Fans denken dat J-Lo zich kan herenigen met een voormalige vlam

Inhoudsopgave:

Fans denken dat J-Lo zich kan herenigen met een voormalige vlam
Fans denken dat J-Lo zich kan herenigen met een voormalige vlam
Anonim

Ze was een danseres van de Brox, die in 2003 de status van superster had bereikt vanwege haar lucratieve muziek- en filmcarrière. Hij was een acteur die geen onbekende was op het grote scherm en begon zijn tweede decennium als een begrip in entertainment vanwege zijn vermogen om carrièrebepalende dramatische uitvoeringen op film te leveren. Zijn charmante uiterlijk versterkte zijn aantrekkingskracht alleen maar! Samen vormden ze een dynamisch duo wiens relatie zo gedenkwaardig was, het wordt herinnerd als een van de meest memorabele verhalen van twee uitzonderlijk knappe celebs die samenkwamen en publiekelijk elke storm doorstonden, variërend van wederzijdse mislukkingen aan de kassa tot een ontelbare reeks van valsspelen geruchten met dank aan de tijdschriftencollectie bij de kassa's van supermarkten. Ben Affleck en Jennifer 'J-Lo' Lopez waren het beroemdheidspaar dat zo velen wilden evenaren, en net als het populairste paar op school, het duo dat iedereen up-to-the -minuten updates van 'hot goss.'

De originele 'Ben and Jen' stopte er misschien in 2004 mee, kort nadat Affleck er een ring op had gezet, maar de laatste tijd zijn er geruchten over een mogelijke 'Bennifer'-reünie die rond Hollywood cirkelt tot het punt waarop fans trekken een paar wenkbrauwen op.

'Bennifer: The Sequel'?

Het sprookjesachtige idee van een lang verloren gewaande hereniging is een verhaal dat iedereen wil horen, ongeacht of de voormalige vlammen beroemde gezichten zijn, vooral als het tweetal onlangs respectieve liefdesverdriet heeft meegemaakt. Het idee dat Affleck en Lopez elkaar vinden na een scheiding en een verbroken verloving lijkt misschien een vergezocht sprookje, maar er kunnen aanwijzingen zijn voor een mogelijke hereniging van het paar.

Veel exen geloven in het idee om het contact met hun voormalige partner te verbreken, maar het voormalige Bennifer-paar heeft ervoor gekozen om hun relatie niet in deze richting te sturen. Het duo heeft besloten platonische vrienden te blijven sinds hun afscheid in 2004, dat slechts een jaar plaatsvond nadat Affleck de 'andere' Jennifer ontmoette die uiteindelijk zijn vrouw zou worden (later zijn ex-vrouw, toen het duo drie jaar geleden scheidde). J-Lo heeft ook wat post-parting blues ervaren vanaf het einde van haar verloving met Alex 'A-Rod' Rodriguez; Lopez' plan om voor de vierde keer door het gangpad te lopen werd stopgezet nadat zij en Rodriguez "beseffen dat [ze] beter af zijn als vrienden…," volgens hun gezamenlijke verklaring, via Marie Claire.

Rodriguez is niet de enige ex-verloofde met wie de nieuwe single Lopez heeft besloten een platonische vriendschap aan te gaan. De naam van Affleck staat nog steeds bovenaan haar alfabetische lijst met contactpersonen! Hij heeft zeker de kunst beheerst om een ondersteunende vriend te zijn voor zijn voormalige verloofde, eerst door de acteercarrière van Lopez in de gaten te houden; Volgens Cosmopolitian zong Affleck haar lof in een vorig jaar gepubliceerd profiel van de New York Times, waarin hij het onberispelijke acteervermogen van Lopez noemde, dat vorig jaar te zien was in de hitfilm Hustlers van vorig jaar.

De echte naar adem snakkende onthulling die het profiel naar de oppervlakte bracht, was het feit dat Affleck niet aarzelde om vermoedelijk contact op te nemen met zijn platonische vriend om haar te laten weten hoeveel hij van haar optreden genoot. Affleck deed de harten van romantici overal kloppen toen hij onthulde dat hij en Lopez "af en toe contact houden", en voegde eraan toe dat hij "veel echt respect" heeft voor de vrouw die ooit voorbestemd was om zijn vrouw te worden.

Het nieuws dat Lopez en Affleck contact hielden, ontsnapte bijna aan de publieke onthulling, een bijna gemiste kans om een beetje hoop te scheppen in de harten van de diepbedroefde. Afflecks weetjes over praten met J-Lo waren eigenlijk geknipt uit de laatste bewerking van het eerder genoemde New York Times-profiel en werden later onthuld in een reeks tweets door de schrijver, Brooks Barnes, onthulde Cosmopolitian verder.

Zal er een reünie zijn?

Hoewel de onthullingen van een vriendschap tussen Affleck en Lopez en zijn lovende woorden voor haar werk in Hustlers, waarin hij haar omschreef als "the real deal", zinvol zijn, blijken woorden gewoon woorden te kunnen zijn en niet veel meer. Fans begonnen misschien hoop te krijgen op een romantische reünie tussen een van de gouden koppels van weleer, maar de mogelijkheid dat hartszaken tussen hen oplaaien, en de hoop dat er gloeiend hete thee wordt gemorst, waardoor het bestaan van de vriendschap van het paar iets betekent meer, moet afkoelen. Misschien kan J-Lo Affleck een paar sms'jes sturen om haar te genezen van haar verbroken verloving met Alex Rodriguez; een veel meer privé-inspanning dan A-Rod's recente bod op de genegenheid van zijn ex via zijn Instagram-verhalen, waar hij een video van hem filmde terwijl hij over artefacten uit hun relatie bladerde met de soundtrack van Coldplay's Fix You.

Het lijkt niet nodig om dingen te 'repareren' tussen Jennifer Lopez en haar voormalige verloofde Ben Affleck, die hebben ontdekt dat het leven van een ondersteunende vriend het soort 'leven' is dat het beste voor hen werkt!

Aanbevolen: