Beyoncé zet haar posts voort met throwback-foto's van The Making Of 'Lemonade

Inhoudsopgave:

Beyoncé zet haar posts voort met throwback-foto's van The Making Of 'Lemonade
Beyoncé zet haar posts voort met throwback-foto's van The Making Of 'Lemonade
Anonim

Hou op! Het is vijf volle jaren geleden dat Beyoncé 'Lemonade' uitbracht en de wereld is nooit meer hetzelfde geweest. Haar zogenaamde 'visual album' verdiende niet alleen de hoogste onderscheidingen van Grammy's en Billboard, het won ook een hele PEABODY AWARD voor zinvolle verhalen in de media. Verdomme, B!

Om het album te vieren en haar bijenkorf wat eye candy te geven, heeft mevrouw Knowles-Carter zojuist de volgende foto's gedeeld.

Ze gooide het terug naar BTS van 'Lemonade'

Klik door voor gloednieuwe afbeeldingen die Bey dit weekend heeft gepost. Er is een lieve foto van baby Blue, Beyoncé die een bloem geeft aan een 'Hold Up'-extra, en triomfantelijk op een zinkende politieauto staat.

Het is haar 8e bericht in een week

Beyoncé is meestal super privé en deelt de laatste tijd heel veel foto's van achter de schermen van haar A-lijst leven. In ongeveer een week heeft ze een ongekende acht keer op haar IG gepost - elk bericht is een eigen kleine verzameling foto's.

"Wanneer heeft ze ooit zoveel gepost??" vraagt de topcommentaar op Bey's voorlaatste IG-post van het weekend. "Ik voel me verwend."

De topcommentaar van de volgende post luidt: "oh je bent actief actief, hè?" Dat is ze zeker.

De meeste van Bey's recente berichten bevatten de artiest die het naleeft (vaak gemaskerd) terwijl ze weer de wereld van clubs en restaurants betreedt die opnieuw worden geopend. Zoals Kim Kardashian afgelopen weekend deed, is Beyoncé er weer bij met een paar avondjes uit in Miami.

Haal het (veilig) Koningin!

Aanbevolen: