Fans reageren op Elon Musk en Grimes die na drie jaar samen uit elkaar gaan

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Elon Musk en Grimes die na drie jaar samen uit elkaar gaan
Fans reageren op Elon Musk en Grimes die na drie jaar samen uit elkaar gaan
Anonim

Grimes en Elon Musk zijn na drie jaar samen gestopt.

Page Six meldde vandaag (24 september) dat Musk heeft bevestigd dat hij en de Canadese zangeres (echte naam, Claire Boucher) "semi-gescheiden" zijn, maar op goede voet blijven en co-ouderschap blijven. Grimes en de Amerikaanse tech-magnaat hebben samen een eenjarige, X Æ A-Xii Musk.

"We zijn half gescheiden, maar houden nog steeds van elkaar, zien elkaar vaak en hebben goede verstandhoudingen", zei Musk.

“Voor mijn werk bij SpaceX en Tesla moet ik voornamelijk in Texas zijn of naar het buitenland reizen en haar werk is voornamelijk in LA. Ze logeert nu bij mij en Baby X is in de aangrenzende kamer, vervolgde hij.

Het paar bevestigde voor het eerst hun relatie in 2018 en woonde dat jaar het Met Gala bij in bijpassende outfits. Ze verwelkomden hun zoontje in 2020.

Ze werden voor het laatst samen gezien op het Met Gala eerder deze maand, toen Grimes alleen over de rode loper liep. Musk woonde ook het evenement bij, maar voegde zich alleen bij haar binnen.

Fans reageren op grimes en Elon Musk wordt 'halfgescheiden'

Het internet heeft gereageerd op de splitsing op sociale media. De reacties zijn op zijn zachtst gezegd zeer gemengd.

"Goedemorgen, 'Grimes dating Elon Musk' was een 3 jaar durende sociologische studie uitgevoerd door Harvard University. We zijn nu klaar met onze studie. Bedankt voor je tijd ", schreef iemand op Twitter.

"Grimes verdienen sowieso beter", schreef een fan op Twitter.

"wie gaat er voor hun kleine software zorgen", was een andere opmerking.

"Hoe raar de relatie ook was, het was gewoon logisch", schreef een fan van Musk en Grimes.

"voel me slecht voor baby x maar ZE IS GRATIS", schreef een andere persoon.

Laat de memes komen

Sommigen leunden zelfs op het gebied van de popcultuur om hun gevoelens over de splitsing te uiten.

Een Twitter-gebruiker plaatste een clip van de Scary Movie-franchise waarin hij het Ring-personage Samara zag veranderen van haar broedse persoonlijkheid naar haar schattige zelf en dit vergeleek met de reis van Grimes na de splitsing van Musk.

"Grimes en Elon Musk gaan uit elkaar ??? Laten we terugblikken op hun meest iconische moment ", bood een fan aan, inclusief een screenshot van Grimes die Musk uitriep omdat hij niet van voornaamwoorden hield.

Iemand mikte zelfs op Musk omdat hij besloot naar de beurs te gaan met een verklaring over het einde van zijn relatie met Grimes terwijl de zanger "letterlijk in de volgende kamer is".

"niet Elon Musk die een uiteenvallende verklaring aflegt aan Page Six terwijl Grimes letterlijk in de volgende kamer is", schreven ze.

Grimes heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de splitsing.

Aanbevolen: