Bridgerton'-ster Nicola Coughlan plaatst een vooruitziende tweet over Kim Kardashian opnieuw

Inhoudsopgave:

Bridgerton'-ster Nicola Coughlan plaatst een vooruitziende tweet over Kim Kardashian opnieuw
Bridgerton'-ster Nicola Coughlan plaatst een vooruitziende tweet over Kim Kardashian opnieuw
Anonim

Nicola Coughlan en Kim Kardashian zijn nu officieel een van de beste vriendschappen met beroemdheden op Twitter.

Het begon allemaal afgelopen januari toen Kim K haar fans vroeg of ze naar de populaire dramaserie Bridgerton Coughlan moest kijken. Coughlan vertelde Kim natuurlijk dat ze dat moest doen.

Veel daarvoor had de actrice echter gepost over de Kardashian-zus en noemde haar een van de aardigste beroemdheden in het vak.

Nicola Coughlan had altijd gelijk over Kim Kardashian

De Ierse actrice speelt de favoriete Penelope Featherington van de fans in het door Shonda Rhimes geproduceerde drama uit de Regency-periode.

De Netflix-serie is binnen een maand na zijn debuut op eerste kerstdag 2020 door meer dan 82 miljoen huishoudens bekeken, verdiende twee nominaties bij de SAG Awards en telt vele beroemdheden onder de trouwste fans, waaronder Kim Kardashian.

Coughlan en Kim K hebben de leukste uitwisselingen op sociale media gehad sinds ze in januari voor het eerst met elkaar in contact kwamen.

De actrice heeft onthuld dat de Featheringtons - haar familie op Bridgerton - is gemodelleerd naar de uitgebreide Kardashian-Jenner-familie. Tot grote vreugde van Kim legde Coughlan ook uit dat haar korset op de show was gemaakt door dezelfde ontwerper die Kim's maakte voor het Met Gala.

Ondanks alle recente wederzijdse liefde, lijkt het erop dat Coughlans bewondering voor Kim K ver teruggaat. Vorig jaar gutste ze ruimschoots over de middelste Kardashiaanse zus voordat ze Penelope's heldere outfits droeg.

"Weet je welke beroemdheid ik uit de eerste hand van heel veel mensen heb gehoord, is echt heel mooi - Kim Kardashian", zei Coughlan in februari 2020.

“Mensen willen altijd weten wat beroemdheden gemeen en afschuwelijk zijn, maar ik zou ook graag willen verspreiden welke beroemd zijn,” vervolgde ze.

Coughlan plaatste haar vooruitziende tweet op 21 april opnieuw, wat impliceert dat ze al die tijd gelijk had.

Nicola Coughlan in seizoen twee van 'Bridgerton'

Coughlan heeft onlangs ook gereageerd op de aankondiging dat Regé-Jean Page niet zal terugkeren voor het tweede seizoen van Bridgerton.

De acteur speelt Simon Bassett, hertog van Hastings tegenover Daphne Bridgerton van Phoebe Dynevor in het eerste seizoen. Ondanks het enorme succes van het hoofdrolspelerpaar, heeft Page aangekondigd dat hij niet zal schitteren in het tweede hoofdstuk. Het nieuwe seizoen zal zich richten op Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey.

"Seizoen één was slechts het topje van de Bridgerton-ijsberg, wacht maar af wat we in petto hebben …" tweette Coughlan op 2 april, nadat Page's aankondiging de harten van veel fans in kleine, kleine stukjes brak.

“En je kunt me vertrouwen, ik zou het toch weten,” voegde de actrice er brutaal aan toe.

Bridgerton streamt op Netflix

Aanbevolen: