Beroemde koppels die door 'hondenscheidingen' gingen toen ze uit elkaar gingen

Inhoudsopgave:

Beroemde koppels die door 'hondenscheidingen' gingen toen ze uit elkaar gingen
Beroemde koppels die door 'hondenscheidingen' gingen toen ze uit elkaar gingen
Anonim

Uit elkaar gaan is moeilijk. Er is zoveel emotionele gevolgen om te verwerken, vaak veel ongemakkelijke gesprekken over de toekomst, en als je samenwoont, nou ja, veel dingen om te verdelen. En beslissen hoe om te gaan met kinderen of huisdieren maakt de hele situatie gewoon honderd keer moeilijker. Bij huisdieren moet je nadenken over wie het dier mag houden, of de partner die het huisdier niet houdt mag bezoeken en wie het onderhoud van het huisdier gaat betalen.

Beroemdheden houden van hun honden. Sterker nog, ze kunnen er geen ruff van krijgen. Snap je? Deze verwende puppy's leven vaak een betere levensstijl dan de meeste mensen, en worden vaak gezien tijdens wandelingen met hun A-lijsteigenaren. Maar wat gebeurt er als hun beroemde ouders besluiten uit elkaar te gaan? Wie ha alt Fido in de hondenscheiding? En als beide partijen ruzie maken over de pup, wordt het dan lelijk? Laten we eens kijken naar enkele beroemde koppels van beroemdheden die 'hondenscheidingen' hebben meegemaakt toen ze de relatie stopten.

6 Kristen Stewart en Robert Pattinson

Toen collega-acteurs Kristen Stewart en Robert Pattinson in 2012 uit elkaar gingen nadat haar vreemdgaanschandaal uitbrak, werd het ingewikkelder om te beslissen wat ze moesten doen met hun geliefde hond, Bear, een reddingsoperatie van gemengd ras. De geadopteerde hond werd het middelpunt van een volledige voogdijstrijd tussen het paar. Hoewel Robert de hond aanvankelijk bij Kristen achterliet nadat hij uit hun Los Feliz-landhuis van $ 6 miljoen was verhuisd, veranderde hij later van gedachten en besloot hij het volledige eigendom van de reddingspup na te streven. Kristen probeerde de gezamenlijke voogdij over Beer te krijgen, maar gaf uiteindelijk de strijd op - in plaats daarvan mocht ze haar huiskat houden.

5 Hugh Hefner en Crystal Harris

Al in 2010 hadden Hugh Hefner en ex-verloofde Crystal Harris te maken met de gevolgen van hun geannuleerde verloving. Hef onderhandelde oorspronkelijk om de Cavalier King Charles Spaniel, Charlie, die ze deelden, te behouden, maar het duurde niet lang voordat Crystal het volledige eigendom eiste. Ze werden toen gedwongen om te onderhandelen. "We zijn allebei dol op de puppy", vertelde de eigenaar van de Playboy aan People magazine. "Ik heb haar gezegd dat als ze de ring en de Bentley wil houden, ik misschien de puppy kan houden. Ik [hoop] dat we er samen uitkomen."

4 Britney Spears en Kevin Federline

Toen Britney en Kevin in 2007 de tijd namen voor hun huwelijk, moesten niet alleen hun twee zonen worden beslist. Over de chihuahua's van het ex-paar moest ook worden onderhandeld. Britney was alom bekritiseerd vanwege haar behandeling van de twee hoektanden, die onder vuur kwamen te liggen van PETA, die "vreesde dat de honden in gevaar zouden kunnen zijn" nadat ze werd gefotografeerd terwijl ze de honden naar nachtclubs en winkelcentra bracht. De 'Toxic'-zanger verloor uiteindelijk de voogdijstrijd en moest de dieren afstaan aan Federline. Britney's hond-moedervaardigheden worden nog steeds bekritiseerd; haar huidige honden werden korte tijd in beslag genomen na een woordenwisseling met haar huishoudster over de dieren, en er wordt beweerd dat ze de dieren verwaarloosde, waardoor ze ziek werden.

3 Jake Gyllenhaal en Kirsten Dunst

Jake en vriendin Kirsten waren een van de meest dromerige koppels van de jaren 2000, maar hun romance was uiteindelijk gedoemd te mislukken. Toen ze in 2004 een einde maakten aan de zaak, raakte het paar in een conflict over hun geliefde Duitse herder, Atticus. Atticus, genoemd ter ere van het personage To Kill a Mockingbird, stierf in 2015. Hoewel hij door Kirsten en Jake samen werd geadopteerd, beweerde de laatste altijd dat Atticus echt zijn hond was. Er ontstond een bitter geschil. Uiteindelijk slaagde Jake er echter in om Atticus helemaal voor zichzelf te houden en iets van hun moeilijke relatie te redden.

2 Tiger Woods en Elin Nordegren

Nadat het huwelijk van de golfster en zijn vrouw in 2009 in een scheiding eindigde na een reeks affaires van Woods, ging het paar een felle voogdijstrijd aan over de drie honden die ze als koppel hadden gedeeld. Hoewel ze overeenkwamen om de voogdij over hun kinderen, Alexis en Charlie, te delen, was het niet zo gemakkelijk als het om hun hoektanden ging. Het paar besloot uiteindelijk om de voogdij over de honden te delen.

1 Johnny Depp en Amber Heard

De scheiding van Johnny Depp en Amber Heard na slechts 15 maanden huwelijk was een bijzonder vervelende, het kostte maanden om te onderhandelen en gebeurde naast een openbare lasterzaak waarin Heard haar ex-man beschuldigde van huiselijk geweld jegens haar. Terwijl de Pirates of the Carribean-acteur zijn voormalige vrouw $ 7 miljoen moest betalen, moest hij ook hun twee Yorkshire Terriers, Pistol en Boo (naast hun paard, Arrow) opgeven. De huisdieren werden beroemd in quarantaine gehouden in Australië nadat hun beroemde ouders ze niet hadden aangegeven aan de grens, waarna het paar een gênante (en behoorlijk onoprechte) video-excuses aan de Australische regering vrijgaf.

Aanbevolen: