Wat is er gebeurd met de 'Criminal Minds' spin-off 'Verdacht gedrag'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de 'Criminal Minds' spin-off 'Verdacht gedrag'?
Wat is er gebeurd met de 'Criminal Minds' spin-off 'Verdacht gedrag'?
Anonim

Criminal Minds is een enorm populaire show en heeft tot op de dag van vandaag een enorme aanhang. De serie had een aantal iconische afleveringen en ze hielpen om van de show een klassieker te maken. Het is nu misschien uit de lucht, maar er zijn nog een aantal andere shows waar fans van kunnen genieten.

Fans weten veel over de show, maar misschien niet veel over sommige van zijn spin-offs. Suspect Behaviour is bijvoorbeeld een vergeten spin-off die in allerijl werd geannuleerd.

Laten we nog eens terugkijken op de spin-offshow die instortte voordat hij zich kon ontwikkelen tot een hitserie.

'Criminal Minds' is een klassieker

Dankzij het feit dat het een van de meest populaire shows in de moderne geschiedenis is, is Criminal Minds een serie die nauwelijks een introductie behoeft. Simpel gezegd, de meeste mensen hebben minstens één aflevering van Criminal Minds gezien, en velen van hen hebben er nog veel meer gezien dankzij de uitstekende kwaliteit van de serie.

Van 2005 tot 2020 was deze show een kracht op het kleine scherm. Zelfs toen er verschuivingen in de cast waren, stemden fans regelmatig af op wat gemakkelijk wordt beschouwd als een van de beste politie-procedurele misdaaddrama's ooit gemaakt. Veel van de verhaallijnen slaagden erin originele en inventieve dingen te doen, en de cast was briljant in elke aflevering. De primaire hoofdrolspelers van de show hadden een uitzonderlijke chemie met elkaar en zij waren de drijvende kracht achter de show.

In totaal zou de serie 15 seizoenen en in totaal 324 afleveringen uitzenden, wat het een monumentale prestatie maakt. Ongelooflijk, er zijn genoeg mensen die ze allemaal hebben bekeken, wat een ongelooflijke mate van toewijding toont. Dit werd mogelijk gemaakt door de constant geweldige output van de shows.

Dankzij het succes heeft Criminal Minds een aantal spin-offshows gekregen

'Verdacht gedrag' gelanceerd in 2011

In februari 2011 maakte Criminal Minds: Suspect Behaviour zijn debuut op CBS, en fans van de originele show hoopten dat deze spin-off alle juiste noten zou raken om een hit te worden.

Dus, waar ging Verdacht gedrag over? Volgens TV Series Final e volgt Criminal Minds: Suspect Behavior een hoog opgeleid team van agenten die opereren binnen de Behavioral Analysis Unit (BAU) van de FBI. Ze gebruiken unieke en keiharde tactieken om enkele van de gevaarlijkste van het land neer te halen. misdadigers. In de tv-serie spelen Forest Whitaker, Janeane Garofalo, Michael Kelly, Beau Garrett, Matt Ryan en Kirsten Vangsness."

Het uitgangspunt van de show was veelbelovend en de cast zat boordevol talent. Hierdoor waren er hoge verwachtingen van de show.

Zoals we keer op keer hebben gezien, is het buitengewoon moeilijk voor een spin-offshow om het publiek aan te spreken. Verwachtingen zijn meestal te hoog, zeker, maar de waarheid is dat deze projecten meestal niet in staat zijn om de goederen te leveren wanneer het er het meest toe doet.

Het zou niet zo lang duren voordat het publiek en de critici zich realiseerden dat Suspect Behavior niet de volgende grote hit zou worden voor de Criminal Minds-franchise. In een korte tijd was het uit de lucht en helemaal vergeten.

Het flopte en verdween

Na slechts één seizoen in de lucht was Criminal Minds: Suspect Behaviour klaar en klaar. Het netwerk besloot om het niet voor een tweede seizoen terug te brengen, en zomaar ging deze spin-off in vlammen op.

De serie was niet alleen niet zo boeiend als zijn voorganger, maar de kijkcijfers waren hem ook niet gunstig gezind. Koppel dit aan het feit dat andere spin-offs succesvoller waren, en je hebt een perfecte formule voor een snelle annulering.

Terwijl spin-off NCIS: Los Angeles in 2009 meteen een geweldige start maakte, kan hetzelfde niet gezegd worden van CBS' nieuwste spin-off, Suspect Behaviour. In februari debuteerde het op een 3.3 rating in de uiterst belangrijke 18-49 demografische groep en 13,06 miljoen kijkers. Dat was een solide start, maar toen daalde de tweede aflevering met 27% tot 2,4 en 9,8 miljoen. Bij de vierde aflevering was het gedaald tot een demoscore van 2,2', meldde TV Series Finale.

Dit moest stinken voor de cast en crew, die een hoop werk hadden verzet om het project van de grond te krijgen. Niet alleen dat, maar een mislukte spin-off zijn is een onderscheid waaraan geen enkele tv-show gebonden wil zijn.

Criminal Minds: Suspect Behavior is gewoon een ander voorbeeld van een spin-offshow die waarschijnlijk het beste op papier kan worden gelaten.

Aanbevolen: