Hoe 'The Wedding Singer' een ongelooflijke vriendschap begon tussen Adam Sandler en Drew Barrymore

Inhoudsopgave:

Hoe 'The Wedding Singer' een ongelooflijke vriendschap begon tussen Adam Sandler en Drew Barrymore
Hoe 'The Wedding Singer' een ongelooflijke vriendschap begon tussen Adam Sandler en Drew Barrymore
Anonim

Wie wist dat de hitfilm, The Wedding Singer, het begin zou zijn van een vriendschap die meer dan twee decennia besloeg? Adam Sandler en Drew Barrymore ontmoetten elkaar in 1998 op de set van deze romantische komedie. Deze film markeerde niet alleen het begin van een grote vriendschap, maar het liet ons ook zien waartoe Sandler en Barrymore als acteurs in staat waren. Drew Barrymore was toen pas 22 jaar oud. Ze begon als kindacteur in E. T. the Extra-Terrestrial en verscheen vervolgens in een reeks succesvolle films in de jaren 90, waaronder Poison Ivy, Boys on the Side, Mad Love, Batman Forever, Scream en Ever After. Na The Wedding Singer speelde Barrymore in de iconische tweedelige film, Charlie's Angels, naast Lucy Liu en Cameron Diaz.

Het duurde niet lang voordat Adam Sandler een van de bekendste komische acteurs van zijn generatie werd. Hij maakte films als Billy Madison, Happy Gilmore, Big Daddy, en de lijst gaat maar door. Zelden deed een van zijn films het slecht aan de kassa. Als de naam van Adam Sandler op de lijst met credits staat, gaan mensen ernaar kijken. Na het succes van Sandler en Barrymore's eerste film samen, dachten ze "hey waarom niet nog twee?" Zes jaar later kwam de romantische hitfilm 50 First Dates en meer recentelijk verscheen de rom-com Blended. Fans hopen dat deze twee nooit stoppen samen films te maken! Het is als de liefdestaal voor hun vriendschap en we zijn er voor!

6 'The Wedding Singer'

Fans hadden geen idee waar ze aan begonnen toen ze deze film bekeken. De eerste keer dat deze twee ooit samen het scherm deelden, was echt iconisch. De film is tot op de dag van vandaag nog steeds zo geliefd en dat komt door deze twee getalenteerde individuen. Hier begon het allemaal voor Adam en Drew.

5 '50 First Dates'

Toen fans lucht kregen van een tweede rom-com met Adam en Drew in de hoofdrol, waren de verwachtingen hooggespannen. Kunnen deze twee magie twee keer laten gebeuren? Het antwoord is ja en nog meer vonken vlogen de tweede keer rond. Het verhaal van 50 First Dates veroverde de harten van het publiek en toonde de ware essentie van liefde. Adam en Drew hadden het vermogen om de beheersing van hun kunst te laten zien door Lucy en Henry.

4 'Gemengd'

Derde keer is de charme, toch? Als je dacht dat ze een succesvolle film niet nog een keer konden uitvoeren… dat deden ze zeker! Blended verbeeldde het verhaal van twee prachtig rommelige families die samensmolten tot één. Niemand had deze rol beter kunnen vervullen dan deze twee.

3 Interview over 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'

In 2014 deelden Adam en Drew een speciaal moment in de talkshow van Jimmy Fallon. Beide sterren zongen een lied dat hun vriendschap en liefde vierden omdat ze elkaars filmman/filmvrouw door de jaren heen waren. Sandler gooide er een paar van Barrymore's mede-rom-com mede-sterren in, waaronder Hugh Grant (Music And Lyrics), Ben Stiller (Duplex), en natuurlijk wie zou Jimmy Fallon in Fever Pitch kunnen vergeten. Sorry jongens, niemand kan de chemie op het scherm tussen Adam en Drew evenaren.

2 'The Drew Barrymore Show'

Onlangs sprong Adam Sandler in de talkshow van zijn favoriete vriend om inzichten te delen en zijn steun te betuigen. De twee hebben de drie films die ze samen hebben gemaakt opnieuw bekeken en ook een aanhoudende vete aan de orde gesteld. Fans hebben gemerkt dat Adam Sandler nog een filmvrouw heeft gehad met wie hij graag films maakt. Deze actrice is niemand minder dan de ongelooflijke Jennifer Aniston. Sandler en Aniston zijn zowel in Just Go With It (2011) als in Netflix' Murder Mystery (2019) verschenen. Het duo is slechts één film achter Sandler en Barrymore… dus wie is een beter koppel?

Het is veilig om te zeggen dat de voor de hand liggende keuze een samenwerking van Drew Barrymore / Jennifer Aniston is. Sorry Sandman… laten we het in Hollywood laten gebeuren!

1 Drew reikte Adam een prijs voor beste acteur uit voor zijn rol in 'Uncut Gems'

Ook al speelde Drew niet in deze film met haar vriend, ze was er nog steeds aan zijn zijde voor zijn moment van glorie. De Amerikaanse misdaadthriller van 2019 was een succes en Sandler won de hoofdrol voor zijn rol als Howard Ratner.

Drew hield een sentimentele toespraak waardoor het SNL-alum stikte. 'Je bent tot alles in staat, en daar geloof ik al in sinds ik je ontmoette, en daarom heb ik je ontmoet. Ik denk dat dit moment, eerlijk gezegd, niet meer verdiend kon zijn." Barrymore voegde eraan toe: "Je verdient het beste, je geeft het beste en je bent de beste. Ik hou heel veel van je en ik ben zo blij om hier vanavond te zijn om je de beste acteur van de National Board of Review te geven."

Sandler was zichtbaar ontroerd door zijn vriend en zei: Drew, dat was geweldig. Je zei net al die dingen en het was geweldig. Je hebt het gewoon gevleugeld, en ik weet dat je erover hebt nagedacht, maar je was zo cool, 'zei Sandler.'Ik ben blij dat we elkaar hebben ontmoet en ik ben blij dat we dat allemaal hebben gedaan… en we maken onze films altijd samen en ik hou van je, maat. En ik hou van je kinderen en ik hou van alles aan jou.'

Blijf elke 10 jaar verliefd en maak films die fans keer op keer kunnen bekijken!

Aanbevolen: