Storage Wars'-sterren Jarrod en Brandi's levens zijn schokkend anders nadat ze de show hebben verlaten

Inhoudsopgave:

Storage Wars'-sterren Jarrod en Brandi's levens zijn schokkend anders nadat ze de show hebben verlaten
Storage Wars'-sterren Jarrod en Brandi's levens zijn schokkend anders nadat ze de show hebben verlaten
Anonim

Sinds Storage Wars in première ging in 2010, heeft de show een uiterst loyale groep kijkers ontwikkeld. Natuurlijk is het feit dat Storage Wars-kijkers graag zien dat de sterren van de show een fortuin verdienen na het kopen van iets dat op rommel lijkt, een deel van de reden waarom het zo populair is. Aan de andere kant lijdt het ook geen twijfel dat veel kijkers in de loop der jaren echt om de sterren van Storage Wars zijn gaan geven.

Natuurlijk hebben veel mensen in de loop der jaren een hoofdrol gespeeld in Storage Wars met verschillende niveaus van rijkdom. Desondanks is het heel duidelijk dat Brandi Passante en Jarrod Schulz door de jaren heen twee van de grootste sterren van Storage Wars zijn geweest. Daardoor is er veel belangstelling voor hoe het leven van Passante er vandaag uitziet. Hoewel dat alleen al fascinerend is, is het echt interessant om te vergelijken hoe verschillend de levens van Passante en haar voormalige partner Schulz zijn sinds hun breuk.

Wat is er gebeurd met Brandi Passante en Jarrod Schulz?

Nadat Brandi Passante en Jarrod Schulz elkaar ontmoetten, gingen ze jarenlang hun leven volledig in elkaar grijpen. Passante en Schulz, een langdurig stel, kregen samen kinderen, bouwden samen een bedrijf en werden toen tv-sterren als een paar. Helaas eindigde de relatie van Passante en Schulz uiteindelijk in 2018, hoewel ze dat ongeveer drie jaar geheim hielden.

Jaren voordat hij beroemd werd, zat Jarrod Schulz enkele maanden in de gevangenis voor het verhandelen van illegale stoffen. Terwijl Schulz probeerde dat feit lange tijd geheim te houden, kwamen fans van Storage Wars uiteindelijk achter de waarheid. De meeste mensen dachten echter niet minder over Schulz, omdat ze wisten dat iedereen fouten maakt en het leek alsof Jarrod zijn leven volledig had veranderd.

In 2021 leerden Storage Wars-fans dat Jarrod Schulz' aanvaringen met de wet niet tot het verleden behoorden zoals ze dachten. TMZ meldde immers dat agenten naar een bar waren geroepen waar Schulz en zijn ex Brandi Passante elkaar tegen het lijf liepen en er een ruzie ontstond waarbij Jarrod Brandi twee keer geduwd zou hebben. Terwijl hij de aantijgingen ontkende, meldde TMZ dat Schulz later werd beschuldigd van een telling van misdrijf huiselijk geweld.

Nu Jarrod Schulz naar verluidt is aangeklaagd voor huiselijk geweld, is het vrijwel zeker dat hij nooit meer een populaire figuur zal worden. Aan de andere kant blijft Brandi Passante even populair als altijd, wat volkomen logisch is, aangezien ze nergens van is beschuldigd.

Brandi Passante is een alleenstaande moeder geworden

Nadat Jarrod Schulz en Brandi Passante uit elkaar gingen, schokte hij de wereld in 2020 door in januari 2020 op Facebook te schrijven over zijn nieuwe vriendin Rochel Beckman. Op het moment van schrijven is er geen indicatie dat Passante terug is gegaan naar het datingcircuit, dus dat is een belangrijke manier waarop haar leven na de breuk anders is dan dat van Schulz.

Hoewel ze sinds haar breuk niet meer heeft geschreven over haar datingleven, betekent dat niet dat Brandi Passante heeft gezwegen over haar persoonlijke leven. Per slot van rekening verscheen Passante in 2021 in de YouTube-serie The Dad Diaries van blogger Dany Jordan en vertelde ze hoe het leven voor haar is geweest nu ze een alleenstaande moeder is.

Helaas voor Brandi Passante is ze een alleenstaande moeder geworden op een moment in het leven van haar kinderen dat vrijwel zeker moeilijk voor haar zou zijn geweest, wat er ook gebeurde. "Het zijn tieners. Emoties lopen hoog op. Het is moeilijk om je hele leven bij je vader en moeder te hebben gewoond en dan alleen bij je moeder te wonen. Het is twee jaar geleden. Ik weet dat ze veel doormaken en ik moet op mijn tenen lopen daar omheen zodat ze zichzelf kunnen helen en er hun eigen weg doorheen kunnen navigeren."

Waarom Brandi Passante nog steeds een tv-ster is, maar Jarrod Schulz niet

In 2021 ging het veertiende seizoen van Storage Wars in première en fans die de krantenkoppen niet bijhouden, kwamen er al snel achter dat de show op een opmerkelijke manier was veranderd. Jarrod Schulz maakte immers niet langer deel uit van de cast van Storage Wars, terwijl Brandi Passante nog steeds een belangrijk onderdeel van de geliefde serie bleef.

Hoewel A&E nooit een verklaring heeft afgelegd over de afwezigheid van Jarrod Schulz in seizoen 14 van Storage Wars, gaan de meeste mensen ervan uit dat hij is ontslagen vanwege zijn arrestatie wegens huiselijk geweld. Dat gezegd hebbende, zelfs als Schulz niet was gearresteerd, voelde A&E zich misschien gedwongen om te kiezen tussen Schulz en Brandi Passante nadat de wereld hoorde van hun splitsing om spanning te voorkomen.

Het maakt niet uit waarom Jarrod Schulz uit Storage Wars is verdwenen, fans hebben het interessant gevonden om Brandi Passante alleen centraal te zien staan nu hij weg is. Tijdens Passante's eerder genoemde optreden in The Dad Diaries, vertelde ze hoe het voor haar was om te herontdekken wie ze is nu ze single is."Ik mocht vele, vele jaren geen identiteit hebben. En dus de laatste paar jaar kom ik een beetje tot mezelf en ontdek ik wie ik ben. Ik heb gewoon met niemand een band."

Aanbevolen: