10 Geweldige reboots komen naar Paramount+

Inhoudsopgave:

10 Geweldige reboots komen naar Paramount+
10 Geweldige reboots komen naar Paramount+
Anonim

Er is geen tekort aan streamingdiensten die er tegenwoordig worden aangeboden, en met de toevoeging van Paramount Plus zullen mensen zeker massaal toestromen om te zien welke shows en films de nieuwe service biedt die verschillen van rivalen Netflix (met hun originele serie, Bridgerton, die naar verwachting een nieuw castlid zal hebben voor seizoen twee) Hulu, Peacock en HBO Max. De hype voor de dienst was enorm geweest in de maanden voorafgaand aan de lancering op 4 maart.

Naast films, 1.000 live sportevenementen, nieuwsprogramma's en de originele series die ze daar uitbrengen, zal Paramount Plus ook enkele klassiekers rebooten - waaronder het opnieuw opstarten van oude films in moderne series. Dit alles zal zeker de aandacht trekken van het publiek dat ze wensen. Hier zijn 10 reboots die Paramount Plus te bieden heeft.

10 ‘Flashdance’

‘Flashdans’
‘Flashdans’

De originele film was een enorme hit toen hij in 1983 uitkwam, en nu hoopt Paramount dat de reboot van de Jennifer Beals-hit net zo boeiend zal zijn. Volgens Deadline zal het verhaal draaien om een jonge zwarte vrouw die ervan droomt de wereld van professioneel ballet in te gaan en in de tussentijd als stripper werkt.

9 ‘Liefdesverhaal’

Origineel liefdesverhaal
Origineel liefdesverhaal

Het was een snikfeestje van een film toen het in 1970 uitkwam en zowel Ali MacGraw als Ryan O'Neal naar roem schoot, en nu wordt het een snikfeest van een serie. Producers voor jongvolwassenen Josh Schwartz en Stephanie Savage (van The O. C.en Gossip Girl-faam) zullen de show aanpakken, die draait om een tragisch liefdesverhaal tussen twee jonge nieuwkomers.

"Van het hoofdthema tot het klassenconflict en de klassieke Amerikaanse stijl, Love Story is echt iconisch", zeiden Schwartz en Savage in een gezamenlijke verklaring aan The Hollywood Reporter.

8 ‘The Italian Job’

De Italiaanse banenfilm
De Italiaanse banenfilm

De originele film kwam uit in 1969 met Michael Caine, maar wat de meeste mensen in deze generatie zich herinneren, is de remake met in de hoofdrol Mark Wahlberg (die momenteel zijn oom helpt om serieus gewicht te verliezen), Charlize Theron, Ed Norton en Jason Statham die in 2003 werd uitgebracht. Ook de versie van Paramount Plus zal een show zijn die belooft een "leuke, internationale show" te worden, volgens producer Donald De Line, die ook de originele film produceerde.

7 ‘Dora de ontdekkingsreiziger’

'Dora the Explorer'-commercial
'Dora the Explorer'-commercial

De originele cartoon die 19 jaar liep, was een enorme hit voor Nickelodeon omdat hij kinderen rudimentair Spaans leerde tijdens de run. Nu doet Paramount een live-action reboot van de beroemde cartoon die een enorme aantrekkingskracht belooft voor ouders van jongere kinderen… of voor degenen die zijn opgegroeid in de show en nieuwsgierig zijn naar de live-action versie van de nostalgische cartoon.

6 ‘iCarly’

'iCarly'-cast
'iCarly'-cast

Fans van de originele serie iCarly waren opgetogen toen in december werd aangekondigd dat de show een reboot zou krijgen op Paramount Plus. De reboot brengt de originele castleden Miranda Cosgrove, Nathan Kress en Jerry Trainor terug. De show draait om hun huidige leven.

5 ‘Rugrats’

Actie 'Rugrats&39
Actie 'Rugrats&39

Dat klopt: Tommy Pickles, Chuckie, Angelica en de rest van de bende keren terug naar het kleine scherm, maar deze keer wordt het een CG-geanimeerde show. Maar maak je geen zorgen, alle originele stemacteurs zullen de hoofdrol spelen in de reboot, die zich zal concentreren op de peuters terwijl "ze de wereld en daarbuiten verkennen vanuit hun pint-sized en wild fantasierijke gezichtspunt", zei Variety.

4 ‘The Fairly OddParents’

'The Fairly OddParents'-promotie
'The Fairly OddParents'-promotie

Het duurde 10 seizoenen met enkele pauzes in het midden, maar deze cartoon krijgt ook een live-action reboot met dank aan Paramount Plus. En we zijn er vrij zeker van dat het gelijke tred zal houden met de gekheid die de cartoon aan een jong publiek bood. De cartoon ging eigenlijk over feeën en magie, dus we zijn er zeker van dat het geen serieuze show zal worden en zeker de dwaasheid van de originele cartoon levend zal houden.

3 ‘Naakt daten’

'Dating Naked' opnieuw opstarten
'Dating Naked' opnieuw opstarten

Drie seizoenen lang draaide deze bizarre show (die een uitgangspunt heeft dat in wezen overeenkomt met de titel woord voor woord) op VH1. En nu heeft het een nieuw leven dankzij Paramount Plus. De show was een datingprogramma, gehost door Amy Paffrath en Rocsi Diaz, waarbij deelnemers op zoek waren naar een significant ander terwijl ze volledig naakt waren.

2 ‘Inkt Master’

realityshow 'Ink Masters&39
realityshow 'Ink Masters&39

Ja, de geliefde realityshow Ink Master werd in 2020 geannuleerd, maar nu heeft de nieuwe streamingdienst het teruggebracht met het tattoo-formaat. De show ging in première in 2012 en volgt tatoeëerders terwijl ze strijden in uitdagingen om hun tatoeage en verschillende andere artistieke vaardigheden te beoordelen.

1 ‘Wegregels’

Opnieuw opstarten van verkeersregels
Opnieuw opstarten van verkeersregels

MTV's Road Rules, dat eigenlijk een spin-off was van een andere populaire MTV-show The Real World, keert ook terug naar de streamingdienst. De show volgt concurrenten, die de wereld rondreizen in een camper, terwijl ze in vreemde situaties bij elkaar worden gegooid. Hadden we al gezegd dat het allemaal vreemden zijn? De show debuteerde oorspronkelijk in 1995.