Nicolas Cage betrapt op video terwijl hij uit Vegas Restaurant wordt geschopt omdat hij 'te dronken' is

Inhoudsopgave:

Nicolas Cage betrapt op video terwijl hij uit Vegas Restaurant wordt geschopt omdat hij 'te dronken' is
Nicolas Cage betrapt op video terwijl hij uit Vegas Restaurant wordt geschopt omdat hij 'te dronken' is
Anonim

Acteur Nicolas Cage werd deze maand uit een gastronomisch restaurant in Las Vegas gezet omdat hij dronken en strijdlustig was.

Rapporten zeggen dat hij er zo slecht aan toe was en zo slordig dat klanten en medewerkers dachten dat hij een dakloze man was.

De bizarre beproeving werd vastgelegd op video, die zijn weg vindt over het internet.

Nic Cage in een filmscène
Nic Cage in een filmscène

Cage werd beschreven als "dronken en rumoerig"

Cage, die al een tijdje uit de schijnwerpers staat, was vorige week in Las Vegas in Lawry's Prime Rib restaurant.

Hij droeg een broek met luipaardprint en had op een gegeven moment geen schoenen aan. en veroorzaakte een scène. Hij was alleen, met zijn nieuwe vrouw nergens te vinden.

Een bron vertelde The Sun dat hij dure whisky dronk en tequilashots nam, en werd agressief dronken en begon een scène te veroorzaken.

"We waren in die bar bij Lawry's toen we merkten wat we aanvankelijk dachten dat een dakloze man was die volledig dronken en luidruchtig was. Tot onze schok bleek het Nicolas Cage te zijn, "zei de anonieme bron.

De bron zei dat hij zo'n beetje probeerde iets te beginnen met iedereen die daar was.

"Hij was volledig verpletterd en kreeg een beetje ruzie met het personeel. Hij was in een erg slechte staat en liep zonder schoenen rond. Hij schreeuwde naar mensen en probeerde ruzie te maken en vervolgens personeel vroeg hem om te vertrekken. Hij was zo dronken dat hij amper zijn teenslippers aan kon krijgen voordat hij naar buiten werd geëscorteerd, "zeiden ze.

Een videoclip liet zien dat de 57-jarige uit het etablissement werd geschopt, waarna een vrouw de deur blokkeerde zodat de dronken Cage niet meer binnen zou komen.

De bron zei dat hij door een vaste klant naar huis was gebracht.

Mensen leken niet verrast door zijn acties

Nadat het nieuws over het gedrag van Cage naar buiten kwam en de video de ronde deed, zeiden veel mensen dat ze niet erg geschrokken waren.

De acteur heeft de gewoonte om in het openbaar dronken te zijn in Las Vegas, met een paar andere incidenten door de jaren heen waarbij hij op een vergelijkbare manier werd gezien.

"Klinkt als wat Nic Cage zou doen.." schreef een persoon.

Iemand anders maakte zich zorgen om hem en zei dat ze hopen dat hij hulp krijgt.

"Hij heeft duidelijk problemen en heeft hulp nodig, hopelijk zal zijn familie hem de behandeling geven die hij nodig heeft, erg verdrietig", twitterden ze.

Aanbevolen: