Jessica Chastain praat over pester via sociale media op rode loper en fans geven filmcriticus Grace Randolph de schuld

Jessica Chastain praat over pester via sociale media op rode loper en fans geven filmcriticus Grace Randolph de schuld
Jessica Chastain praat over pester via sociale media op rode loper en fans geven filmcriticus Grace Randolph de schuld
Anonim

Op de rode loper lopen bij de première van haar nieuwe film The Eyes of Tammy Faye, tweevoudig Oscar-genomineerde Jessica Chastain vertelde over haar ervaringen met sociale media en hoe ze hoopt dat de berichten van de film degenen zullen helpen die heb haar gekleineerd.

Chastain, die onlangs de krantenkoppen haalde na een openlijke pda op een andere rode loper van costar Oscar Isaac, zou de controversiële Youtuber en filmcriticus Grace Randolph bespreken.

"Sociale media kunnen een negatieve plek zijn en er was een moment waarop ik, je weet wel, werd aangevallen door iemand die heel gemeen tegen me deed en ik dacht: waar komt dit vandaan?" zei Chastain."En ik klikte op het platform en ik begon de persoon te leren kennen en ik zag echt… ik zag wat verdriet. En een aantal moeilijke dingen die ze doormaakten in hun leven en ik dacht 'ah, dit is waar het vandaan komt.' '"

Terwijl Chastain geen namen noemde in haar interview, begon de video al snel de ronde te doen op Twitter, met bijna 300.000 views in 24 uur, waarbij fans Randolph onmiddellijk de schuld gaven, na de langdurige haat van de criticus voor de Molly's Game-actrice.

Randolph v alt de 44-jarige ster al jaren online aan en het is niet precies duidelijk waarom. 'Heeft Jessica Chastain Grace Randolph iets aangedaan of haat ze haar gewoon zonder reden?' ondervroeg een fan.

"Ik zal de haat van Grace Randolph tegen Jessica Chastain nooit begrijpen. Ze is gewoon een onzekere bh," voegde een ander eraan toe.

"Ik kan niet geloven dat het zo duidelijk en slecht is dat niet alleen Jessica Chastain er zelf over sprak, maar dat iedereen weet over wie ze het heeft. Zullen we iets aan Grace Randolph doen?" vroeg een andere Chastain-supporter.

The Eyes of Tammy Faye vertelt het verhaal van Tammy Faye Bakker en haar man Jim, tv-evangelisten die van een bescheiden begin opgroeiden tot gevierde persoonlijkheden die 's werelds belangrijkste religieuze omroep hebben gecreëerd. Hun rijk leidde tot een hotel met een christelijk thema, een pretpark en miljoenen op de bank. Maar Tammy's "accepteer iedereen"-ethos begon af te snijden tegen de vooruitzichten van haar man, en zijn financiële schandaal leidde tot zijn daaropvolgende gevangenisstraf en de scheiding van het paar.

Chastain's ervaring om in Faye's geloof te duiken, zorgde ervoor dat ze bijzonder ontroerd was door Faye's boodschap van acceptatie toen ze haar onderzocht en portretteerde.

“Het hele ding van Jezus houdt van je, precies zoals je bent, Jezus houdt van de manier waarop je liefhebt, was iets dat echt mijn ogen opende voor wat het christendom zou kunnen zijn,” zei Chastain.

De ster van Zero Dark Thirty heeft deze visie in haar eigen leven gebruikt en eindigde haar opmerkingen op sociale media met een boodschap van hoop.

"Ik vroeg me af… Ik hoop dat je naar een film als deze kijkt en je begrijpt dat je over kunt steken en kunt proberen iemand te genezen. Ik hoop dat iedereen die zich niet geliefd en ongezien en onwaardig voelt, de film zal zien en weet dat ze absoluut Gods genade verdienen."

Of het nu opzettelijke Randolph-schaduw is of niet, Twitter heeft besloten, en deze keer komt Chastain als beste uit de bus.

Aanbevolen: