat ze schreef, heeft fans echt aan het denken gezet over wat voor soort blootstelling ze heeft aan de moderne samenleving.

Iedereen die op de details in haar bijschrift let, kan zien dat ze aangeeft dat ze al zes jaar dezelfde mobiele telefoon heeft.

Dit vertelt fans veel over haar huidige situatie. Dit betekent dat ze toegang heeft tot een mobiele telefoon… en dat het een oude is. Zou dit kunnen verklaren waarom ze oude, repetitieve afbeeldingen van zichzelf plaatst? Zou dit haar verouderde kleding kunnen verklaren?

Fans hebben vragen.

Britney's toegang tot een telefoon

Al lange tijd gaan fans ervan uit dat iemand anders toegang heeft tot de sociale media-accounts van Britney Spears. Een aantal berichten op haar Instagram-pagina geeft aan dat fans vluchtige momenten hebben opgemerkt waarop ze de telefoon van Sam Asghari vastpakt en vervolgens weer afpakt. In alle opzichten heeft ze in haar eentje geen toegang tot technologie gehad. Fans hebben zich altijd afgevraagd wie haar berichten schrijft, omdat veel van hen niet klinken alsof ze in dezelfde toon en methode zijn geschreven die haar stijl en berichten weerspiegelen die haar rechtstreeks in het verleden heeft gepost.

Te denken dat ze een 6 jaar oude telefoon in haar bezit heeft, is een game changer.

In haar bijschrift spreekt ze over het standbeeld door te zeggen; “Dus ik en deze cowboy gaan ver terug ??? … hij had een baan in de landbouw in het zuiden en ik ontmoette hem 6 jaar geleden via mijn neef. “Dan gaat ze verder met te zeggen; “Ik vertelde de man boven DANK U ??? !!! En raad eens welke wijze ezels, ik heb vandaag nog steeds DEZELFDE CAMERA ?”

Fans maken verbindingen

Fans beginnen te denken dat ze misschien een aantal van haar eigen posts op sociale media plaatst en misschien is dat de reden waarom ze repetitieve afbeeldingen in haar oudere kleding heeft geplaatst.

Zou het waar kunnen zijn?

Een fan schreef om te zeggen; "Ze zegt dat ze dezelfde telefoon heeft als zes jaar geleden. ?," en iemand merkte op door wat duidelijkheid aan de situatie toe te voegen met een nieuw perspectief. Misschien gebruikt Britney Spears wel een camera. Zij schreven; "mensen maken nog steeds foto's met camera's ?, ze zei camera, niet telefoon."

De speculatie gaat door en de waarheid is dat het erop lijkt dat Britney, of iemand anders in haar kamp, dit serieus wil.

Alle drama en mysterie kan worden opgelost als ze live gaat of deelneemt aan een interview om situaties zoals deze duidelijkheid te geven.

Aanbevolen: