Lizzie McGuire'-ster Clayton Snyder's vrouw en andere feiten over de voormalige Disney Heartthrob

Inhoudsopgave:

Lizzie McGuire'-ster Clayton Snyder's vrouw en andere feiten over de voormalige Disney Heartthrob
Lizzie McGuire'-ster Clayton Snyder's vrouw en andere feiten over de voormalige Disney Heartthrob
Anonim

Clayton Travis Snyder is vooral bekend door het spelen van de rol van Ethan Craft in de Disney Channel-show, Lizzie McGuire. Hij hernam zijn rol in The Lizzie McGuire Movie. Hij is nu helemaal volwassen en is nog steeds bezig met acteren.

Sinds Lizzie McGuire heeft Clayton in meer dingen geacteerd, maar zijn roem is lang niet in de buurt van toen. Hij heeft de neiging om een rustig leven te leiden met zijn vrouw en kat in Californië, maar hij werkt zijn Instagram regelmatig bij.

Hij is nog steeds een gecertificeerde hunk en acteert nog steeds, alleen misschien niet in dingen die je misschien hebt gezien. Snyder was misschien verschenen in de herstart van Lizzie McGuire, als het ooit was gelukt, maar voor nu is hij blij met wat hij doet.

Wie is de vrouw van Clayton Travis Snyder? Wat is hij nu aan het doen? Ontdek andere feiten over de voormalige hartenbreker van Disney.

8 Clayton Snyder's vroege leven

Clayton Snyder werd geboren op 9 september 1987 in Los Angeles, CA, als zoon van Glenda Pack en Steve Snyder. Hij heeft twee oudere halfbroers, Doug en Devin. Snyder is van Duitse en Italiaanse afkomst. Hij studeerde in 2006 af aan Los Alamitos, CA, als senior class vice-president. Na zijn afstuderen ging Snyder naar de Pepperdine University. Daar was hij lid van het waterpoloteam. Het is onduidelijk wat hij studeerde.

7 Waar heeft Clayton Snyder nog meer in gehandeld?

Hoewel hij vooral bekend is vanwege zijn tijd bij Lizzie McGuire, heeft Snyder ook in andere dingen gehandeld. Nadat de serie was afgelopen, leek het alsof hij een pauze nam van acteren, maar in 2010 opnieuw begon, toen hij verscheen in Life Is Not A Musical: The Musical. Hij verscheen in een aflevering van NCIS in 2014, korte films en andere films zoals What Happened Last Night, My Friend Violet, The Reunion en meer. Zijn laatste acteerkrediet was in 2019.

6 Clayton Snyder werkt in onroerend goed

Naast acteren houdt Snyder zich bezig als makelaar. Hij werkt nu iets meer dan vier jaar als makelaar en verkoopt huizen in Zuid-Californië. Snyder is een trotse makelaar van BWG Re alty Group en is gespecialiseerd in het kopen van een eerste woning. Hij plaatste op zijn Instagram dat zijn team opblaast en op zoek is naar mensen, dus als je in de makelaardij en met Ethan Craft wilt werken, bekijk dan de vacature.

5 Clayton Snyder heeft een 18-jarige kat

Als je zoveel van een huisdier houdt en ervoor zorgt, hebben ze de neiging om lang te leven. Snyder heeft een 18-jarige Siamese kat genaamd Groucho. Hij deelt schattige foto's en video's van hem op zijn Instagram en te oordelen naar eerdere berichten, lijkt het alsof de kat de eerste van zijn vrouw was, maar hij houdt van hem als van hemzelf.

4 Clayton Snyder's huidige netto waarde

Acteur zijn kan iemands vermogen aanzienlijk vergroten, maar dat geldt ook als makelaar. Hoewel hij af en toe nog steeds in onafhankelijke korte films acteert, verdient hij nu het grootste deel van zijn geld met de verkoop van huizen. Volgens Celebrity Net Worth heeft Snyder een nettowaarde van $ 400.000. Het is onduidelijk of dat wordt gecombineerd met zijn vrouw of niet.

3 Clayton Snyder's huwelijk met Allegra Edwards

Clayton Snyder stelde Allegra Edwards ten huwelijk op Thanksgiving 2019, en ze trouwden in oktober 2020. Het paar kwam voor het eerst bij elkaar in 2006, nadat ze elkaar hadden ontmoet op Pepperdine University door een wederzijdse vriend. Ze dateerden drie jaar voordat ze uit elkaar gingen vanwege de lange afstand. Echter, Snyder sms'te haar vele jaren later, en ze begonnen twee jaar te daten voordat ze zich verloofden, volgens BRIDES.

2 Allegra Edwards' acteercarrière

Als zijn vrouw je bekend voorkomt, komt dat waarschijnlijk omdat ze ook actrice is. Allegra Edwards is een vaste waarde in de Amazon Prime-show, Upload, en een terugkerend personage in de tv-show, Briarpatch. Ze verscheen ook in afleveringen van The Mindy Project, New Girl, Modern Family, Orange Is The New Black en Friends From College.

1 Clayton Snyder en Allegra Edwards' eerste kind samen

Na vele jaren samen te zijn geweest, verwachten Snyder en zijn vrouw hun eerste kind, dat in juli 2022 wordt verwacht. Hij plaatste een foto van de echo op Instagram met het bijschrift: "Juli 2022. Prijs God hiervoor wonder. Het wekt nu al zoveel vreugde. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Ik bedoel, we kunnen het zeker. Wacht alsjeblieft tot je uitgerekend bent. Bedankt. @arosebyname je bent al een geweldige moeder."

Aanbevolen: