Sommige 'echte huisvrouwen' verdienen slechts $ 6.500 per aflevering

Inhoudsopgave:

Sommige 'echte huisvrouwen' verdienen slechts $ 6.500 per aflevering
Sommige 'echte huisvrouwen' verdienen slechts $ 6.500 per aflevering
Anonim

De Real Housewives reality-tv-show werd voor het eerst gelanceerd in maart 2006, slechts twee decennia geleden. De zeer succesvolle show begon zijn debuut met The Real Housewives of Orange County, waarin een diverse cast speelde. Volgens Parrot Analytics is de vraag van het publiek naar Orange County 12,7 keer hoger dan het marktgemiddelde, waardoor het wordt gerangschikt als een van de meest succesvolle reality-tv-programma's aller tijden.

Nog verrassender is dat dit cijfer afkomstig is van de afgelopen 30 dagen, wat aantoont dat de show in de loop van het afgelopen decennium zijn populariteit heeft behouden.

De zeer populaire realityserie heeft het luxueuze leven van elk van de huisvrouwen in de loop van verschillende seizoenen laten zien, waarbij fans verslaafd waren aan het vangen van een glimp van de fijnere kant van het leven - en natuurlijk al het drama.

Het succes van de eerste serie fungeerde als een solide basis voor de rest van de spin-off-serie, en naarmate de show groeide, is het salaris van de cast ongetwijfeld meegegroeid.

Hoeveel spin-offs van echte huisvrouwen zijn er?

Over het algemeen zijn er in totaal 10 spin-offseries voor de Real Housewives-serie in de VS, waarbij elk seizoen wordt afgesloten met een gemiddelde van ongeveer 25 afleveringen. Elk seizoen duurt meestal gemiddeld ongeveer drie maanden om te filmen, waarbij het filmen zes dagen per week in beslag neemt. Tijdens de filmperiode filmen de castleden verschillende scènes, zowel met als zonder elkaar.

Elke spin-off bevindt zich in enkele van de rijkste delen van de VS, met spin-offs in Miami, Potomac, Dallas, S alt Lake City, Atlanta, New Jersey, New York, Beverley Hills en natuurlijk Orange County, de show waar het allemaal mee begon. Er was ook The Real Housewives of D. C, maar deze specifieke spin-off duurde slechts één seizoen.

Een andere spin-off 'The Real Housewives Ultimate Girls Trip' toonde de reis van verschillende castmates die samen op vakantie gaan. Ondanks dat er zoveel spin-offs zijn, krijgt niet elk castlid hetzelfde bedrag.

Welke huisvrouw heeft het hoogste vermogen?

Het is eerlijk om te zeggen dat sommige huisvrouwen duidelijk een aanzienlijk bedrag verdienen door in de show te verschijnen. Maar hoeveel is hun vermogen en wie komt er als beste uit de bus?

Wat betreft de echte huisvrouwen van Miami, heeft de 55-jarige Alexia Echevarria het hoogste vermogen. Vanaf 2022 heeft de reality-tv-ster een nettowaarde van $ 30 miljoen. Een groot deel van dit geld komt van haar rol in de Real Housewives of Miami en het runnen van een beautybar in Florida. Ze was eerder ook de hoofdredacteur van Miami's Venue Magazine.

Andere huisvrouwen zoals Kristen Taekman hebben een nettowaarde van $ 100 miljoen, terwijl Lea Black een gerapporteerde nettowaarde van $ 85 miljoen dollar heeft.

Van alle Amerikaanse spin-offs is Kathy Hilton echter verreweg de rijkste huisvrouw van de serie, met maar liefst $ 350 miljoen dollar. Net als de andere huisvrouwen heeft ze een groot deel van haar geld verdiend door in de show te spelen, naast verschillende andere zakelijke ondernemingen die ze in de loop der jaren heeft nagestreefd. Om nog maar te zwijgen, ze maakt deel uit van de Hilton-familie, die op zichzelf al geldelijke voordelen heeft.

Hoeveel verdienen de echte huisvrouwen per aflevering?

Het v alt niet te ontkennen dat de cast van Real Housewives een aanzienlijk bedrag heeft verdiend, dankzij de immense populariteit van de show bij fans. Maar hoeveel verdient de cast echt per aflevering en hoe verhouden ze zich tot elkaar?

Het is belangrijk op te merken dat dit schattingen zijn in plaats van bevestigde cijfers en gebaseerd zijn op een gemiddelde van 24 afleveringen per seizoen.

Denise Richards is een voormalige huisvrouw van de spin-off van Beverly Hills. Ze kreeg naar verluidt in totaal $ 1 miljoen per seizoen betaald, wat een ruw totaal is van $ 41.667 per aflevering. Ramona Singer van RHONY verdient naar verluidt $ 20, 832 per aflevering, terwijl Melissa Gorga van RHONJ $ 31, 250 per aflevering binnenhaalde.

Nene Lekes (RHOA) verdient $ 2,85 miljoen per seizoen, wat betekent dat de ster naar schatting $ 118.750 per aflevering kan krijgen. Nene heeft een van de hoogste salarissen van alle huisvrouwen.

Met in de hoofdrol Housewives of Orange County, verdient Vicki Gunvalson naar verluidt $ 750.000 per seizoen, het equivalent van $ 31. 250 per aflevering.

Karen Huger (RHOP) verdient naar verluidt naar schatting $ 80.000 per aflevering.

Niet alle castleden van de spin-offs verdienen echter zulke hoge cijfers. Op Housewives of S alt Lake City verdienen castleden naar verluidt een veel lager bedrag van $6.500 per aflevering, wat eigenlijk een grote stijging is ten opzichte van het eerste seizoen.

Hopelijk zien ze dezelfde toename als andere huisvrouwen!

Aanbevolen: