Fans maken zich zorgen om Elton John nadat hij afscheidstournee heeft uitgesteld vanwege 'aanzienlijke pijn

Fans maken zich zorgen om Elton John nadat hij afscheidstournee heeft uitgesteld vanwege 'aanzienlijke pijn
Fans maken zich zorgen om Elton John nadat hij afscheidstournee heeft uitgesteld vanwege 'aanzienlijke pijn
Anonim

Muzieklegende Elton John heeft opnieuw data van zijn aanstaande Farewell Yellow Brick Road Tour moeten uitstellen nadat hij vandaag onthulde dat hij "aanzienlijke pijn" heeft.

De 74-jarige zanger ging naar Twitter en kondigde in een lange verklaring aan zijn fans aan dat de rest van zijn Europese tourdata in 2021 moeten worden uitgesteld tot 2023.

"Aan het einde van mijn zomervakantie viel ik onhandig op een harde ondergrond en heb sindsdien veel pijn en ongemak in mijn heup", schreef hij. "Ondanks intensieve fysio- en specialistische behandeling, is de pijn steeds erger geworden en leidt het tot steeds moeilijker bewegen.

"Ik heb het advies gekregen om zo snel mogelijk een operatie te ondergaan om me weer volledig fit te krijgen en ervoor te zorgen dat er geen complicaties op de lange termijn zijn. Ik zal een programma van intensieve fysiotherapie volgen dat zal zorgen voor een volledig herstel en een terugkeer naar volledige mobiliteit zonder pijn."

Begin 2018 werd Farewell Yellow Brick Road oorspronkelijk aangekondigd als de laatste wereldtournee van John, in een poging om in de toekomst meer tijd door te brengen met zijn man en hun twee jonge kinderen. Het heeft sindsdien verschillende annuleringen en uitstelingen gezien. Twee shows die in februari 2020 in Auckland waren gepland, moesten worden uitgesteld omdat John een wandelende longontsteking opliep. De rest van de data van 2020 zijn uitgesteld vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie.

Maar in tegenstelling tot de massa heeft Sir Elton niet volledig stilgezeten sinds het grootste deel van de wereld in maart 2020 werd gesloten. John nam The Lockdown Sessions op, een 16-track samenwerkingsalbum met artiesten als Dua Lipa en Miley Cyrus, wordt uitgebracht op 22 oktober.

Het nieuwe album zal zeker een redding zijn voor John's bezorgde Europese fans, die nu nog twee jaar zullen moeten wachten voordat ze de music maestro live op het podium kunnen zien. Velen hebben via Twitter hun condoleances overgebracht aan de zanger.

"Zal deze tickets 5 jaar hebben tegen de tijd dat deze show plaatsvindt! Maar zou liever wachten tot je in topvorm bent - al het beste voor het herstel ", schreef een bezorgde fan. Een ander nam een lichtere benadering en schreef "wanneer gaat Elton zijn tour voltooien? Nou, ik denk dat het een lange, lange tijd zal zijn."

"Mijn vrouw wacht nog steeds op haar cadeau uit 2020. We hadden eigenlijk niet naar de oorspronkelijke datum kunnen gaan omdat de vrouw een baby had… Had hem eigenlijk Elton moeten noemen…" onthulde een andere superfan.

Het wachten om het muziekpictogram te zien zal de fans zeker waard zijn, zoals iemand welsprekend schreef: "er is maar één Elton John."

Aanbevolen: