De meme leeft voort terwijl fans commentaar geven op Mendeecees die $ 500k afwijst om met Jay-Z te dineren

Inhoudsopgave:

De meme leeft voort terwijl fans commentaar geven op Mendeecees die $ 500k afwijst om met Jay-Z te dineren
De meme leeft voort terwijl fans commentaar geven op Mendeecees die $ 500k afwijst om met Jay-Z te dineren
Anonim

De kracht van internet en berichten op sociale media is net rond, nu een lang geleden gemaakte meme op grote schaal naar de oppervlakte komt.

Op een gegeven moment heeft iemand een meme gemaakt die een debat op gang bracht om te bepalen wat waardevoller was: een uitbetaling van $ 500.000 of een diner met Jay-Z. In veel gevallen was het argument dat een diner met Jay-Z, en de mogelijkheid om gebruik te maken van zijn kennis en begeleiding, veel meer waard zou kunnen zijn dan de initiële uitbetaling van $ 500,00. De discussie ontbrandde snel op internet, met fans over de hele wereld die hun mening gaven, en nu is de cirkel rond.

Nu een onderdeel van de reguliere cultuur, is dit debat een veelvoorkomend discussiepunt geworden, zozeer zelfs dat nadat Mendeecees werd gezien terwijl hij poseerde met Jay-Z, het internet commentaar gaf op hoe hij "het diner koos in plaats van de uitbetaling."

Dit enorme commentaar verspreidde zich als een lopend vuurtje, terwijl de ene fan na de andere naar de wilde meme verwees in het commentaargedeelte bij deze afbeelding.

Mendeecees en Jay-Z

Mendeecees Harris heeft enorm succes geboekt als vastgoedondernemer, entertainmentmanager, producer en rapper. Hij heeft een coole $ 1 miljoen verdiend door zijn carrière voort te zetten en zich te ontwikkelen om te schitteren in Love & Hip Hop, en hij verhoogde zijn reputatie op straat met een veel gepubliceerde gevangenisstraf, nadat hij was veroordeeld voor drugshandel. Op ware celebrity-mode zond hij ook zijn huwelijk met Yandy Smith uit, in 2015.

Nu ha alt hij weer de krantenkoppen, en het enige dat nodig was, was een snelle klik met Jay-Z.

Er was geen context en niemand zag dit aankomen, maar vrij recent dook er een afbeelding op met Mendeecees die heel nonchalant naast Jay-Z stond, en de opvallende focus van de foto was het feit dat Jay-Z lachend - een zeldzame gebeurtenis voor de muziekmagnaat.

Onmiddellijk ontplofte het internet met opmerkingen die suggereerden dat Mendeecees 'het diner verkoos boven de $500k'.

De meme komt tot leven

De meme is van een willekeurig discussiepunt uitgegroeid tot een groeiende grap en is nu uitgegroeid tot een volwaardig onderdeel van de moderne muziekcultuur.

Toen ze het beeld van Mendeecees en Jay-Z zagen, stroomden fans onmiddellijk naar het internet om commentaar te geven over hoe de artiest het diner moet hebben gekozen boven de $ 500.000, en het commentaar bleef groeien en groeien. Elke opmerking verwees naar dit punt, wat verder benadrukt dat een internetgrap volledig vorm kan krijgen en een enorme impact kan hebben op miljoenen mensen over de hele wereld.

Inclusief commentaar van fans; "hij koos voor een diner met JayZ, " "Hij nam de ma altijd boven de $ 500K, " en "Hij moet de 500k hebben afgewezen."

Een andere fan schreef; "Dit is zo willekeurig, de enige verklaring is - Mendeecees koos het geld boven de ma altijd!"

Aanbevolen: