DaBaby loopt de rode loper voor 50 Cent's 'Black Mafia Family', wat bewijst dat hij niet is geannuleerd

Inhoudsopgave:

DaBaby loopt de rode loper voor 50 Cent's 'Black Mafia Family', wat bewijst dat hij niet is geannuleerd
DaBaby loopt de rode loper voor 50 Cent's 'Black Mafia Family', wat bewijst dat hij niet is geannuleerd
Anonim

DaBaby werd in 2021 geannuleerd nadat fans aanstoot namen aan zijn denigrerende commentaar dat de haat tegen de LGBTQ+-gemeenschap in stand hield. Sindsdien heeft hij in de schaduw gestaan, maar is net weer opgedoken om de rode loper te bewandelen voor 50 Cent's Black Mafia Family, waardoor fans geloven dat zijn comeback goed op weg is.

Er waren weken van opschudding gedurende welke tijd zijn commentaar zich als een slechte infectie verspreidde, Zijn vrienden, fans en volgers keerden zich tegen hem en creëerden een absolute beweging die leidde tot zijn uiteindelijke annulering. Hij werd verwijderd uit een aantal van optredens en zeer weinig mensen bleven naast hem om steun te bieden.

Een van de weinige mensen die DaBaby bijstond was 50 Cent. Hij kwam naar voren om te verklaren dat zolang DaBaby de hits bleef produceren, zijn muziek voor zichzelf zou spreken en deze slechte pers zou overschaduwen.

DaBaby heeft zojuist de rode loper bewandeld voor de Black Mafia Family van 50 Cent, wat bewijst dat hij absoluut niet is geannuleerd - in feite kan dit zijn comeback zijn.

DaBaby wordt mogelijk niet geannuleerd

DaBaby begon 2021 met een knaller. Een reeks liveshows en grote hits zorgden ervoor dat hij naar de top steeg en de artiest leek op een positief pad te komen. Dat veranderde allemaal toen opmerkingen die hij maakte op het Rolling Loud Miami-festival een enorme opschudding veroorzaakten, waarbij velen aanstoot namen aan het denigrerende commentaar dat hij maakte tegenover mensen met aids en hiv. Het toondove commentaar zorgde ervoor dat fans uithaalden tegen DaBaby en ter ondersteuning van de LGBTQ+-gemeenschap.

Fans riepen op tot zijn annulering en dreven de beweging om ervoor te zorgen dat DaBaby door de hele wereld werd gemeden. Hij werd al snel uit de meeste live concerten en optredens gezet waarvoor hij had getekend, en het leek alsof zijn hele wereld om hem heen instortte. Maar net toen de wereld dacht dat hij officieel was geannuleerd, verscheen DaBaby op de rode loper ter promotie van Black Mafia Family en werd goed ontvangen door fans.

Cool en zelfverzekerd

De tijd is misschien heel goed een genezer geweest, en nu er een paar maanden zijn verstreken en het tumult een beetje is uitgedoofd, lijkt het erop dat DaBaby vooruit kan zonder al te veel drama en conflict om hem heen.

Hij is nog lang niet omarmd door de massa, maar op dit moment was de rode loper-optreden voor Black Mafia Family een enorm succes, en DaBaby was in staat om in het openbaar op te treden zonder serieuze reacties te veroorzaken online.

Fans leken zelfs blij hem te zien, en waren blij om een coole, zelfverzekerde versie van DaBaby te zien, op een moment dat geen drama of negatieve energie met zich meebracht.

50 Cent is al lang een aanhanger van hem, en fans lijken te denken dat deze optredens een grote bijdrage leveren aan de wederopbouw van DaBaby's carrière, die op basis van deze succesvolle rode loper-uitstraling niet absoluut lijkt te zijn geweest. geannuleerd.

Aanbevolen: