Fans voorspellen de cast van RHOBH seizoen 12, aangezien de opnames in oktober van start gaan

Inhoudsopgave:

Fans voorspellen de cast van RHOBH seizoen 12, aangezien de opnames in oktober van start gaan
Fans voorspellen de cast van RHOBH seizoen 12, aangezien de opnames in oktober van start gaan
Anonim

Real Housewives van Beverly Hills is net klaar met het filmen van de reünie van seizoen 11, maar volgens Real Housewives Franchise zullen de diamanthouders in oktober beginnen met het filmen van seizoen 12 - en vertrekken fans van de show verheugen zich, heinde en verre!

RHOBH-kijkers speculeren al maanden over wie volgend seizoen zal terugkeren, maar omdat de opnames zo snel van start gaan, zijn ze tot het uiterste gegaan om erachter te komen wie er terugkomt en wie de deur.

Fans geven hun oordeel over Crystal Kung Minkoff

Hoewel de meeste fans die op Crystal wogen, er snel op wezen dat ze een sterke seizoensstart had gehad te midden van haar drama met Sutton, hadden ze het gevoel dat ze daarna snel naar de achtergrond verdween.

Anderen hadden het gevoel dat ze "gemeen" tegenkwam - en om die reden waren ze niet haar grootste fans.

Er waren echter ook een heleboel Crystal-fans die het er niet mee eens waren - zoals @_gonegabe, die opmerkte: "CRYSTAL PLS COMEBACK."Evenzo was @vimachtub onvermurwbaar dat ze in de toekomst meer van Crystal zouden willen zien.

Heeft Rinna het deze keer te ver doorgevoerd?

Een ander castlid waar RHOBH-kijkers een uitgesproken mening over hadden, was de huisvrouw Lisa Rinna.

Terwijl Lisa altijd beroemd is geweest om haar neiging om mensen te vertellen dat ze het moeten 'bezitten', hebben veel fans gedurende het seizoen opgemerkt dat ze vorig jaar te ver ging met Denise - en ze zijn er nog steeds niet blij mee! Vooral omdat ze deze keer zo'n relaxte houding aanneemt tegenover Erika.

@disco_53 schreef, "Ik kijk niet of Lisa R of Erika aan staan." In dezelfde geest, @andreaghe77 merkte op dat ze hoopten dat "Iedereen behalve Rinna" terug zou zijn.

De mensen hebben gesproken en ze willen Kathy

Een castlid dat er gewoon geen genoeg van kan krijgen, is de nieuwe vriend van de serie, Kathy Hilton. Het is alleen maar logisch, aangezien ze al sinds haar allereerste aflevering een favoriet bij de fans is.

Hoewel velen haar dit seizoen hebben gevraagd om een diamant te krijgen, zullen ze waarschijnlijk teleurgesteld zijn. Zoals Kathy een paar maanden geleden aan Entertainment Tonight vertelde, is ze niet van plan ooit een diamant vast te houden.

Alle drama terzijde, deze cast is een winnaar

Terwijl sociale media zijn verlicht met opmerkingen over wie mensen terug willen zien (en wie de deur moet worden gewezen!) hebben velen een iets andere benadering gekozen.

@billy.sc altsas, @7dxb2w en @r0bbi3_v85 zeiden allemaal dat ze wilden dat de volledige cast volgend seizoen terugkeert. De hele cast heeft er immers toe bijgedragen dat dit seizoen van RHOBH zo succesvol is!

Wie er ook weer op onze schermen wordt gebracht voor seizoen 12, één ding spreekt voor zich: fans zullen massaal naar hun schermen voor de première!

Aanbevolen: